18. října 2011

HAARP při práci? Video

Díky čtenáři za tip na video z nějaké vesmírné stanice, ukazující záhadný jev, který si můžeme vysvětlit jako HAARP při práci.
Dle jednoho z komentářů u videa na youtube jsou to snímky z vesmírné stanice MIR v r. 1987.
http://www.youtube.com/watch?v=z6zDt7We-JE&feature=related


Scházejí se zde komentáře se společným jmenovatelem "dutá země" - další téma, které až dosud přesahovalo mé chápání ... ale zdá se, že se mu nevyhneme.
Myslí si to i Snowman:
Ahoj,
Přesně to video, které je v článku "HAARP při práci?"; tak ukazoval Tomáš Marný na přednášce o Duté Zemi, jako možné zachycení polárního otvoru... Vloženo je například taky tady: http://prvopodstata.blog.cz/1101/otvory-na-polech
Jestli by to mohla být místo toho třeba haarpová aktivita je otázka...na to jednoduchá odpověď asi není. :D

26 komentářů:

  1. Toto video znám, ale co vím, tak se nejedná o HAARP, ale o úplně něco jiného. Ti, co někdy náhodou narazili při hledání odpovědí na své otázky na pojem "DUTÁ ZEMĚ" budou vědět. Ostatním pokud budou zvědaví, doporučím dané téma prohledat např. na osud.cz
    Více o tom zatím diskutovat nebudu, jen pokud tu bude zájem.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  2. http://prvopodstata.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. jen doplním první komentář, že se jedná o "brány" na severním a jižním pólu. tip do vyhledávačě nebo v youtube: hollow earth

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že to má bát jeden o otvorů buď na jižním nebo severním pólu. A tohle má být nasávání kosmické energie černou hvězdou, které je uvnitř duté země kde se nacházíme i my a vidíme ji v noci jako černou oblohu s hvězdami.

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní, 18. října 2011 6:55, presne toto mi napadlo ako prvé. Dutá Zem a jeden z jej vstupov. :-) Až potom som začal čítať komentáre a ajhľa, ako prvý o Dutej Zemi a tretí o vstupe do nej. No pekne. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Řekl bych, že to vypadá dost Haarpově... Pamatuje te na Teslu a jeho získávání energie? I to co tam "hoří"...vypadá jako plazma. Jen mimochodem k připomenutí...Haarp: budují je na nalezištích zemního plynu, který je k jeho činnosti zapotřebí. Ten pak "zapálí" elektrickým výbojem a šup nahoru.
    Takže to video tak i vypadá. Ale je to pouze můj názor.
    Milan

    OdpovědětVymazat
  7. Jak to může být HAARP, když ten se začal stavět až v roce 1993 a plné operability a současného výkonu dosáhl v roce 2007? Je to pouhé působení magnetického pole na zemském pólu. Zapátrejte v paměti a vzpomeňte si na učivo ZŠ, jak vypadá magnetické pole Země. Není všechno vždy senzace, ikdyž moc chcete.

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.youtube.com/watch?v=ubKFmIDBMjU , http://www.youtube.com/watch?v=mn5JLLXFzZw&NR=1

    OdpovědětVymazat
  9. Senzace nesenzace, ale faktem je, že se mi nikde ani od amatérských "lupičů" dat ze starých satelitů nepodařilo vymámit jedinný necenzurovaný snímek z nadhlavníku severního pólu. Proč asi? Kdo zná přednášky Tomáše Marného, ten ví. Nicméně tuším, že toto téma tu bude hodně diskutováno a je to dobře.
    Osobně nemám názor, zda žijeme uvnitř či vně duté Země, ale dost nejasností tu prostě je. A to směrem rotace Země počínaje a optickými iluzemi pokračuje.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  10. Guesssy: Haarp a rok 1993? Možná ten v Norsku. Neboj se nic....Haarp je tady dlouho...třeba Aljaška...

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem téma duté země projel od začátku do konce, a musím říct, že mi to prostě nevychází. A už vůbec ne jak tvrdí j. mašek - že žijeme uvnitř dutinky. prostě jsem nikde nenašel žádný relevantví důkaz. Takže tak...

    OdpovědětVymazat
  12. harp sa zacal stavat v roku 1964 a dokonceny bol v 1968

    OdpovědětVymazat
  13. Podobny ukaz bolo na moment vidiet v dokumente o Apolle, lete na mesiac. Pozeral som to minuly tyzden na CT2. Cez okno Apolla to bolo krasne vidiet. Divim sa, ze to nevyretusovali.

    OdpovědětVymazat
  14. http://cs.wikipedia.org/wiki/Haarp

    Jediný HAARP je na Aljašce a začal se stavět v roce 1993, viz odkaz. V Norsku neni HAARP, ale EISCAT. Jak vidím, máte internet, tak si to napřed aspoň zjistěte, nez začnete prskat.

    OdpovědětVymazat
  15. http://www.haarp.alaska.edu/haarp/index.html

    OdpovědětVymazat
  16. to guess: HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) je jen název toho zařízení vzniklý složením počátečních písmen. a je jedno, jestli se takový zařízení zove EISCAT (norsko) nebo Meridian (čína). jsou všude, větší či menší, vědecký i vojenský. máte internet, zjistěte si
    petr z jbc

    OdpovědětVymazat
  17. to guess: doufám, že jsem tě nepoprskal. Bohužel mi je úplně jedno jak se ty mašiny nazývají na různých místech. Haarp je Haarp ať už nese název třeba EISCAT. A zjištěno mám - nebojse nic... .-)
    Milan

    OdpovědětVymazat
  18. HAARP je bezesporu klimatická (a nejen to) zbraň, chemtrails jsou skutečné. Sám jsem tady napsal pár článků a nejen tady. Ale to co zde vy předvádíte je hodno tak možná zadní strany Blesku. Těmito bulvárními výkřiky, že každý mnohonásobný odraz v objektivu je Nibiru, každá šmouha na nebi je chemtrail a každá anomálie je způsobena HAARPem degradujete věrohodnost informací na tomto blogu. HAARP na Aljašce, ani nikde jinde v roce 1987 neexistoval. Máte internet - ověřte si to.

    OdpovědětVymazat
  19. Přečtěte si knihy od světoznámého astronoma a astrofyzika Carla Sagana (bohužel již předčasně zemřel) o podstatě tvoření planet a měsíců. Každé takové těleso má na pólech otvory, které jsou spojené vnitřní dutou částí (asi jako gigantická trubice nebo vřeteno). Každé takové těleso vznikalo rotací jakéhosi "vortexu,víru", kolem něhož se nabaloval kosmický prach a různé hmotné "kosmické smetí", až vznikl přibližně kulovitý objekt nové planety nebo měsíce. Ten vortex musel mít tedy charakter jakési úsečky, ohraničeného válce, vřetena či trubice. Satelitní snímky Merkura, Venuše, Země, Marsu, Měsíce a dalších planet a měsíců Sluneční soustavy ukazují zcela zřetelně kruhové či oválné otvory na pólech. Je tedy otázkou, co je uprostřed každého takového tělesa.

    Další bádání totiž naznačuje, že střed prvotního rotujícího vortexu před vznikáním planety či měsíce obsahoval nějaké energetické jádro, které mělo elektromagnetickou povahu. U většiny takto vzniklých objektů se tento proces nezastavil, a probíhá kontinuálně dále v různých periodách a případných výkyvech, zatímco u jiných vyhasl. Tyto "vyhaslé" objekty jsou zřejmě v zájmu mimozemšťanů jako potenciální kosmické lodě či základny, jejichž pohyb vesmírem mnůže být pod jejich technologickou kontrolou (viz např.Fobos u Marsu nebo Měsíc u Země).

    OdpovědětVymazat
  20. Kdesi jsem četl, že ty polární "díry" mají mít v průměru až 2200 km !

    OdpovědětVymazat
  21. pro mdnamur : no to nám vysvětli s tím zemním plynem a HAARPEM. Co to je za ptákovinu ? HAARP je přeci zařízení elektromagnetické povahy na ovlivňování ionosféry Země (a zřejmě nejenom toho). A jak by souvisely energetické výboje o výkonech v řádech terawatů (tedy asi už plazmy) se zemním plynem, to nějak nepobírám. A takto vysoce nebezpečné zařízení stavět na nalezištích jakéhokoli plynu, by mohl snad jenom blázen.

    OdpovědětVymazat
  22. Pro Guess : no dobře, HAARP je na Aljašce, to víme. Ale co jsou ty tzv.radary na satelitních meteorologických mapách (hustě jak deštníky vedle sebe nebo gigantické virule helikoptéry) všude po světě ? Ponejvíce tam, kam zasahuje přímá moc nebo vliv USA.

    A jakto, že si tyto "radary" mezi sebou posílají mraky ve zcela přímkových frontách o délce až několika set kilometrů, formují oblačnost do čtverců (?!)- nedávno (7.10.11) jsem to viděl nad Prahou-Roztyly, "válí" izolovanou část oblačnosti z vysokých cumulusů po zemi - viděno opět 7.10.11 mezi Berounem a Rakovníkem, a další prapodivné jevy.

    Je HAARP totožný s tzv. Teslovými houfnicemi (skalární technologie ?), co mají v hojném počtu zbudované Rusové ?

    A jak do těchto systémů zapadají automatické bojové ruské satelity pod názvem "Zvězdočka" ?

    OdpovědětVymazat
  23. Pokud vím, tak před haarpem na Aljašce stál vysoce výkonný radar OTH. Jestli ne, mám špatné informace. Kdo má net, může si ověřit :)). Stál na stejném místě. O tom, že se tam zkoušela technologie haarpu, já osobně nepochybuji.
    Za další, pro výrobu plazmatické střely(kterou občas můžete zahlédnout na youtoub, jak sestřeluje "UFO")a nejen k tomu, je zapotřebí plynu. A přeci ho nebudu táhnout trubkami, když to rovnou mohu postavit na nalezišti. Mé informace jsou z oficiálních zdrojů. Orgovi je posílám v angličtině a jak tak koukám, má pravdu, když mi odepisuje, abych z toho udělal článek. Apropo - kde leží nám známé zařízení typu haarp? Aljaška, Norsko... . A čím jsou známé tyto oblasti? Nalezišti. Že to tak je? Za to já přeci nemohu. Jen se snažím na blog posílat informace, které jsem získal. Například z usa patentového úřadu apd.. Odkazů jsem i sem poslal mnoho.
    Takže, klidně mi zde pište něco o prskalovi,ptákovinopsala apd.. Ale tím to asi nevyřešíme.
    mdnamur

    OdpovědětVymazat
  24. http://prvopodstata.blog.cz/1101/otvory-na-polech...NA TOMTO BLOGU JE U STEJNÉHO VIDEA TENTO TEXT:
    Na závěr bych chtěl upozornit na jedno video, které nemá s polárním otvorem nic společného. Natočil ho jeden talentovaný animátor s nickem Kevmc34 jako záběr z okna raketoplánu při opouštění země po kataklizmatu způsobeným Large Hadron Collider - Cern.

    OdpovědětVymazat
  25. taky mě napadla ta zkazka o DUTÝ ZEMI, když jsem na to koukla...
    ...A vy tady o tom taky píšete....., no to je shoda...
    veronika

    OdpovědětVymazat
  26. Když byl nedávno spuštěn evropský kvantový urychlovač částic LHC/CERN na vyšší výkon, došlo k nějaké události, která se dosud tají, a byl z toho důvodu experiment zastaven. O pár týdnů později se začaly objevovat informace o tom, že tato událost aktivovala všechny "brány" na významných starověkých kultovních lokalitách, kde od té doby dochází k záhadným jevům včetně světelných. Pod arktickým ledem blíže jižního pólu bylo uvedeno do činnosti neznámé zařízení, o kterém se do té doby vůbec nevědělo, že by tam vůbec bylo. Kvůli tomu tam američané kvapně přesunuli svůj nejvýkonnější stroj SubTerrene na atomový pohon, jenž umí rychle razit tunely, a umí se díky tomu dlouhodobě samostatně pohybovat tímto způsobem pod zemí. Napadá mě jistá paralela s filmem Vetřelec versus Predátor, kde UFO propálilo skrze ledovec kruhový tunel do mimozemské podzemní základny. Co tam američané našli, a jak s tím naložili, snad také zjistíme.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.