21. října 2011

Matthew: Nebojte se (říjen 2011)

Dnes vyšel nový channeling od Matthewa, s krásnou nadějí .... tak než ho celý přeložím, dám sem zatím aspoň odstaveček odpovídající na otázky, které některé z nás tíží.
........................

29. Nyní odpovíme na některé otázky ve vašich myslích. 
Nejprve vás naléhavě žádáme, abyste se přestali strachovat ohledně:

  • dlouhodobých účinků radioaktivity z poškozených jaderných reaktorů v Japonsku, 
  • geneticky upravených potravin, 
  • vakcín a 
  • toxinů z různých druhů znečištění. 

Buňky všech osob, které absorbují světlo, jsou proměňovány na krystalinovou formu, která "odstíní" vše, co má nizké vibrace, zabraňující tělu, mysli i duchu zdravě fungovat.


30. V předchozích sděleních jsme se zmínili o četných předpovědích a prognózách, které se nesplní. Nyní mluvíme o dalších situacích, které nastaly nebo vyvstaly na povrch a jsou nyní zdrojem obav - nestane se tedy ani nic z tohoto: 

  • vojenské puče stejně utlačovatelské jako zkorumpované vlády, které vystrnadily; 
  • železniční vozidla přepravující tisíce lidí do internačních táborů; 
  • biologické zbraně; 
  • holografická zobrazení invaze mimozemšťanů jako důvod pro nastolení stanného práva; 
  • lidmi způsobené geofyzikální události, které zničí tisíce mil pobřeží; 
  • tak těžký nedostatek potravin, že bohatí budou hromadit potravu a zbytek světa umírat hladem; 
  • kontrola nad pitnou vodou.


21 komentářů:

  1. SLÁVA, sláva, sláva.
    Již jsem to četl minulý týden anglicky na GalacticChanellings.com, ale česky je to mnohem lepší.
    Líbí se mi také, že ta poselství jsou stále obsáhlejší. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. zdravím, vie mi niekto vysvetliť alebo dať link kde sa o tom dozviem viac? konkrétne mi ide o to absorbovanie svetla bunkami... "Buňky všech osob, které absorbují světlo, jsou proměňovány na krystalinovou formu..."

    OdpovědětVymazat
  3. Karel Gott dnes v pátek na Radiožurnálu mnohoslibně řekl větu,jako za soudruhu,která se slyší mezi řádky...DNES BUDE SLUNÍČKO,OBLOHA BEZ SMOGU...

    OdpovědětVymazat
  4. Poselství mi připomnělo slova, která jsem slyšel od jedné Babičky Mayky z Nikaragui: "Lidé mění svoji strukturu. Dnes jsme lidé kukuřice. Po transformaci máme mít podstatu Medu". Nějak mi to s tím od Matthewa koresponduje.
    Milan

    OdpovědětVymazat
  5. Ke kontaktu s mimozemšťany beztak dojde v roce 2012, jen se to snažeji všelijak zamaskovat, aby lidi nezačaly šílet :))). Jen to nebudou ti zlý mimozemšťané.

    OdpovědětVymazat
  6. Srdečně zdravím Orgonet a jeho příznivce, je vidět, že vojenský vědecký výzkum nespí a pracuje celý den na ,,3 směny,, a zase je o 50 let vepředu jako vždycky - systém ,,puzzle,,. Zdraví Indy

    OdpovědětVymazat
  7. ja teda geneticky mod. potraviny jist nebudu, ockovat se taky nenecham, a proti chemtrails budu bojovat dal.

    rekl bych ze tato sdeleni vydava druha strana a chce nas zblbnout.zdravy lidsky rozum mi rika ze matthew kontraprodukt a zavadi nas zpet do tmy.

    OdpovědětVymazat
  8. Trochu sci-fi : A opět kde zůstanou ukryty největší objevy světa, artefakty dávných kultur ? Odpovím, přeci tam kde je nejvíce peněz a moci. Takže Saudská Arabie, USA a Rusko, Japonsko dostalo ránu. Civilizace lidí, se budou vzdalovat od pokroku nad mocí starých zapomenutých technologií, které jsou neustále dokonaleji skrývány před zraky lidí a někdy i zneužívány ku prospěchu upevnění moci. Lidem budou dávány jen hračky, k ovládnutí jejich duše a poslušnosti.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak nevm, nevím,
    ráda čtu Mathewa, ale čím dál více mi to připadá, jako by jeho řádky psali temní, aby nás obalamutili. Klidně jezte gmo, klidně se nechte očkovat....

    OdpovědětVymazat
  10. Ako asi trva premena bunky na kryst. formu ?
    Ten proces je skok ?
    Spozná každy jedinec , ze sa v nom toto deje ?
    bo

    OdpovědětVymazat
  11. Vysílá nezávislá internetová televize:
    http://www.czechnewstv.cz/index.php
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  12. V prispevku http://matthewcesky.blogspot.com/2011_07_01_archive.html bod c. 13 , sa Matthew zda sa myli. Realita, je uplne ina. (Ked sa pozeram kazdy den na nebo, tak chemovanie bezi masivne dalej).

    OdpovědětVymazat
  13. momentalne tu je dost zatiahnute a mrholi a sice to znie pekne nejako neviem prejst od myslienky tych potravin, nejako to mam vnutri zapisane aby som si na to daval pozor akoby na vystrahu nevie niekto k tomu konkretne viac?

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, už dlouho sleduji orgonet a tohle video jsem viděl poprvé. Tak nějak nevím co skeptici ještě chtějí za důkaz nebo jak by ho vysvětlily.

    http://earth.tym.sk/unikatne-video/

    PS hledal jsem email orgoneta ale nenašel jsem tak to dávám zde, Pokud to tu bylo komentář smažte, pokud ne udělejte co uznáte za vhodné


    Fox

    OdpovědětVymazat
  15. Jak hladké a uklidňující. Jak detailní. Duchovno nepotřebuje technické detaily, ani se jimi nezabývá. Světlo je Světlo a Láska. Tečka. Nenechte se pozitivně a milými slovy vmanipulovat do přípravy na NWO.Buďte sví. Nepotřebujete pomoc zvenčí. Matthew patří k dualitě jako vše ostatní, láká Vás ovšem na druhou stranu. Přeji mu vše nejlepší, ale NWO není má cesta. Děkuji. Naďa

    OdpovědětVymazat
  16. 11.42: Matthew nikomu neříká, aby jedl GMO atd.. Prostě se dál máme chovat tak, abychom si vědomě nepoškozovali své zdraví, ale nemusíme trojčit ... stejně si zdraví zatím nejvíc podkopáváme nikoliv GMO, ale ostatní nezdravou a chaotickou stravou (:-)))

    OdpovědětVymazat
  17. to Orgonet 11.03
    .... a ostatními chaotickými činnostmi.
    PC, Tv, hry, alkehol, drugs, sex, ai
    :-DD,
    Bo
    Hlavne sa zásobujte tichom a bude oukej.

    OdpovědětVymazat
  18. Pro Clarka :
    Je jen otázkou, zda se globalistům zdaří provést falešný hlografický útok ET´s prostřednictvím projektu "Blue Beam". Pokud by k tomu došlo, mohlo by to mít pro nás lidi nedozírné následky. Tak jim tam do jú-es-ej posílejme hodně silnou mentální energii na roztavení všech krystalů a elektroniky, které by to mohly způsobit :)

    OdpovědětVymazat
  19. Dnes je třeba číst mezi řádky vše, a zkoumat obsah a účel textů !!! Protože i Matthew je jenom člověk, a může se také mýlit.

    OdpovědětVymazat
  20. Pro,jak krystalická mřížka: To je dost zajímavé, že se o tom tady zmiňujete. Neb jsem nedávno četl dvě studie o krystalizaci v lidském těle.
    1. Lék na AIDS (AVT? nebo tak nějak) v krvi způsobuje krystalizaci - že krystalizuje. A podle některých vědců lékařů (nositelů i Nobelovi ceny) je příčinou umrtí lidí, kterým je tento "lék" podáván. V Africe pouze tento lék.
    2. Novější studie. Vědci ve spolupráci s NASA zkoumali jak reagují viry ve stavu beztíže. A.... zjistili, že viry mají formu krystalickou - že je to krastalycká mřížka! Ten objev má tak dalekosáhlé důsledky....že ho radši moc neprezentují. Kdo by měl zájem pošlu odkazy. Jsou v angličtině a španělštině.
    mdnamur

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojte namur, tuto tému už premielam s mojim známym Homlesákom roky. Je desne zvedavý, tak prosím Vás, môžete mi sem hodiť link v angličtine o krystalických formách apod. ?
    Ďakujem. Bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.