10. října 2011

Co takhle nový vzhled pro OrgoNet?

Stávající vzhled OrgoNetu je takový strnulý a trochu mě už přestává bavit. Chtělo by to změnu.
A vida, v Bloggeru mají novou šablonu Dynamic View a podařilo se mi do ní exportovat celý starý OrgoNet ...
Mrkněte se na http://orgonetdynamiclook.blogspot.com/
Mně se to líbí, každý si může sám zvolit (vlevo nahoře), z jakého vzhledu si chce číst ...
Akorát tam možná nejdou dát odkazy na satelity a podobně, co jsou na starém OrgoNetu na pravé liště. Ale to by se dalo vyřešit novou stránkou.
Taky tam asi nejdou dát gadgety - aspoň zatím nevím jak.

57 komentářů:

  1. já mám ráda starej orgoblog

    OdpovědětVymazat
  2. Vytváření záložních kopií je jediné plus. Vyzkoušel jsem na nové stránce všechny formáty, ale původní stránka Orgonetu mi přijde nejlepší. Je nejpřehlednější, se všemi odkazy.
    Ne každá změna je k lepšímu. Například server ihned.cz se změnil z přehledné stránky na nepřehlednou, kde čtenář musí kliknout na několik odkazů.

    OdpovědětVymazat
  3. Přidávám se k starému. Protože si myslím že sem chodí čtenáři ne k vůli vzhledu ale k vůli obsahu. A tento vzhled je jednoduchý a lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně ne!Všiměte si,že ověřené a světové staré znamé firmy se drží původních (a registrovaných)značek a dyzajnu,chcete-li designu :o).Nebo si přehrajte písničku od Svěráka (?):"nevyměňujte staré věci za nové,za lesklé a chromové".Nebo....Prostě ne a basta.To není rozkaz,to je přání.

    OdpovědětVymazat
  5. Nepříjemné pro oči-příliš jasné a bodavé. Líbí se mi starý orgonet víc!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak popravdě jsem taky pro zachování "starého" Orgonetu, je to opravdu nejpřehlednější. Možná kdyby se dalo třeba změnit barevné schéma nebo tak, aby se oživil vzhled, ale rozložení je prostě praktické. Ale Ty jsi vlastník:)

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  7. souhlas .. více líbí se mi starý Orgonet.

    OdpovědětVymazat
  8. taky mi vyhovuje vic to jak to je ted.
    jirik

    OdpovědětVymazat
  9. Mi se taky libi vice puvodni, zda se mi i rychlejsi, mozna jen pocit. Moje tetka byla jednou kupovat pracku a kdyz ji prodavac vedl k nejakemu hypersuper modelu, tak ho prizemnila:
    Cim vjec knofliku, tim vjec se to sere :-)
    rimi

    OdpovědětVymazat
  10. No viacej sa mi páči toto pôvodné...To nové mi najak trhá a nejde plynule.....A je tu lepší rozhľad......"1NangaParbat".....

    OdpovědětVymazat
  11. Tiez sa priklanam pre stary vzhlad a nic by som nemenil :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych se také přimlouvala za "starou" verzi, mně se líbí, barvy a vzhled je příjemný, dobře se v něm orientuje. Dívala jsem se i na "dynamickou" verzi, ale moc mě neoslovila.
    V této době chaosu bych nepřidávala další polínko do ohně.

    díky M.

    OdpovědětVymazat
  13. Ja bych se primlouval take za starej/klasickej orgonetweb ;)

    OdpovědětVymazat
  14. já bych nechal tento vzhled, je velice přehledný.

    OdpovědětVymazat
  15. Musím říct, že se do grafiky trochu pletu, ale ty nové verze mne fakt neoslovily! Připadají mi tak trochu jen na efekt a méně přehledné. Bude těžké se v nich zorientovat!

    Ve staré verzi všechno najdu. Graficky sice žádný zázrak, ale je praktická!
    A navíc jsem si na stávající verzi zvykl, nevadí mi a mám ji rád.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  16. Tenhle rok je plný změn, ale myslím že v tomto případě bych zůstal u starého vzhledu. Leda že by časem přidali jiné schéma, to nové je takové strohé a nepřehledné. Toto má takovou barvu, na kterou jsem si už zvyknul a příjde mi fajn. Tauri

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám taky pořád moc rád starej Orgonet...

    OdpovědětVymazat
  18. mně se ta nová - classic líbí moc :))

    OdpovědětVymazat
  19. Ten původní se mi líbí víc.

    OdpovědětVymazat
  20. Tenhle je dobrej!!!! Stará dobrá... :-))
    Milan
    Krásně se v něm orientuje. abys pak nelitoval!!!!
    (:-)) ))))) .-)

    OdpovědětVymazat
  21. .... chcem svoj stary Orgonet :-)), vobec nie je strnuly.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  22. já být tebou tak zanechám starého orgonetka ;)
    ten novej, to se k tobě nějako nehodí a nejni to moc přátelské :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ja sem za Magazine nebo Timeslide.
    Z 10% vyuzivam postranni odkazy. To chybi

    OdpovědětVymazat
  24. Nový vypadá úhledně. Jako záložní je určitě prima. Ale čte se mi lépe tady na tom neúhledném :)))

    OdpovědětVymazat
  25. Formáty jsou zajímavé, ale na tabletu se nedají zvětšit prsty, takže se to moc nedá číst.

    OdpovědětVymazat
  26. mně se taky líbí tenhle jednoduchý a přehledný výrobek))))
    a tady jsem našel přehledný popis toho, co nás zajímá: http://wwww.zvedavec.org/komentare/2010/07/3866-klimaticke-zbrane-vice-nez-pouha-konspiracni-teorie
    a tady snad ještě lépe: http://forum.zvedavec.org/index.php?topic=587.0
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  27. Také mám raději ten starý OrgoNet, je takový srdíčkový... ten nový je bledý, jakýsi "neútulný" či "neosobní", až z něj běhá mráz po zádech :-(
    Žaneta

    OdpovědětVymazat
  28. Přimlouvém se za starý Orgonet!

    OdpovědětVymazat
  29. Také se přimlouvám za tento původní blog...

    OdpovědětVymazat
  30. souhlasím, neměnit :o)

    OdpovědětVymazat
  31. Americká armáda: Poručíme větru, dešti
    http://blisty.cz/art/46370.html
    Článek v časopisu Fortune ("The Pentagon to Weather Nightmare - The climate could change radically, and fast") od David Stippa jako první na scénář upozornil veřejnost v USA. Někteří analytici a komentátoři se domnívají, že cílem zprávy bylo dát varování Bushově administrativě. Někteří analytici se ale ptají: Bylo to varování nebo předpověď? Nicméně tato zpráva zřetelně ukazuje rizika, plynoucí z možné klimatologické války – respektive ze stavu, kdy jedna nebo několik zemí bude provádět více či méně lokální změny počasí – ať už s cílem vědeckého výzkumu, tak i s možným geopolitickým či vojenským využitím. V nejširším smyslu, povětrnostní modifikace může být rozdělena do dvou hlavních kategorií: potlačení a zesilování stávajícího počasí. V krajních případech by mohla zahrnovat vytvoření úplně nového počasí, zeslabení nebo kontrolu silných bouří, nebo vyrovnat změnu globálního klimatu v dalekosáhlém a/nebo dlouhodobém měřítku. Odpověď na výzvu vojáků dává zpráva National Research Council po titulem Kritické problémy výzkumu modifikace počasí (Harold D. Orville et al.: Critical Issues in Weather Modification Research, leden 2004) Naposled se tomuto ožehavému tématu vrátilo OSN na zasedání Rady guvernérů a globálním fóru ministrů životního prostředí o udržitelném rozvoji v Nairobi, 21-25 února 2005.

    Laboratorní experimenty armádního výzkumu směřující k IR maskování demonstrovaly proveditelnost vytváření mlhy stejně, jako generování lokálních srážek v oblastech stovek metrů čtverečních. (Edward M. Tomlinson, Kenneth C. Young, and Duane D. Smith, Laser Technology Applications for Dissipation of Warm Fog at Airfields, PL-TR-92-2087 Hanscom AFB, Mass.: Air Force Material Command, 1992). Tato technologie by umožnila malé vojenské jednotce se vyhnout detekci v IR spektru. Mlha by mohla být tvořena tak rychle, že by se dal utajit i pohyb tanků nebo pěchoty.

    Ovládání bouře k podpoře vojenských cílů je i podle vojenské analýzy nejvíce agresivní a sporný druh modifikace počasí. Škoda způsobená bouřemi je opravdu strašná. Například, tropická bouře má energii odpovídající 10000 megatunových vodíkových bomb.

    O extrémně bezoblačném a extrémně teplém počasí nad Prahou v době návštěvy amerického prezidenta Baracka Obamy, které byly jednoznačným vybočením z dlouhodobého standardu, netřeba dlouze spekulovat. I náhoda či postupující globální oteplování se dá akceptovat jako důvod…
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  32. Původní Orgonet se mi líbí více. Pro přehlednost, barevnost a nepůsobí tak sterilně jako nová šablona. Jsem pro starou verzi! :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Jsem z mého pohledu pro původní vzhled.

    OdpovědětVymazat
  34. Zkoušela jsem téměř všechny nové formáty a určitě mi připadaly hodně nepřehledné, ten starý OrgoNet je ze všech formátů ten nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  35. Souhlasím s předchozím anonymem. Tyto stránky jsou dobré, přehledné, řada lidí si na ně zvykla stejně jako já-otvírám je vždy jako první. Změnit je potřeba některou realitu nebo přinejmenším počkat jaké změny přinese čas.

    OdpovědětVymazat
  36. Mě se líbí ta staré verze Orga. Vím, kde se co nachází atd..
    Možná by to jen chtělo trošku systematicky seskupit a uspořádat, ale zas tak velký změny jako jsou v článku, bych nedělal :oD. Rozhodně to na mě působí zmateně

    OdpovědětVymazat
  37. Ja taky hlasuji pro stary vzhled, lip se mi to z neho cte...a barvy jsou takovy teplejsi...

    OdpovědětVymazat
  38. no já bych rozhodně! nechala tu starou verzi...má super přehlednost, tomu v novém vzhledu mnoho chybí..podle mne tady jde hlavně o obsah a přehlednost..ne změnu za každou cenu

    OdpovědětVymazat
  39. Já jsem také za původní šablonu. souhlas s 10. října 2011 20:58

    OdpovědětVymazat
  40. mě se ten nový vzhled líbí byl bych pro změnu :)

    OdpovědětVymazat
  41. Drahý Orgonete
    prosím o zveřejnění...
    Pokud budeme mlčet, souhlasíme..........
    http://www.youtube.com/watch?v=2d3KaCNs290&feature=player_embedded#at=100
    veronika

    OdpovědětVymazat
  42. Také jsem vyzkoušela všechny formáty, a hlasuji pro starý dobrý.. Chápu, že už může nudit, ale je fakt nejpřehlednější. A moc díky za něj..

    OdpovědětVymazat
  43. Nepatrim medzi ludi co nadavaju na kazdu zmenu na svojej oblubenej stranke a zakladaju o tom stranky na facebooku, ale stary OrgoNet mi pride lepsi.

    OdpovědětVymazat
  44. vubec se mi to nelibi, zustat pri stare snad bych si pohral css - obarvit pravou stranu s odkazy, prejit na php, pokud je to mozne

    OdpovědětVymazat
  45. postaru je flagrantní...ostatně muj soused lítal zamlada po Praze a adrenalinovně maloval grafiti,tato obskurnost hranatých zrud na zdi je v protikladu oblých obzoru české krajiny při soumraku,které hladí srdce.Ted SE ZAPOJIL jako tatík třech dětiček KOMPONUJE něco jako hip hop,zní to jako stěhování sběrných surovin...následně nám na okně umřela zdravá kytka...vibrace hranatých webovek by měla svuj nelichotivý osud.

    OdpovědětVymazat
  46. JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ TEN NOVEJ SE MI NELÍBÍ!!!!!!

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  47. Taktiež sa prikláňam k pôvodnej šablóne.

    OdpovědětVymazat
  48. Některé změny jsou nevyhnutelné, ale prosím prosím OrgoNet neměnit... ;-)
    Hlasuji pro původní podobu!!!!
    A.

    OdpovědětVymazat
  49. Prosím o zanechání "starého" vzhledu.
    Jen za mne jeden návrh:
    Šlo by nějak vymyslet, aby příchozí čtenář věděl, v jakých článcích bylo třeba posledních 24 hodin přidáno na komentářích?
    Ono leckdy komentáře dají stejně né-li více informací než článek samotný.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  50. tento starý je dobrý.Ten nový mi príde taký príliš nefarebný a nezaujímavý :/

    OdpovědětVymazat
  51. Taktiež by som nič nemenil, nebaví ma stále si zvykať na inovované veci, ľahko sa tu orientuje a podľa mňa je to prehľadné.

    OdpovědětVymazat
  52. Orgonete,nechej nám starou stránku.Když na ni kliknu,hned vím kde jsem.Hodně využívám radary a jiné odkazy na pravé straně.Prostě-žlutá je moje!!!!

    OdpovědětVymazat
  53. Byla bych ráda, kdyby OrgoNet zůstal tak, jak je. Verze nová mi připadá chladná, neosobní. N.B.

    OdpovědětVymazat
  54. Milý Orgonetíku, líbí se mi nejvíc tato "stará":) původní verze :-)

    mnoho úspěchů
    sv.

    OdpovědětVymazat
  55. Hurááááá vyhrála původní fasáda.Paráda.

    OdpovědětVymazat
  56. Ta nová je ještě více strohá než ta stará.
    Kdyžtak někde trošku pozměň barvu.¨To bude stačit.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.