3. června 2011

Superbaktérie vznikla nadužíváním antibiotik při chovu dobytka

Propuknutí onemocnění ze superbaktérie E. coli v Německu způsobeno nadužíváním antibiotik při produkci masa 

Mike Adams, 2. června 2011-06-03
Překlad: Orgonet

Propuknutí onemocnění z E. coli v Německu je způsobuje alarm po celém světě, protože vědci označují tento zvláštní kmen E. coli za „extrémně agresívní a toxický“. Ba hůře, kmen je odolný antibiotikům, což z něj činí jednu z nejhorších potravních infekcí, která si při onemocnění tisíců připisuje na své konto povážlivý počet obětí. 

Samozřejmě, veškeré zprávy mainstreamových médií překrucují fakta. Nejde o to, že by byly nebezpečné okurky, protože E. coli neroste na okurkách. Je to střevní kmen baktérií, které rostou pouze ve střevech zvířat (a lidí“. Takže původ všech těch E. coli je zvířecí, nikoli rostlinný. 

Ale to média nepřipouštějí. Protože v celé kampani jde o to zabít vaši zeleninu, ale ochránit hrůzné praktiky masného průmyslu továrně vyrábějícího zvířecí maso. Zejména FDA (amrický úřad pro léky a výživu) miluje veškeré tyto nemoci, protože jí dávají morální oprávnění došlápnout si na naše zahrady a farmy. Už po léta se snaží v USA ozařovat a vykuřovat naši zeleniunu. (http://www.naturalnews.com/023015_food_foods_USDA.html )

Mezitím se vědci snaží rozluštit kód tohoto mimořádně smrtícího kmene E. coli. Mikrobiologové z univerzitní kliniky v Hamburku-Eppendorfu nyní říkají: „Předběžná analýza ukazuje na možné důvody agresivity tohoto kmene E. coli a jeho odolnosti vůči antibiotikům. Navíc, je možno nyní bádat, jak se tento nový typ vyvinul, proč se může šírit tak velkou rychlostí a proč je propuknutí nemoci tak závažné.“ http://sg.finance.yahoo.com/news/Killer-germ-antibiotic-afpsg-3204878075.html?x=0

Naprostá absence informací o zřejmém zdroji tohoto nového kmene

Mainstreamová média tvrdí, že nemají ani tušení, odkud pochází nový kmen bakterií. Škrábou se na hlavách a soustřeďují se na „zabijácké okurky“, což je samozřejmě obzvláště chabá desinformace. 

Chcete vědět, odkud tento kmen e. coli přišel? Z nadužívání antibiotik v továrních farmách na výrobu masa.
Tovární výroba masa chová dobytek, prasata a kuřata v tak příšerně špatných a špinavých podmínkách, že je musí pumpovat antibiotiky, aby se vyhnula rychlému šíření infekcí. Stálé dávky antibiotik představují dokonalé prostředí pro to, aby se vyvinuly superbakterie ve střevech těchto zvířat.

Pak tato zvířata ve svých výkalech vydávájí miliardy bakterií E. coli, a výkaly jsou sbírány a používány na hnojení polí. Takže plodiny, které vyrostou v tomto prostředí kontaminovaném zvířecími fekáliemi, obsahují superbakterie vyvolané antibiotiky.

Zelenina pěstovaná v hnojivu s E. coli je pak dodávána do supermarketů, kde ji lidé kupují a pořádně ji nemyjí. Jakmile ji zkonzumují, E. coli začne fungovat v jejich střevech, která jsou rozsáhle zbavena příznivé flóry, protože i mnozí lidé jsou na antibiotikách, která zničí jejich vlastní střevní flóru, a tak vytvoří dokonalé prostředí pro potravinovou infekci.

A tak lidé začnou umírat, jak vidíte. Jde o základní příčinu a důsledek.

Takže, jak vidíte, antibiotika hrají v této tragédii dvoji roli. Jsou rozsáhle nadužívána při hromadném chovu zvířat, a rovněž jsou rozsáhle nadužívána lékaři ošetřujícími lidské pacienty. A přece média podivně odmítají vytisknout tento zřejmý fakt. Zcela přímo odmítají říci čtenářům pravdu: E. coli je problém antibiotik, ne zeleniny!

Jak se chránit před E. coli

Z praktické stránky, co můžeme učinit, abychom se ochránili před nákazou E. coli ze zeleniny?
  1. Jezte místní produkty. Pěstujte si svou vlastní zeleninu a/nebo kupujte ji na místních farmářských trzích.
  2. Myjte zeleninu. Když ji dobře umyjete, E. coli nebude problémem. Je jenom na té zelenině, která nebyla řádně umyta.
  3. Berte probiotika. Čím více „přátelských“ bakterií máte ve svých střevech, tím méně místa zůstane pro toxické E. coli. Utajená pravda o těchto infekcích, kterou vám neřeknou, je to, že každý, kdo je nakažen toxickou E. coli, má poškozenou vlastní trávicí flóru. Braní probiotik vám pomůže nabrat sílu proti invazi potvůrek.
  4. Vyhýbejte se antibiotikům. Většina antibiotik předepisovaných lidem bezradnými lékaři, kteří je předepisují i na věci jako virové infekce a astma, které vůbec neléčí.

Tyto čtyři prosté kroky uchrání téměř každého od nákazy E. coli získané z potravy. Tak proč mainstreamová média nenaučí lidi tyto čtyři prosté kroky? Protože jsou příliš zaměstnána hledáním viny na okurkách, rajčatech a špenátu, myslím. Nevědí naprosto nic o prosté dynamice mutace a šíření E. coli. (Ha ha, typický článek zde česky: http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/bakterie-ktera-zabiji-v-nemecku-je-zrejme-nejjedovatejsim-typem-ecoli--902734)

Lidi, bezpečnost potravin není žádná supervěda. Je to prostší, než vám říkají. Je to založeno na základní myšlence, že byste neměli chovat dobytek, prasata a kuřata ve špinavých nelidských podmínkách, které vyžadují neustálé dávky chemických antibiotik, aby udržely zvířata naživu.

17 komentářů:

  1. Pijte koloidní stříbro a užívejte javorový sirup smíchaný při 45st. 3 ku 1 se sodou a jste vklidu proti čemukoliv.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Mozno je to pravda. Ale potom by v prvom rade boli nainfikovani chovatelia dobytka a farmari, ktori pouzivaju na hnojenie hnoj, lebo s nim, alebo v nom robia. A ja som zatial nepocula, ze by bol nejaky problem s prevadzkou nejakej farmy z dovodu ochorenia zamestnancov.
    Rajka.

    OdpovědětVymazat
  3. Vražedná zmutovaná bakterie, nikdo neví, kde se vzala....
    To už je tak směšný, že se chechtám na celý kolo....Jak jsem takovýhle typ informací dřív mohla žrát???:)
    Díky Bohu a sobě, že již vím alespoň trochu, vo co go v tomto životě:)

    Jo a kdo má zdravá střeva, toho neskolí ani super E coli:)
    Jenže to už nemá skoro nikdo...

    Doporučuji knihu od G. Malachova - "Totální detoxikace" a také jeho ostatní knihy, hlavně urinoterapii a hladovění...vše mám vyzkoušené a praktikuji a věřím, že E coli nemá šanci....

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  4. jak nám říkali v jezedé,muže být člověk rostlinář,nebo živočichář....rračte si vybrat..

    OdpovědětVymazat
  5. 17.39: Chovatelé dobytka jsou chytří a nejedí hnůj se kterým pracují, a po práci si umyjí ruce. To stačí k tomu, aby se nenakazili.

    OdpovědětVymazat
  6. Zaslech sem tvrzeni, ze se spojily 2 bakterie dohromady a zaroven vznikla rezistence proti antibiotikum. Hned, samo od sebe.
    A navic na nekolika mistech soucasne. Jo.
    rimi

    OdpovědětVymazat
  7. Pozrite si tento dokument
    http://dokumentarni.tv/zdravi/potraviny-a-s-food-inc
    a vlastne sa potvrdi to, co sa pise v clanku. Tu nejde len o dopovanie dobytka antibiotikami, ale aj o nevhodne krmivo, ktore vytvara v bachore dobytka vhodne prostredie na nekontrolovatelne mnozenie tejto bakterie. Keby sa dobytok krmil senom a travou a nie muckami a kukuricou, nemusel by sa preventivne pchat antibiotikami. A ano, kravy ziju v otrasnych podmienkach, su zalepene vykalmi a brodia sa v hnoji a taketo sa dostavaju na porazku. Takze nie len hnoj je kontaminovany a tym aj zelenina, ktora sa hnoji, ale aj mäso, ktore sa spracuva. A zamestnanci na jatkach trpia infekciami a to tak tazkymi , ze im doslova zliezaju nechty.... Ked som si pred tyzdnom pozrela toto video, nespala som do rana. A maso veru nejem a jest uz ani nebudem.

    OdpovědětVymazat
  8. A nastal boj mezi vegošama a masařama.Je mi s toho na blití velebnosti.

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím s problematikou velkochovů a nadužíváním antibiotik a dalších sajrajtů. Ale myslím, že kdo sleduje seriózní média a zprávy v celistvosti, ne jen mediální útržkovitou masáž na internetu a Nově, tohle se již dozvěděl.

    OdpovědětVymazat
  10. Je docela možné, že se jedná o biologickou zbraň. Následující články by tomu mohly nasvěčovat:

    http://www.osel.cz/index.php?clanek=5731
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=5727

    Redakce Osel.cz není rozhodně složena z žádných konspiračních blouznivců.

    Mě to připomíná agendu NWO s cílem vyvolat strach. Nebylo by to poprvé (naposledy to byla prasečí chřipka). Další motivy mohou být ekonomické (poškodit Španělsko a EU).

    L. Kopecký

    OdpovědětVymazat
  11. znám lidi kteří užívali i patery antibiotika s velkým přesvědčením že jen ony jim pomůžou a nic jiného navíc je tam výrazně uvedeno nesmí se po dobu užívání chodit na slunce ..to je víc než jisté že jde o záměr toho člověka naptosto ochromit až zabít,protože když někdo v jejich blízkosti kýchne jich to položí jelikož jsou doslova bez přirozené obranyschopnosti organismu ....tenké střevo souvisí s krevním oběhem odtud jsou veškeré živiny z potravy dodávány do těla a tlusté střevo je párový orgán plic to je dýchání je to tak jednoduché na pochopení pokud dobře dýchám bez zase dalších stimulátorů prášků sprejů tzv.foukaček tak je i udravé tlusté střevo a pokud se lidi dopují těmito chemikáliema není divu co to po dlouhodobém užívání udělá že z toho umírají na krvácivý prújem je to i vlivem toho že se jako další dopink při užívání chemických preparátú automaticky jako prevence užívají další prášky na ředění krve a tak se ředí krev až ten člověk vykrvácí dovnitř ...ale na veřejnost se jde zase s humbukem o zmutované bakterii E. coli lidé že se o tyto přírodní věci nezajímají tak si medicína a všichni ostatní kteří stojí pořád za vyvoláváním pandemií sopek zemětřesení umělého počasí MÚŽOU DĚLAT CO CHTĚJÍ ..zkrátka si to stále mohou dovolovat protože lidská nevědomost jim v tom nahrává nechat si kydat na a do hlavy takové nesmysly

    OdpovědětVymazat
  12. EU by by měla udělat na území Německa pořádný a hloubkový audit, protože pokud je to pravda, tak mají v Německu dost velký průser.

    OdpovědětVymazat
  13. od včerejška piji pouze kvasnicové pivo - 14 stupňové...:)) doporučuji

    OdpovědětVymazat
  14. Pomáhá si vždycky člověk sám a když to nechá na druhých tak dopadne tak jak ti průjmový už se konečně probuďte,proč si pořád nechávat ovlivňovat život druhými a že druzí za nás něco vyřeší toto svědčí o velké naivitě snad nechcete vy takto smýšlející aby za vás dýchala EU????skuste to jednoduše pochopit

    OdpovědětVymazat
  15. Každý by měl být obezřetný v tom co konzumuje.
    Problém bude asi toho živičišného původu a zelenina bude všem chutnat i nadále a o poznání více.

    OdpovědětVymazat
  16. Všetko je to politika a všetko je to o peniazoch.Ľudia,ktorí nemajú všeobecný prehľad
    o tom,čo sa vo svete deje,či už v oblasti ropného,automobiloveého,vojenského,tak aj potravinového a farmaceutického priemyslu,sú ľahko ovládatelní dôverčiví a naivní.Ľahko
    podľahnú panike a majú strach,čo je uplne
    prirodzené.

    OdpovědětVymazat
  17. ... ludia miluju paniku, oooo hroza sa podava trebars v kine, na youtube ai, v telke, to sedia ako prikovani. A ked bezi nieco serioznejsie, odchadzaju. Takze tak...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.