16. června 2011

Varování před velkými bouřemi - příležitost k octování!!!

Mediální hlavy, jejichž ústy promlouvají klimateroristé, na dnešní odpoledne až do zítřka vyhlásily "silné bouře" (viz třeba zde České noviny). To je ta příležitost, na kterou čekáme!
Až se to nad vaší hlavou začne povážlivě stahovat, zaoctujte - vylejte ocet na dlažbu, instalujte pekáče, misky, použijte rozprašovače, namočené ručníky ... cokoliv.
Octujte podle situace, bouřky nebudou všude ve stejnou dobu. Sledujte stránku satelitu jsmsg, tam vidíte, jestli nad vámi nebo v blízkosti šlehají "bouřkový koláč". (Mně už tady šlehali, padly na to dvě láhve octa za dvacku, udělalo se jasno).
To by bylo, abychom jim to neznechutili.
Nebezpečné bouřky jsou vyhlášeny od 13.00, ale myslím, že je budou nastřikovat až na pás umělé oblačnosti, který jde přes Německo a přijde sem asi navečer. Všimněte si pravých úhlů, pravoúhlé spirály za Britskými ostrovy...

Nahoře: Situace večer: před západem už "fronta" přichází k nám, na čelo jsou nastřikovány vysoké bouřkové koláče za účelem přívalových srážek. Chemtrails hustě přes den čárané nad ČR "frontu" přitahují, pravoúhlá spirála za britskými ostrovy ji z druhé strany tlačí nad Evropu.

Nebojte se octovat, ocet rozhání jenom bariové mraky, které tím nedosáhnou do tak obrovských "tropických" 15 km výšek, výšek, odkud by stáhly velké množství vody a kroupy. Voda, která má na vás spadnout, stejně spadne, jenom ne tak "přívalově", a rozprostře se na větší území.

19 komentářů:

  1. Ahoj, problém je i v tom, že člověk řeší jestli raději bouřku, nebo sucho a lítat po zahradě s konvicemi....
    Jsem v oblasti, kde letos prší tak jednou za 14 dní.

    OdpovědětVymazat
  2. Za stávku a skandál, který se dnes sběhl v poslanecké sněmovně ohledně kauzy Promopro (řečníci Vondra,Zaorálek,Paroubek), kde si členové vlády dovolili "očerňovat a hanobit" sionistického bratra Trilaterální komise Vondru,a na dalšího jeho nohsleda a povedeného ptáčka Kalouska si demonstranti dovolili házet rajčata, nám globalisté "naordinovali" klimateroristickou sprchu. Však již včera večer pilně sprejovali baryem a hliníkem snad celé ČR !!! Chemtrailsová letadla se po obloze hemžila jak roje komárů !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Nad Brnem (nebo snad všude) dnes brutálně sprejovali. Nebyly to mřížky ale spíš hvězdičky, takže pěkně hustě. Asi se máme na co těšit, že by poděkování za stávku??

    OdpovědětVymazat
  4. tohle je ovšem HONIČKA http://kamery.humlnet.cz/cz/videa/snezka3/20110614

    OdpovědětVymazat
  5. to je ale chaos,paní Mullerová http://kamery.humlnet.cz/cz/videa/snezka3/20110613

    OdpovědětVymazat
  6. Total na hovno...Co sleduju to dění nad Brnem, tak jsem vypozoroval během tohoto týdne, že:
    Brzo ráno(kolem 4hod.): Sem tam čára od chemtrails + když se hlásí bouřky tak nástřik mraků......
    Ráno (8 hod.):Se vše rozplývá a vypadá to, že bude krásně......
    Dopoledne(10 hod.):Začínají zase sprejovat kolem, ale pouze před sluncem
    Oběd(12 hod.): Totálně zachcaná obloha, občas foukne vítr, protože je Slunce zastíněno čarami
    Odpoledne(15 hod.):lehká oblačnost, totálně umělá, lajk to asi nepozná
    Podvečer(18 hod.):Lehká oblačnost je lechce sražená (zcvrklá) do sebe (spojují se mraky)
    Večer(20 hod.): Všechno se pěkně rozplývá a začíná být jasná obloha
    Noc(24 hod.): Totálně jasno

    Tak to vypadá celý týden nad Brnem!! A u babčiky cca 45km směr Kyjov, mají tropická vedra!!!

    Nevím esi si to neobjednala nějaká čurá*í hlava z Brna a snaží se tím dělat lidem "dobře", když pracují..
    A dneska to OPRAVDU nevypadá na žádný kroupy apod. blbosti co kecají v médiích

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  7. presne tak, dneska jsem sklizel seno a litali a delali mrizky jak divi, tak uplne zoufaly jak se zaclo zatahovat vytahl plech, na nej ocet, vedle postavil na zem HHG a mraky se roztrhaly. Za dve hodky zkouseli litat zase, ale dalsi davka octu zmarila jejich nadeje :D Pulka sena pod strechou, druhou stihnu zitra
    Tsignotschka

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj draci, tak dneska jsem se vracel po dalnici do Ostravy a kolem Moravské brány jsem nestačil koukat, všude kolem spousta malých osamocených šedých mráčků a byly proklatě nízko oproti ostatní bílé oblačnosti! Hodně zajímavé...
    Jinak oficiální letový provoz můžete online sledovat tady: http://www.flightradar24.com/
    Jsou tam všechny informace, odkud-kam a jak vysoko, typ letadla a společnosti.
    Kdo má HTC, tak existuje aplikace do HTC, kde pak můžete koukat co vám "stříká" a lítá nad hlavou a když tam to letado není, tak je to fakt divný...

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravim...už mi to nedalo a musim napsat také,že u nás nad Děčínem sprejujou né o 106 ale o 100000006 a nemalé kříže!!!!!poslední dobou mi přijde,že ty čáry od letadel jsou mnohem tlustší ,silnějsí ,jako by už rovnou sprejovali ty bariove "mraky"! protože to co tu nad náma líta,to už je moc!// je to až nechutné jak se křížejí ,nemluvně ten počet ...ještě horší je,že kamaáradi v mém okoli vubec nevěří a netuší :((

    OdpovědětVymazat
  10. Tak se nám to podařilo :-):-):-).Je to naprosto úžasný! "G r a t u l u j i".
    P.S....jen doufám,že nedojde v obchodě ocet.
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  11. Anonym 21:58: Dobrá práce! Teď budu sledovat a zjišťovat letovej provoz sramdlavců :o)

    BTW Brno - pátek, od rána zataženo bílo/šedivo..
    Tak jsem "vypekáčoval" na balkon poslední půllitr octa a ejhle po hodince +-, než se to dostane do atmošky. Slunce svítí! :oD hahaha :oD, sice slabě, ale přes částečně protrhaný a zeslabený mraky je to pořád fajn, než mít stále zataženo nad hlavou :o)

    OdpovědětVymazat
  12. To ako vylejem do nejakej nádoby na dvore pred domom ocot a odoženiem tým všetko oblaky a nebude pršať? :DDD

    OdpovědětVymazat
  13. Anonym 14:33: Přesně tak...
    Já to udělal a nad Brnem je v 18:00 obloha bez mráčku! :o)

    OdpovědětVymazat
  14. Jen pro zajímavost. Když na daleké Sibiři chtějí aby už přestalo sněžit, dávají lidé sošku Budhy do misky s mlékem.
    Adam

    OdpovědětVymazat
  15. Netuším jestli zafungoval ocet, ale nalil jsem na horký povrch do misky a oblačnost se opravdu během 15-25 minut protrhala:-). Pokud na tomhle triku něco je, zajímalo by mě proč ocet má zmíněný účinek, nebo odkaz na článek , textík. Nějak mi to nejde pochopit jak je možné , že ocet, i když nejsem na ocet:-)...Dík Luboš

    OdpovědětVymazat
  16. to je najvecsia blbost co som kedy pocul ze octovanie.a ziadne chemtrials neexistuju to su iba zas niekoho vymysli si myslite ze by si to zhazdovali nad hlavu ti co to vymisleli ? alebo viete si presdstavit tu obrovsku organizaciu okolo toho nikto by nic nevidel nevedel neprezradil pouvazujte logicky nad tym nie hned vsetkemu verite dik

    OdpovědětVymazat
  17. Pořád jsem jaksi mírně skeptický k tomu octování,ale vyzkoušet se má všechno,že.Pro aplikaci mám poměrně dost prostoru a zvědavým sousedům vysvětluji,že se octem snažím zbavit mravenců a že je to lepší,než různé jedy.(o octu a jeho neobvyklých vlastnostech jsem již tady něco uváděl).
    Takže-když prší,je to opravdu přívětivý deštík.Nad rozsáhlou oblastí je oblačnost"na roztrhání",občas se ukáže i náznak původniho -indiga-.Čmoudi nedodržují žádné koridory.Trochu jsem zneužil svých známostí a zeptal se let. dispečera na dodržování koridorů a hlášení přeletů.Bylo mi řečeno asi toto:pořádný dispečer si prostor ohlídá.A Open Skies Treaty?:" To myslíte vojáky_"? No tam je to horší. Tak 50/50.
    Tak octujte,nevím jak s Baryem,ale s Polyakrylátama to reaguje určitě.
    V.

    OdpovědětVymazat
  18. Orgonauti, poradnej Succorpunch vyndanej na okno mi udelal paradu... ale octovat je nutny samozrejme jako support ! :)

    OdpovědětVymazat
  19. octování funguje skvěle!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.