17. června 2011

Zvláštní těleso v blízkosti Slunce - fotka od Berouna

Internet je plný "druhých a třetích sluncí", obrázků zvláštních těles ve vesmíru, kolem Slunce ... já je pokládám za autentické. Komu by asi stálo za to je falšovat? Všimněte si počtu shlédnutí videí. Je malý ... ví o tom jen velmi omezený okruh lidí. Teprve až se to dostane do mainstreamových médií, tak se to stane pravdou. A už to nebude dlouho trvat. Přikládám další "druhé slunce". 


Hezký den, OrgoNete,
V příloze (druhé slunce.jpg) přikládám obrázek fotografie jedné paní z Berouna. Při fotografování západu Slunce dne 10.4.2009 v 18:20 hod. zachytila pod ním planetovité těleso. Na výřezu je patrné, že se jedná skutečně o vesmírný objekt, před kterým je patrný stín rozprášených chemtrails. Je otázkou, co to je. Zda Měsíc (v tom  případě je velmi neobvykle osvětlen, a rovněž ve velmi neobvyklé pozici vůči Zemi a Slunci) nebo nějaké jiné cizí těleso. Nemůžeme vyloučit ani kulovité UFO o velikosti malých planet či měsíců, kterými se to kolem Slunce a ve Sluneční soustavě v posledních 2 letech neuvěřitelně "hemží" !!!


P.

36 komentářů:

  1. No a tak asi nejsem blázen, asi před týdnem jsem koukala do zapadajícího sluníčka a najednou jako kdybych viděla na straně ještě jedno, podotýkám, že to nebylo tím , že bych slzela,nebo si jinak zničila v tu chvíli zrak, bylo to už opravdu v dobu ,kdy se koukat dá. Pak by mi zapadalo proč chemkují při východu a západu, sluníčko není tak ostré a tolik svitem neskrývá to druhé,proto se musí schovat jinak. Pak když už během dne svítí naplno, není už přes ostrou záři vidět. Co když je to ten důvod, který hledáme jako vysvětlení pro mraky při východě a západě.Teď co to je Slunce, nebo nějaká planeta ?

    OdpovědětVymazat
  2. To je zase článek. Jaké planetové těleso? Jestli pani neumí fotografovat, at si nějaký kurs udělá a tam pochopí, že fotoaparát, resp. jeho objektiv zanechává na snímku reflexy. Viz http://www.sneznik.cz/img/up/782_f_zapad_slunce_u_ctyr_rohu.jpg http://files.viaweb.cz.imag3box.com/gallery/01/4b/3762-5.jpg http://objednavkypocasi.probereme.cz/foto/02.jpg Obzvláště v protisvětle. Nemusí se přeci publikovat kdejaká hloupost a plašit lidi, ne ...

    OdpovědětVymazat
  3. hej ot je proste maras, vazen se zacian neco dit,je cim dal vice anomaliji viditelnym okem , proste co na to rict zahada skonci zahadou ale pomalu a jiste se vsecko zacne probouzet k jasnemu postreh ua vnimani vseho co se deje . mno pani dekuju tobe za super pipis ,ja si osobne myslim ze vazne jde o neco zajimaveho . ze by tyto anomalije mneli vazny smysl ze se doopravdy neco deje a ze ta transformace se cim dal vice urychluje k tomu rok u2012? ja sobne se strasne tesim . jak prijde zmena chapani vetsina lidi konec tetrorismu a nenavisti a zavladne laska yeaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano....potvrzuji foto. Též jsem viděl, myslím, že i to je důvod večerních pozdněodpoledních chemtrails. Našel jsem a někam zde umístil odkaz na planetu "X", Nibiru, ISIS...apd.. Vědci se seriozně zajímají o tento fenomén. Večer, najdu-li chvíli najdu jednu ze studií. A přiložím jako odkaz. Přírodní národy - jmenovitě Flordemaya- šamanka z Nikaragui - v jednom z posledních poselství letošního roku, upozorňovala na to, že budeme mít dvě slunce chvíli, v tom spočívá i zrod nového lidstva(ona transformace), pak má být několk dní tma. Lidstvo poté čeká věk spolupráce a očisty planety. Pro mne je to poselství naprosto věrohodné a pravdivé. Úkazy na obloze jsou, jen je to velice těžké, pro většinu lidí, přijmout. Milan

    OdpovědětVymazat
  5. Dobry den,

    chtel jsem pridat svou zkusenost. Pred nejakym casem jsem tuto "skutecnost" pozoroval skrz okno pri vychodu slunce.. Pak jsem okno otevrel a realisticky odraz, za ktery bych dal prst do ohne, byl fuc... Na druhou stranu je nutno podotknout, ze od te doby jsem zadny odraz pres okno i bez okna nevidel..

    filip

    OdpovědětVymazat
  6. Jde o typ. chybu objektivu.

    OdpovědětVymazat
  7. klidek. tohle vzika, kdyz to prezenou s chemtrails. videl jsem ruzne fatamorgany slunce. uz pred lety...

    OdpovědětVymazat
  8. Je to určite Měsíc... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.youtube.com/watch?v=C7OhYNiqQtA

    OdpovědětVymazat
  10. Neni to náhodou prostý optický jev?? Něco jako "fata morgana"???

    OdpovědětVymazat
  11. už jsem to dával jinde do komentářu, ale zde se to bude hodit více, je to stejné téma a záběr stejné věci, http://www.youtube.com/watch?v=HRyv37PxP0Q&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  12. Dobry den OrgoNete,
    Nerad bych vám bral iluze ale je mala pravděpodobnost že je to těleso, které je ve vesmíru spíše je to nějaký ukáz na bázi fatamorgány jako například Parhelia nebo Koróna.
    Je to velmi pěkná fotka ale myslím že nic víc než souhra náhod a lidské představivosti v tom neni.
    Jinak ještě můžete při západu vidět zelený záblesk aby si to někdo nespletl s útočným paprskem z vesmíru :D:D:D.

    Jo a meteorologové a jiní vědci by z toho padali smíchy na zem ;-).

    S pozdravem Anonym

    OdpovědětVymazat
  13. To že se v Berlíně brzy něco semele a dává se to do podvědomí lidí, je až neskutečné.
    viz.
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/236636-rakusan-mel-pripravovat-utok-letadlem-na-spolkovy-snem-v-berline.html
    SkaFin

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den, už se to k Vám asi dostalo. Přikládám odkaz i komentář z diskuze (dole).
    Web co má rukopis STB/CIA v podstatě táhne proti VŠEM alternativním médiím
    V novém článku dokonce připravují žaloby (??????):

    http://www.osud.biz/odhaleni/poskozeni-zdravi-a-zaloby-v-zastoupeni-konkretnich-osob-na-konkretni-aktery-sarlatanske-cirkusive-esoteriky-a-astrologie/


    Myslím, že netřeba komentáře, jistě Vám to dojde. Prostě se divím, co se to najednou děje ???

    http://www.osud.biz/s-nadhledem-a-nadsazkou/blbost-ohrozuje-lidstvo/

    (komentář 34)
    @ADmin Orgonet vyžaduje dostatečně tupou mysl, jinak hrozí její poškození. Je to mentální JED. Něco jako zombie bez mozku, hrozící zlikvidovat mozky těm, co je ještě mají. To samé provádí OSUD.cz za peníze jeho obětí. V přípravě je trestní oznámení pro podvod za účelem získání neoprávněného zisku, poškození zdraví (možná v některých případech skončilo i smrtí) či trvalým upoutáním na lůžkou s přístroji na podporu životních funkcí.
    Podle právní analýzy by to mohl být monstr proces, který přehluší včerejší stávky odborů. V monitoringu jsou i podvodní astrologové.
    Demokracie končí tam, kde ohrožuje důstojnost a život druhého.
    (Konec komentáře) – samozřejmě to nemusíte zveřejňovat. Posedlost těchto „lidí“ je na úrovni rozvinuté psychické choroby, dokonce přesahuje i úroveň různých placených individuí co dělají pro NWO. Ale věřím, že bude líp a držím palce. Připomíná mi to prostě roky 1944, 1988 a tak podobně. Zajímavé že se něco podobného objeví po to, co se tady začalo mluvit o možné žalobě kvůli nedávným výsledkům analýzy vody a vzduchu)

    OdpovědětVymazat
  15. Proti cenzuře internetu :
    Přílepkem k Zákonu 202/1990 Sb. o loteriích stát deleguje zodpovědnost za cenzuru poskytovatelům internetu pod pokutou až 10 mil. Kč !!!! Poskytovatel internetu, aby tomuto zákonu vyhověl, musel by blokovat např. Google, CNN a mnoho dalších webů, kde by se mohla vyskytovat reklama na loterie !!!!!

    Tento zákon lze zneužívat jako nástroj státní šikany !!!

    Prosím, podepište přiloženou petici a rozšiřte ji urychleně mezi co největší počet lidí.
    Požadujeme, aby tento návrh poslanci na úterní schůzi 21. června 2011 zamítli.
    http://www.internetbezcenzury.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Není to ani měsíc, ani UFO, ani záhadná planeta. Je to jenom odraz Slunce v atmosféře na krystalech ledu. Jedná se o tzv. Halo jev. Svědčí o tom i jasně patrané řasové oblaky, které právě krystaly ledu obsahují.Je to něco jako Fata morgana; není to skutečné.

    OdpovědětVymazat
  17. Ještě k cenzuře:
    Kromě podpisu petice, můžete napsat poslancům přímo:
    http://napistejim.cz/?address=
    Je tam celkem dost námitek od lidí, kteří svůj příspěvek poslali jako veřejný.
    (nahoře napíšete přibližnou adresu svého bydliště a objeví se vám seznam poslanců. Do políček můžete přetáhnout až 3 poslance a těm odešlete stejný text.

    Ještě můžete mrknout sem, kdo je pan Bém :
    http://dusandvorak.blog.respekt.ihned.cz/c1-52069470-poslanci-navrhuji-cenzovat-internet-a-ze-zakona-vydirat-nepohodlne-obcany

    OdpovědětVymazat
  18. A co optický jev? :P

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tu máze zase odlesk uvnitř optické soustavy fotoaparátu. Bylo to u už několikrát. To, že přes objekt jde jakoby pás oblačnosti je způsobeno tím, že se odraz sčítá se skutečným snímaným obrazem.

    OdpovědětVymazat
  20. Čítala som, že pri zapade slnka sa zvykne zrkadliť jeho menší odraz pod skutočným slnkom a nie je to nič neobvyklé. Neobvyklé je vidieť dve slnka vedľa seba, v horizontálnej polohe, v rovnakej veľkosti a svietivosti...

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj, něco podobnýho...
    http://via-midgard.info/11968-prazdnik-letnego-solncevorota-ivan-kupala.html měli bychom pilovat ruštinu....

    OdpovědětVymazat
  22. http://via-midgard.info/11885-nikolaj-lobanov-annunaki-reptiloidy-kto-zhe-oni.html na tohle se podívejte!!!! Je to v ruštině, ale hejbající obrázky stačej!!!, abyste pochopili..

    OdpovědětVymazat
  23. prosím, koukněte sem... je tady několik dílů..... http://via-midgard.info/11932-alaje-pleyady-pervye-shagi-k-istine.html
    na via-midgard jsou i jiné věci....

    OdpovědětVymazat
  24. podívej se, Orgonete, na dnešní 22.6. meteoradar na Moravě

    radar ukazuje různý šum, jaký bývá při začínajících srážkách

    ale obloha na Moravě je teď slunečná, bezmračná, občas nějaké malé cirry

    co si o tom myslíš?

    OdpovědětVymazat
  25. Bóže Svatý na nebesích :o)!Tu se zase vyrojilo plno profi fotografů a meteorologů.Dobrá tedy,takže u statického obrazu připouštím odraz.Prosím tedy "profíky"o vysvětlení dvou "slunci" na videozáznamu,kdy je s objektivem záměrně pohybováno a objekty nemění vůči sobě vzdálenost ani polohu.A že těch záznamů je požehnaně....

    OdpovědětVymazat
  26. http://www.youtube.com/watch?v=FAfXsIbC014 Orgonete, prosím, koukni se na tohle.. Od doby, kdy si pamatuji, teda odmalička, na nebi vidím tyhle kolečka-na 3:59-4:00 - moje mají ještě uprostřed tečku, jako střed. Vidím je vždy, když se podívám proti nebi....Vidím, jak padají k Zemi. Nebe vidím modře, jako každý.. Vidím na nebi záři, jako když napadne sníh a třpytí se lomený odraz Slunce. Nikomu jsem to nikdy neříkala, a přišla jsem na to, že to samé vidí i můj syn....Myslím, tohle video může být velmi zajímavé pro tvé čtenáře....
    Měj se hezky, TV

    OdpovědětVymazat
  27. To anonym 22.6.2011 12:44

    Také jsme studovali s manželem, co to asi může být. Je to velmi zvláštní. Zdravím, Bohumila.

    OdpovědětVymazat
  28. Pozrite na satelitne snimky SHMU z 22.6.2011 - Stredná Europa vo viditelnom spektre alebo snimok za snímkom http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_druzica

    Toto by som si rád vypočul od nejakéj hlavy študovanéj ako je možné že celá atmosféra, všetky oblaky a búrky sa nepohnú ani po chlp, pričom čas ide dalej(v lavom hornom rohu je MSG- 201106221500 tz. 2011-06-22 15:00 od 15:00 chýbajú snímky!). 4/5 snímkov sú rovnaké až na posledný. Buďto to tam niekto poriadne zoslonil pri uploade snímkov, alebo znova a zámerne sú snímky upravované a ľudom chemické sr**ky na hlavy liaté..

    OdpovědětVymazat
  29. Na osud.biz je to samej 'biztard' . Jeden naparující se hlupák vedle druhýho. Na osud.biz je to samej 'biztard' . Jeden naparující se hlupák vedle druhýho.

    OdpovědětVymazat
  30. Nespamuj a nevyvolávaj konflikty.

    OdpovědětVymazat
  31. Tohle je také zajímavé? http://www.youtube.com/watch?v=qVMXvd943rc&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  32. Nechcem byt mudry ale profi fotografofia to asi necitaly cele.. Je tam napisane ze to videl volnym okom... Skvor davam za spravne ten odraz

    OdpovědětVymazat
  33. Přesně tak Anonyme 23.6.11, 9:49!!! Pokud jsi globalistický škůdce, táhni si svoje oplzlosti vykřikovat jinam !!! My takové mezi sebou netrpíme !!!

    OdpovědětVymazat
  34. Jedná se pouze o optický klam, který způsobuje zakřivení čočky, ať už se jedná o fotoaparát, kameru, nebo lidské oko. Můžete si udělat vlastní pokus a pod určitým úhlem (nemiřte objektivem příme do slunce-úhel je nulový) uvidíte v zornémm poli nejprve souvislý světelný sloup a po chvilce hledání i ZÁHADNÝ objekt :). Ps: Kdyby v naší sluneční soustavě byla nějaká tákováto planeta, už bychom o ní dávno věděli.. ;)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.