28. července 2011

Šílení vědci vytvářejí lidsko-zvířecí embrya


Vědci po celé planetě vytvářejí hybridní nestvůry – směsi člověka a zvířete

28. 7. 2011
The American Dream

Šílení vědci na celé planetě si „hrají na bohy“ a vytvářejí umělý život. Dnes, díky neobvyklému pokroku v oblasti genetických modifikací, jsou vědci schopni dělat věci dříve nemyslitelné. Částečně lidské a částečně zvířecí hybridní monstra jsou vytvářena vědci na celé planetě a to vše je dokonale legální. Vědci ospravedlňují míchání lidské a zvířecí DNA prohlašování, že jim to pomůže při „léčení nemoci“ a při zajištění „výživy světa“, ale ve skutečnosti jsou veškeré tyto genetické modifikace nesmírnou hrozbou pro lidskou rasu. Je jenom záležitostí času, než lidé začnou dovolovat, aby sami byli geneticky modifikováni za účelem „boje proti nemoci“ nebo pro „zvýšení“ schopností. Pokušení vložit zvířecí nebo rostlinné geny do lidí za účelem vytvoření „supervojáků“ nebo „nadřazené rasy“ se zajisté ukáže jako velice svůdné. Pokud nebude učiněno něco, co by to udrželo na uzdě, zdá se téměř jistým, že v lidském rodě bude rozpoutáno genetické peklo. Jakmile se geneticky modifikovaní lidé začnou křížit s normálními lidmi, nebude způsob, jak vrátit džina zpět do láhve.
Může dojít k situaci, kdy zbude jen velmi málo „100% lidí“.

Většina Američanů slyšela o genetických modifikacích, ale vědí o nich velmi málo. Dnes je většina kukuřice a sóji, kterou jíte, geneticky modifikována.V regálech obchodů jsou tisíce a tisíce výrobků obsahujících geneticky modifikovaný materiál.Ale modifikace potravin je jedna věc. Daleko hrůznější je, že vědci používají genetické modifikace, aby mísili lidi se zvířaty.

Nedávno vyšel článek v Daily Mail http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2017818/Embryos-involving-genes-animals-mixed-humans-produced-secretively-past-years.html , kde se hovořilo o nové zprávě, že v britských laboratořích bylo vytvořeno více než 150 „hybridních embryí člověk-zvíře“. Následuje krátký úryvek z tohoto článku:
Vědci vytvořili v britských laboratořích více než 150 lidsko-zvířecích hybridních embryí.
Hybridy byly tajně vytvořeny v minulých třech letech vědci, kteří hledají možnou léčbu pro širokou řadu nemocí.
Toto odhalení  přišlo den poté, co komise vědců varovala o hrůzném scénáři „Planety Opic“, v němž práce na lidsko-zvířecích tvorech zašla příliš daleko.

Kdo řekne vědcům, že zašli příliš daleko? Většina zemí světa dovoluje vědcům dělat v podstatě cokoliv chtějí, pokud jde o genetické modifikace. Mísení lidí a zvířat probíhá i ve Spojených státech.

Následující úryvek je z článku zveřejněného na MSNBC před několika lety, s titulem „Vědci vytvářejí zvířata, která jsou částečně lidmi“. http://www.msnbc.msn.com/id/7681252/ns/health-cloning_and_stem_cells/t/scientists-create-animals-are-part-human/
Na farmě asi šest mil od hráčského města si Jason Chamberlain prohlíží stádo asi 50 páchnoucích ovcí, z nichž mnohé mají částečně lidská játra, srdce, mozky a další orgány. 

Co myslíte, že by řekla většina Američanů, kdybyste jim řekli, že v USA jsou chována jsou částečně lidská a částečně ovčí stvoření? Myslíte, že by vám věřili? Nu, ukazuje se, že naši vědci vytvářejí všechny možné druhy zrůd, které jsou částečně lidské. Jen si přečtěte, co se děje podle zmíněného článku ...
V minulých dvou letech vědci vytvořili prasata s lidskou krví, smísili králičí vajíčka s lidskou DNA a injikovali lidské kmenové buňky, aby paralyzovali chůzi myší. 

Tohle že by nás nemělo znepokojovat? Samozřejmě že ano. Ale mainstreamová média se sotva kdy zmíní o bizarních lidsko-zvířecích hybridech, které jsou vytvářeny po celé zemi, takže většina Američanů ani netuší, že se to děje.A děje se i spousta dalších nechutných věcí.Věděli jste, že v mnoha oblastech je dokonale legální vytvářet lidské klony za účelem vědeckého zkoumání? Je to pravda.

Například LifeNews.com http://www.lifenews.com/2011/07/21/minnesota-now-paying-scientists-to-engage-in-human-cloning/ nedávno zveřejnil, že ve státě Minnesota je nyní dokonale zákonné „používat dolary daňových poplatníků na vytváření klonovaných lidských embryí“.

Vědci prohlašují, že je to dokonale přijatelné, protože dovolují klonům žít jen několik dní. Ještě vás to neznepokojuje? Jestli ne, mělo by. Ve vědecké komunitě se dějí opravdu zvrácené věci.

Vědci nyní přišli s několika „unikátními“ způsoby, jak zvýšit nabídku potravin. Mnozí z nás budou možná brzy jíst „lidskou želatinu“.Podle článku ze Science Daily jsou vědci nadšeni potenciálem vkládání „lidsky derivované želatiny“ do pěnových bonbonů, sladkostí a dalších pochoutek ...

Vědci oznamují, že vynalezli nové postupy pro výrobu velkého množství želatiny odvozené od lidské, která by se mohla stát náhražkou 300 000 tun zvířecí želatiny, která se ročně produkuje na želatinové typy desertů – pěnové bonbóny, sladkosti a další výrobky. Nezní vám to moc lákavě? Jak přesně by se vyráběla taková želatina?Takto popisuje proces Science Daily.


Aby obešli tyto obtíže, vědci vyvinuli a předvedli metodu, kde jsou lidské želatinové geny vloženy do kvasinek, které mohou produkovat želatinu s kontrolovatelnými vlastnostmi. Mňam.


Možná už brzy budeme jíst „soylent green“ (pozn. Org: umělá strava ze stejnojmenného sci-fi filmu http://en.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green )


Pokud toho ještě moc nevíte o genetických modifikacích, potřebujete se vzdělávat, protože je to jedna z největších hrozeb, kterým naše planeta čelí v této době.


Můj nedávný článek s názvem: Genetické modifikace zdivočely: 10 znaků, že náš svět by se mohl začít podobat opravdu špatnému sci-fi filmu http://endoftheamericandream.com/archives/genetic-modification-gone-wild-10-signs-that-our-world-may-be-destined-to-resemble-a-really-bad-science-fiction-movie  je dobré místo, kde můžete začít. Následuje několik příkladů genetických modifikací včetně lidské DNA, které jsou zmíněny v onom článku.

- V Číně vědci vložili lidské geny do DNA embryí mléčné krávy. Až dosud bylo tak úspěšně vyprodukování přibližně 200 krav. Tyto krávy mohou produkovat mléko, které je identické s lidským mateřským mlékem http://www.theage.com.au/technology/sci-tech/cows-make-human-milk-20110403-1ct6p.html
Vědci doufají, že brzy budou mít velká stáda těchto krav produkujících alternativu k lidskému mateřskému mléku a že budou prodávat toto „mléko“ v globálních supermarketech do 3 let http://news.sky.com/skynews/Home/Strange-News/China-Scientists-Engineer-Genetically-Modified-Cows-To-Produce-Human-Breast-Milk/Article/201106116006586?f=rss


- Vědci na Rockefellerově univerzitě injikovali lidské geny do myší. Tyto „polidštěné myši“ http://www.sciencedaily.com/releases/2011/06/110608131328.htm jsou používány ke studiu šíření viru hepatitidy C. 


- V Missouri jsou chovány bytosti částečně prasečí a částečně lidské s cílem poskytovat orgány pro transplantace lidem. http://news.scotsman.com/uk/Pigs-to-be-bred-for.4467215.jp
Tento výzkum probíhá po celém světě.


Pokud lidé nezačnou protestovat proti tomuto „výzkumu“, bude se dále šířit a bude čím dál bizarnější.
Věda dělá nepořádek v základních stavebních kamenech života. Pokud nebudeme skutečně pozorní, naše děti a vnoučata budou žít ve světě, kde se bude všude vyskytovat „člověkem vyrobený život“ a „lidsko-zvířecí hybridní zrůdy“.


Někdy je těžké vyjádřit skutečnou hrozbu, kterou představuje genetická modifikace, několika slovy. Prosím, najděte si chvilku času ke sledování níže uvedeného videa. Natočilo ho Infowars.com a má názem Genetický armageddon: Největší hrozba pro lidstvo (anglicky) http://www.youtube.com/watch?v=kCFP_Unf6zA&feature=channel_video_title


11 komentářů:

  1. Moc prosím o překlad, chtěl bych to dát na facebook.

    OdpovědětVymazat
  2. nejvyssi cas skoncit s timhle celym systemem a stat se znovu LIDMA !

    OdpovědětVymazat
  3. Obávám se, že článek je ještě velmi opatrný ve svých soudech. První genetické pokusy začaly v průběhu 2 sv. války a jen naivka si může myslet, že tehdy skončily. To co se zde uvádí je opravdu velmi slabý odvar skutečnosti.

    OdpovědětVymazat
  4. ..jen tak bych dodal, že již existuje jedna látka, přidávaná do potravin a vyrábí se z lidských chlupů a vlasů. V Asii jsou vlasy vykupovány a potén zpracovávány do potravin. Baštíme to všichni, je to u nás legálně schválená přísada! Jen su nyní nemůže vzpomenout na název. Najdu - doufám. No a tak si říkám, jestli byli opravdu popraveni ti fašističtí pohlaváři, mengelovci a spol. ... Milan

    OdpovědětVymazat
  5. tak už vím " L-cystein"....opravdová mňamka...ale zvyknete si, když nevíte včem všem to je... Jen si vždycky vzpomenu na fotky z koncentračních táborů... .

    OdpovědětVymazat
  6. ještě dodám ... E920..... Milan

    OdpovědětVymazat
  7. Pravda, pravda Milane...
    K tomuto tématu doporučím knihu od Jana Šťastného 'HŘBITOV NA TALÍŘI'......
    L-cystein je např. v koblihách.........přešla mě chuť na nugátovou.....

    Hezký den Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  8. L-cystein alias E920, že jsou rozemleté lidské vlasy a chlupy ? Něco k tomu tady mám :
    L-cystein je přirozeně se vyskytující aminokyselina obsahující síru,neboť ho naše tělo potřebuje k produkci glutathionu, jednoho z hlavních tělesných antioxidantů. Přírodní zdroje cysteinu jsou vejce, maso, mléčné výrobky a některé obiloviny.Komerčním způsobem se vyrábí z vlasů, zvířat i lidí, (což je asi 12% cystein) a ptačího peří. Ve směsi tvoří přísady( E910/L-cysteine,E920/L-cysteine hydrochloride,E921/L-cysteine hydrochloride monohydrate), které se používají v mouce a pekařských výrobcích (kromě celozrnné)jako prostředek na zlepšení chuti. Podobně se tyto éčka přidávají do kostek masoxů zvláště do kuřecího vývaru, kde to je používáno jako přípravek zlepšující příchuť. Diabetici by si měli uvědomit, že existují informace, že by požívání těchto éček v potravinách mohlo zasahovat do reakcí inzulinu (zvláště cukrovkáři!!!) a existují neoficiální zprávy, že tato éčka mohou velmi negativně reagovat s glutamátem sodným (E 621). Týká se to také jedinců, kteří mohou trpět tzv. syndromem čínské restaurace,při němž se projeví soubor příznaků, včetně bolestí hlavy, pocity pálení, závratě, dezorientace až ztráta vědomí.Navíc ty vlasy, chlupy a peří mohou přenášet viry a všelijakou další nebezpečnou"pakáž", podporující vznik a šíření epidemií. Nikdo z výrobců L-cysteinu nám nezaručí 100% nezávadnost především co se nákaz a nežádoucích chemobilogických účinků týče !!!

    OdpovědětVymazat
  9. WhitelikesnowandcoldlikeWinter2. srpna 2011 v 21:21

    Takže minulost se znovu opakuje...?!

    OdpovědětVymazat
  10. Neuděláme velkou chybu, když řekneme, že na začátku každého průseru stojí vědec se svými zkumavkami. Pavel Jan

    OdpovědětVymazat
  11. Rád bych podotknul že by to bylo výborné mít třebas zrak jako orel nebo silné ruce jako opice, ale kdyby přidali do lidské DNA zvířecí DNA tak by se naše DNA celá rozpadla ( vše by nás bolelo, nemohly bychom se skoro vůbec hýbat a to nejhorší by bylo že by jsme žili kratší dobu. DR. pro výzkum slučování DNA ( a slučování těchto dvou různých DNA ). ( Je to velice nestabilní a podařit by se to mělo při této rychlosti do roku 2068 ( jestli teda nepokročí rychleji ) ale nejdříve by to mělo být možné až kolem roku 2038 ( ale to by ještě neznamenalo že bychom prováděli pokusy na lidech, osobně si myslím že by bylo nehumánní testovat tuto věc na lidech, dobrovolníci by byli vystaveni 80% selhání genetické struktury a na místě by zahynuli)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.