4. června 2011

Španělské hnutí se šíří do Evropy: Protesty v Paříži

Evropský establishment má problém. Revoluce se přelévá do dalších zemí Evropy. Video z protestního happeningu v Paříži 2. 6. 2011, násilně potlačovaného policií.
Nejedná se o žádný násilný dav, jak by chtěla světu namluvit zkorumpovaná média. Protestující velmi dobře vědí, co chtějí změnit. Vědí, že proti médiím spojeným s vládou nemají šanci, ale také vědí, že něco musejí udělat, pokud nechtějí žít v diktatuře.

14 komentářů:

  1. .... treba prijat v sirokom vedomi pomenovanie prace govermentu ako sluzbu, nie vladnutie.
    Sme tu za seba,nik nema pravo vladnut nami.
    Ale priznejme si, kto voli poslancov , ha ?
    Bo

    OdpovědětVymazat
  2. Takových videí vidím každý den mraky a každé má stejný scénář, který by se ovšem dal velmi jednoduše a nenásilně vyřešit: Stačilo by pár lahví nějakého kvalitního a rychleschnoucího lepidla a gestapáky si k silnici přilepit. Gestapáci by nemohli postupovat dále a maximálně by se zmohli na stříkání slzáku nebo vodního děla, demonstranty by se jim ale z náměstí vyhnat nepodařilo, protože by byli sami k němu přilepení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Davnejsie tu bol komentar vraj protesty sposobuju preto, aby nastolili NWO. Myslim ale, ze protestujucim ide v poziadavkach o uplne nieco ine a dokazom je cenzurovanie vsetkych medii, ked, tak sa tomu venuju len velmi okrajovo. Preto som za to, aby sa to rozsirilo do celej europy a aj do ciech a na Slovensko. Sledujte facebook CZE: http://www.facebook.com/pages/CZ-%C4%8Cesko-Skute%C4%8Dn%C3%A1-Demokracie-TE%C4%8E/230324166981531 SVK: https://www.facebook.com/pages/European-Revolution-Slovensko/213906198643993

    OdpovědětVymazat
  4. ....tvare policajtov su zachmurene, radost nemaju.
    Museli ich riadne "preskolit".,
    Mozno sa prikazcovia obavali ze ta policajtska mlad tu mlad parizsku neunesie, a dali im do jedla ci pitia nieco spasivnujuce.rozumiete mi ?
    Boja sa ruchu, boja sa ....
    Ako bolo v Prahe ?
    Bo

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.korespondent.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. MOc jim přeju, aby se jim to vydařilo :o))

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  7. ....komu to nasgol prajes , akym jim ? teba sa to netyka ? Bo

    OdpovědětVymazat
  8. apin - urob to, nepozeraj tolko videi, chce to akciu , verim you can do it...

    OdpovědětVymazat
  9. Samozřejmě, že budou protestní akce a případné revoluce zase a znovu zenužity proti těm, kteří je v zoufalství své beznadějné budoucnosti (anebo naivní euforistické naději lepších zítřků)zmanipulovaně vyvolali. Lidi, vy vůbec nečtete, co se odehrálo v nedávných světových dějinách 18.,19. a 20.stol. !!! Tam jsou odpovědi na to, co se děje dnes, a jak se proti tomu bránit, či jak tyto satanistické plány zvrátit !!! A ONI to moc dobře ví, proto se o této oblasti NIKDE v médiích a zvláště v těch streamových NIC o těchto událostech nedovíte. Musíte chtít sami odhalovat Pravdu, protože ONI(ti, jejichž jména nesmíme vyslovovat=zvrhlá heretická frakce sionistického židovstva) vám ji rozhodně odhalovat a objasňovat nebudou !!! Přeštěte si Protokoly sionských mudrců, Mezinárodního žida od Henryho Forda, Židovské zpovědní zrcadlo, Knihu Šulchan aruch,knihu Zohar, texty Rabínského učení a mnoho dalších velmi poučných a zajímavých knih, kde se dovíte, jak, kým a proč je skutečně řízen svět.

    OdpovědětVymazat
  10. Tím ovšem nemíním uplatňovat jakoukoli protižidovskou doktrínu !!! Je třeba vědět, že existuje Bohabojné pravé židovstvo, které žije podle Zákona. A jako odvrácená strana mince existuje zvrhlý fanatický herezí a konspiracemi prošpikovaný židovský sionismus, který je nejhorší rakovinou lidské společnosti vůbec !!! Proto je VELKÝ rozdíl mezi ŽIDEM a židem-SIONISTOU. Sionisté rádi chlácholí věci neznalé lidi, že je žid jako žid, a tím je uvádějí do omylů a lží, které se pak mohou vybíjet i na nevinných a spořádaně žijících židech (viz židovská komunita v Íránu !!!). Tato perzekuce řadových spořádaných židů v různých částech světa sionistům náramně vyhovuje, poněvadž mohou na základě diverzních akcí proti svým nic netušícím soukmenovcům vykřikovat do světa, a ohánět se nestoudností pogromů a holocaustu ze strany různých národů, které byly pod touto záminkou určeny ke globálnímu podrobení. Nechcete se dobrovolně podrobit, odevzdat nám vaši naftu, pěstovat pro nás konopí a mák ? "Humanitární bombardování" na vás !!! Však vy nás nakonec poslechnete !!! Podobně se sionisté dopouštějí perzekuce i proti vlastním lidem, když "tlačí" na řadové židy ve světě, aby se vrátili zpět do Izraele. Když neuposlechnou, pomůžou jim v kladném rozhodování únosy, vraždy a sebevražedné vybuchy radikálních islamistů. Však se již proti těmto praktikám zformovalo mezinárodní židovské forum Naturei Karta, které odsoudilo sionismus a jeho ohavné genocidní praktiky ve světě ve jménu globalizace NWO !!!

    OdpovědětVymazat
  11. K předchoýímu mému komentáři: dovolil jsem si udělat stručný manuál :) http://a.yfrog.com/img616/6698/dbzk.png

    OdpovědětVymazat
  12. pro warfare.blog :
    Lidé samozřejmě cítí současné revoluce po svém, tak jak by revoluce chápána být měla. Ale globalistům to dá do rukou vynikající záminku k dalšímu přiblížení se k nastolení globálního NWO. Copak nikomu není jasné, že pokud míra revolucí přesáhne jistou (z JEJICH pohledu) mez, ONI zaútočí všemi možnými i nemožnými prostředky proti zbytkům demokracie a občanských práv ???!!!
    Sledujete vůbec někdo, co se děje v poslední době v Evropě, USA, jižní Americe potažmo v Asii a Číně ? Měli byste z toho mít všichni přinejmenším vyvalené oči, a mělo by to pro vás být mementem, pokud chcete, aby Evropa velmi brzy nevypadala jak vystřižěná z filmů Equilibrium nebo Immortal !!!

    OdpovědětVymazat
  13. Zamýšlel se někdy někdo nad tím, jestli samotná policie ví, za co nebo proti čemu vlastně bojuje? Tyhle lidi je třeba přesvědčit, že bojují na špatné straně, jinak jakýkoli odpor vůči státnímu teroru nebude mít nikdy žádný "opravdový" efekt.

    OdpovědětVymazat
  14. to 9,48

    Ano, prave s nimi treba hovorit.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.