16. června 2011

Skrytá varování - chystá se falešný teroristický útok v Německu?

Od čtenáře:

Dle znepokojivých informací na webu budeme mít možná za chvíli jiné starosti - 26.6.2011 je oznamován jaderný útok na stadion v Berlíně, tobogán se rozjíždí:

Je čím dál tím více důkazů ve videoklipech, tak jako tomu bylo v sérii Simpsonů a dalších, o připravovaném Megarituálu v Berlíně dne 26.06.2011. Právní kancelář van Geest und Collegen rozebrala videoklipy a poutače na dění v tento den a zjistili vysokou pravděpodobnost jaderného výbuchu a zotročení lidstva pod rouškou NWO.

Najdete mimo jiné i zde:

http://www.politaia.org/terror/26-06-2022-anschlag-in-berlin-hinweise-verdichten-sich-klageschrift-gegen-merkel-politaia-org/
Důkazy byly brány taky z následujícího rozboru, kde vše končí jaderným výbuchem na stadióně v Berlíně. Jasně bylo řečeno prvně Manhatten a pak Berlín. Podrobný rozbor a popis najdete ZDE.
Pevně věřím, že se jim předsevzané nepovede. Prosím, rozšiřte mezi známé a příbuzné, aby o tom vědělo co nejvíce lidí.

14.06.2011 22:54 Nové důkazy k MEGARITUÁLU.....
Bylo by dobré, kdybyste se podívali na celý 14 minutový film. Nemusíte rozumět německy, obrázky již stačí. Něco málo k filmu napíši:
Na 33 evangelickém dni hovořila A.Merklová k lidem již jasnými slovy. Řekla doslova: Né vždy můžeme mít demokracii, když jde o zavedení NWO. A musíme taky odevzdat svoje svobody(A asi) právě za tyto slova byly propůjčeny medaile A.Merklové v USA Obamou. Uvidíte v minutě 0:52-1:00. Při předávání medailí Merklová pozvala Obamu do Berlína. A Obama mimo jiné řekl.....no když bude ještě stát Brandemburská Brána....
10.06.2011 byli zaměstnanci NASA a jejich blízcí upozorněni na přicházející dění ve světě, s doporučením se na události připravit. FEMA vydala také varování.
Celý film je možné zhlédnout ZDE.
Další důkazy z filmů a hlavně ze seriálu Simpsonovi, který v Evropě nebyl promítán najdete ZDE.

Držte se
R.S.

34 komentářů:

  1. Když to budete brát jako fakt, tak to tam opravdu bouchne. Lepší je myslet na opak, ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Něco málo na vyvážení zpráv k Berlínu :

    Hezké video. Klidná a příjemná kamera. Všimněte si záběrů, kdy manifestujícím je tlumočeno ve znakové řeči. Myslím, že to vystihuje atmosféru na španělských náměstích minulých týdnů, bude-li se někdo ptát, oč tam šlo, tak tady to je. O právo na lepší svět, na informace, na pravdu a na úctu k člověku, na lásku i na světlo v duši a kolem sebe!
    Ota

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vr9BTyug4FA

    OdpovědětVymazat
  3. Právě jsem si povídala s jednou paní, je to taková stará vědma,která ví. Zeptala jsem se jen:"Berlín 26.6."
    Odpověděla:"nevím, ale je tam nějaké temné."
    Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Ad 9,32
    Nejde přeci o to mít strach nebo myslet negativně, jde o to, být připravený, vědět, ne?
    Vzpomínám si na tu hrůzu v 11.9.2001. Držela jsem svoje 3 malé děti a byla úplně bez sebe, paralyzovaná,vyděšená, a to nemluvím o tom,kolik strachu jsem jim tím předala...dneska vím, že musím být já tím přístavem.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  5. Jak příznačné, že Merkelová promluvila zrovna na 33 evangelickém dni !!! Vždyť 33-tka náleží tajnému zednářskému rituálu 33-tého stupně Kádoš. Takže její veřejná promluva o konci demokracie a občanských svobod byla zřejmě jeho součástí. Stejně byl v Jeruzalémě zasvěcen i Václav Havel za svou pravdoláskovskou "sametovou revoluci". Tak se nám ti služební bratříčci a sestřičky globalní NWO pěkně vybarvují a odhalují !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Že by Matrix udělal změny, a místo Londýna s Big Benem šel "do kchelu" Berlín ? A co Paříž a Řím ? Tam má být také pěkně "horko" !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ber to tak , že Berlín je pre Európu niečo ako pre USA Washington.

    Čo mám povedať...Verím takýmto veciam a dúfam , že tentokrát to je iba nejaký blud :/

    Dominika*

    OdpovědětVymazat
  8. Bude to letadlo, které omylem padne do fotbalového kotle i s malou atomovkou? To by bylo moc okaté...Možná je zasype hodně krup a naprší velké množství vody?...
    ...Okurky s klíčkama jim lidi nezbaštili. Copak si ještě klub Merklové připravil?
    No, uvidíme. Pokud nemají čisté svědomí, bude to na nich v příštích dnech hodně vidět. Tam kde se něco semele, nebude ani jedna "vyvolená noha". Busch byl 11.9.2001 v jedné škole s dětmi.
    Předpokládám, že elitáři v případě "nebezpečí" budou s předstihem minimálně 1000 km od události, na nějaké bezpečné návštěvě.
    Pokud se ale bude chtít, nic zlého se nestane.
    SkaFin

    OdpovědětVymazat
  9. na tom poslednom videu kde sú simpsonovci
    je veta
    twenty-six anarchists bombing

    Anarchizmus je politický a filozofický smer. Je to učenie presadzujúce oslobodenie jednotlivca a spoločnosti od nátlaku rôznych spoločenských inštitúcií či ideológií. Cieľom tohto smeru je vytvoriť slobodnú anarchistickú spoločnosť - anarchiu.

    OdpovědětVymazat
  10. Pokud vezmu všechny souvislosti, tak si myslím že tato situace asi nastane....
    Překvapuje mne jedno: nevidím v komentářích žádný strach z toho, co tím může vzniknout.... VŽDYŤ JSME NA POKRAJI 3.SVĚTOVÉ VÁLKY!

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní 16. června 2011 13:28
    Pokud ten Big Ben znáte z karet Illuminati, tak to není Big Ben, jak se mnoho lidí myslelo, včetně mě.
    Bylo to Japonsko:
    http://www.osud.cz/udalosti-v-japonsku-znovu-prorocky-predpovedela-hra-iluminati

    OdpovědětVymazat
  12. Na jednu stranu nechci, aby se to stalo, ale na druhou - ikdyž je to sobecké, bych byla ráda, kdyby k tomu došlo. A proč? Protože teď o tom víme předem, a pokud se to stane - probudí se další lidi. Už jsem o tom s pár lidma mluvila. Třeba můj otec se o to vůbec nezajímá, jako bych mluvila do větru. Jednou jsem zrovna sledovala to německé video a on se zeptal na co se to dívám, tak jsem mu řekla, že se asi chystá něco jako 119 a on nic, prostě mlčí....a pokud se to stane, tak mu to připomenu a snad se začne zajímat.

    OdpovědětVymazat
  13. Když budeme pozitivně myslet, nepřipouštět si to ,naopak to myšlenkou zaženeme, nic se nestane. Lidi mají sílu myšlenky a oni vědí proč to tají, byla by to "zbraň" proti nim, síla pozitivní myšlenky, kolektivní vědomí, síla lásky,světla, pokud nás bude víc a víc co se na to soustředí věřím, že je to paralizuje a nestane se ten jejich případný plán. Pokud budeme ,ale říkat jé to bude hrůza pokud se něco bude dít,co budeme dělat až se to stane, budeme mít strach už teď ,ještě než něco případně nastane, pomůžeme jim v tom jejich plánu,vyvoláme to,pomůžeme jim uskutečnit a nezabráníme. Jednou bych chtěla opravdu zkusit jak funguje, když by skupina lidí myslela na něco v jeden okamžik, tu sílu.Mimochodem se tím už normálně zabývají ve výzkumných centrech , připouštějí, že člověk má tu moc myšlenky.A někde jsem četla že při úmrtí M. Jacksona byl změřitelný vzestup jakoby negativních myšlenek, smutku,šoku. Takže věřím , že pokud by se lidi dali dohromady, dokáží myšlenkou,láskou,světlem,pozitivem hodně moc.:-))

    OdpovědětVymazat
  14. Vím, že náše ženy v Berlíně neukáží své fotbalové umění. Přesto jsem našel alespoň jeden odkaz, kde se dozvíte něco více o světové reprezencaci v kopané žen:

    http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/athen/el/01/FIFA__Frauen__Fussball__WM__2011.html

    Kopané zdar!!
    Adam

    OdpovědětVymazat
  15. Osho to řekl docela pragmaticky, když novinářům tvrdil, že všechny příčiny pro vznik 3.sv.války již proběhly, a je jen otázkou času, kdy "to bouchne"...

    OdpovědětVymazat
  16. blud... Asi na každé simpsonovské hodiny bol vymyslený nejaký dátum. + tu skombinujú ešte aj šróby a kriedy a všetko to spočítajú... No otras.

    Dnes nám médiá priniesli správu a novom vodcovi Al Káidy. Ak sa na to človek pozrie z rozumného hľadiska skôr bude predpokladať niečo na 11 - ty september. výročie: 10 rokov po dvojičkách 20 rokov po NWO.

    Al kaida sa má pomstiť za smrť Ládina atď.

    OdpovědětVymazat
  17. Pro anonymní 14:52:
    Taky mě zajíma,kde Merkelová plánuje 26.6. být?

    OdpovědětVymazat
  18. Padla zmínka o NASA....11.6. bylo 50 maníků z NASA v Karlových Varech!!!! Chlubili se, že mají měřící přístroj(byl nasměrován na severovýchod) za 500 000 EUR. Co měřili mi není známo, jen vím, že ten večer, jsem sledoval neidentifikovatelné letící předměty, přesně tím směrem.... Že by jen tak pro nic za nic v K.Varech????...možná, že nám to brzy zapadne do dalšího otvoru v puzzle konspirace. Milan

    OdpovědětVymazat
  19. Dneska boli v teleráne na Markíze na stole 2 poháre a vo váze 6 kvetov a celkovo bolo pozvaných 6 hostí, z čoho mi jasne vychádza, že poukazujú na teroristický útok ktorý má byť dňa 26.6. !!!

    OdpovědětVymazat
  20. Replay 911

    Chystá se nové jedenácté září?

    Varovné indicie nejsou jen ve filmech. Sám jsem jednu objevil v poštovní
    schránce v reklamním letáku a vyrazilo mi to dech.
    Chci zveřejnit jen to nej, co snad přiměje někoho k zamyšlení.
    Také se mi tomu nechce věřit a raději budu všem za blázna. Kéž se pletem.
    Dovolil jsem si posbírat k tomuto, co se dá a spáchat článek. Rozkecejte to))

    Článek např. zde:
    http://steiden.blog.idnes.cz/c/196940/Replay-911.html

    Celé ke stažení ZDE:
    http://www.ulozto.cz/9401069/replay-911-pdf

    Střežit je nutno jen malá tajemství. Velká tajemství bude střežit sama veřejnost tím, že jim odmítne věřit. (Marshall McLuhan)

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem zvědav, co vlády udělají, až dojde k veřejné demonstraci mimozemského přistání mezi námi (ne u úřadů vlády, vojenských prostorů apod.)u měst, dálnic apod. Ani Blue Beam jim nepomůže nic dalšího v této věco zastírat !!! Goliáš globálního NWO začíná praskat ve švech a hroutit se do propadliště dějin !!!

    OdpovědětVymazat
  22. Nejde mi do hlavy,že pokud by to byla pravda,proč je pořád volně přístupné video na youtube,to by to video nesmazali?Ale těch indicií je fakt hodně,ale snad se nic nestane.

    mentzer's boy

    OdpovědětVymazat
  23. Protagonisté NWO zcela otevřeně hlásají o novém pořádku, jako o hotové věci, kterou nemůže nic ohrozit.Víme však, že se o zavedení NWO pokusili již dvakrát a neúspěšně. Ani tentokrát neuspějí. Nemohou totiž již z principu jejich krátkozrakosti. Víme však také, že po pokusech s chřipkou, oteplováním atd, si ti parchanti nedaj pokoj a budou to zkoušet s další habaďůrou a svinstvem.
    Nyní začíná gradovat střet za naši svobodnou existenci. Informujte se lidičky, prohlédněte tu faleš a jednou pro vždy se jim na tu stupiditu vyprdněme. Máme stále ještě na výběr. Můžeme buď společně žít, nebo zemřít.My debilové však stále volíme špatně. Můžeme si za to tedy samy.

    OdpovědětVymazat
  24. Keď som o tomto hovorila mojej priateľka tak tá s otvoreními ústami povedala , že jej matke sa nedávno snívalo , že bola vojna.Nie je to nič zvláštne až nato , že jej matka máva jasnovidecké sny.Pár dní pred zemetrasením a cunami v Japonsku sa jej snívalo , že všade bola záplava...

    OdpovědětVymazat
  25. replay 911 ........ děkuji za info....jsou v odkazu velice cenné a důležité informace.... zajímavé, - a že se něco chystá je cítit i z Matky Země, patřím mezi lidi s vysokou senzitivitou, citlivostí a nejen já a cítíme, že Země je již minimálně dva roky rozechvívána!!!! Poslední týdny o trochu více než obvykle. Máme společnou potřebu - být co nejvíce v přírodě, v lese, mezi stromy apd.. Určitě to není beze smyslu.... Tam jednak dostáváme spoustu energie a ochrany a jednak se tam o svou "sílu a světlo", můžeme podělit z Gayou. Všem vřele doporučuji a považuji to za důležité. Milan

    OdpovědětVymazat
  26. Dnes ráno na TV Barrandov, v pořadu pro děti ŽELVY NINJA (zřejmě to byla repríza ze včerejška?) byl celkem dlouhý záběr na "název" lodě, myslím, že to bylo "W0.06", hned mne napadlo 26.6. i když to možná vychází na 27.6.?? A kromě toho, byl tam záběr na nápis na budově, nevím, jestli si to dobře pamatuji, jenom jsem rychle přepínala programy... bylo tam "I6I" a pak záběr na "kanál 6". Nevím, jestli se to dá někde najít, netuším, která část to byla, v programu není uvedana série a číslo dílu.
    No nevím-nevím, indícií je všude dost :(
    Jde o to nebýt vystrašený a vylekaný, prosím o pomoc z vesmíru, nejednou se "akce" nepovedly...

    OdpovědětVymazat
  27. "Policie zadržela ve středu Rakušana, který údajně zamýšlel narazit letadlem do budovy německého Spolkového sněmu v Berlíně. Rakouské úřady podle agentury DPA nyní zjišťují, zda útok skutečně plánoval.
    Německá prokuratura v Karlsruhe ale oznámila, že neexistují žádné podklady pro konkrétní přípravu teroristického útoku v Německu".

    ZDROJ:
    http://zpravy.tiscali.cz/rakusan-chtel-pry-s-letadlem-narazit-do-budovy-spolkoveho-snemu-87088

    OdpovědětVymazat
  28. Tak a mate to tu E-coli ..... :((

    OdpovědětVymazat
  29. no ták, čísla maji stovky kombinací jak se daji vykládat... Až bude 27.6.2011 tak se ohlédnete do minulosti a zjistíte, že to z čeho jste si dělali obavy nemělo opodstatnění :) .. A možná až nějakej další člověk stanoví jiné datum už se budete moct uvolnit protože si řeknete, že nevěříte tomu co se někde povídá.. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak tak, nic se nestalo, mimo toho, že v prvním zápase 26.6.2011 na Berlínském stadionu vyhrály Němky nad Kanaďankami.

    OdpovědětVymazat
  31. Děkuji za "poučnou" diskuzi :-))... dlouho jsem se tak dobře nepobavil :-)))

    OdpovědětVymazat
  32. Buďte rádi, že ti co ví, něco pro záchranu těch, co dosud neví, nebo i ba co horšího, těch, co odmítají a ignorují současné světové dění, dělají mnoho dobrých věcí, činů a meditací.Kdyby těch nebylo, peklo už by dávno strávilo celý svět !!! Takže, odmítači a ignoranti, posypte si hlavu popelem a zalezte někam pod deku v tiché vděčnosti za to, že vůbec ještě žijete !!!

    OdpovědětVymazat
  33. Jo,jo, i klimateroristi, globalizačníci a jiná obskurní mocenská havěť jsou přeci jenom smrtelní a často chybující lidé jako my ostatní !!! A v množství je síla !!! Proto to to proti nám NEMOHOU vyhrát !!!

    OdpovědětVymazat
  34. Nič sa nestalo, a teraz je vraj na rade Londýn, najlepšie je vždy dobre s vyspať pred tým dátumom a potom kľudne začať deň, lebo pôjde tak ako každý iný... H16

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.