25. června 2011

Sledování HAARPových kruhů umožní předpovědět extrémy počasí

Důležité nové informace:
Přišel mi následující mail (velké díky čtenářce z USA!), který významně přispívá k rozšíření poznání o činnosti HAARPu. Navádí nás na youtube kanál dutchsinse, jehož autor sleduje denně aktuální počasí a dává je do souvislosti s aktivitou HAARPu, a daří se mu velmi přesně předpovídat extrémní povětrnostní události. 
Já tady často píšu o "hranaté spirále" a o oblačnosti do pravého úhlu; to je velmi nápadný jev svědčící o aktivitě HAARPu, ale zdá se, že významnější pro předpovědi extrémních jevů je tzv. "haarpový kruh". Superinformace! Dutchsinse má o tom video/videa, bohužel nemám čas teď překládat, ale zkuste je zkouknout v angličtině. Jen co se tím trochu proberu, napíšu článek. 
A dále, našel se ztracený infokanál o radioaktivním spadu. Vše v následujícím dopise:

Ahoj,
ja som Slovenka zijuca v USA skoro 20 rokov. Hladala som na nete stranku, kde by mi ukazalo radar/pocasie pre sk alebo Europu tak ako na tejto stranke pre USA (len USA).

http://www.intellicast.com/Local/WxMapFull.aspx

Nevies poradit??? (Pozn. Org.: Rada už šla mailem - odkazy ve sloupci Aktuální počasí, satelity a radary zde na pravé liště blogu, ale pokud znáte něco dalšího, neváhejte poradit do komentářů.)

Taktiez ked vies anglicky (asi hej), tak sleduj youtube kanaly "patrioticspace" and "dutchsinse" obaja maju zaujimave spravy a dutchsinse s presnostou vie urcit kde bude tornado alebo zle pocasie. Z 10x 9x sa trafi. Sleduje rozne radary a pohyby pocasia a kde sa vyskytne HAARP kruh v centre miesta bude do 24/48 hodin tornado alebo nejaka ta silna burka a lejak.

Taktiez radioaktivne latky I, Xe a Cs boli namerane jednou firmou na nete potom co Fukusima mala tu nehodu reaktoru. Tie meranie bolo vysoke a potom jednoducho z netu zmizlo. ALE, niekto to nasiel v "directories" suborov na nete a tu je priamy link.

http://zardoz.nilu.no/~flexpart/fpinteractive/plots/?C=M;O=D

Ono ti moze spomalit pc na chvilu lebo nacitava velke mnozstvo info a aj napise "Not Responding" len pockaj a potom klikni na "tracer h" data (v tam sa nic neukaze). Vacsie subory (15kb a viac...130kb) maju info. ostatne nic.

Tu je dutchsinse kde vysvetluje ako sa dostal k suboru:
http://www.youtube.com/watch?v=haMePBnkJhY


Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.