12. června 2011

Odpovědi na otázky k rozborům vody a vzdušného spadu

Od čtenáře V., autora nedávného článku o rozborech http://orgo-net.blogspot.com/2011/06/nove-rozbory-ceskeho-ovzdusi-vody.html.


Dobrý den, pár odpovědí na pár otázek.
- Vodní zdroj - Římov na řece Malše, povrchový zdroj pitné vody. Úpravna vody – Plav, stupeň filtrace - Jednostupňová. Na vyvločkování se používá chlorid železitý.

- Odstranění částic velikosti nm—použitou technologií nemožné. Vrty a jiné hloubkové zdroje nejsou zatím (alespoň podle mých informací) těmito částicemi zasaženy.

- Osmotické (elektroosmotické) filtry pro domácí úpravu.
Pokud je velikost otvorů v membráně na úrovni 0,1nm, potom má význam. Je to ovšem sakra drahá záležitost (nad 15.000) a běžně se pro úpravu vody nepoužívá. Jenom pro porovnání - na úrovni velikosti rozborů částic ve vzorcích jsou viry, bakterie jsou dokonce až o dva řády větší.

- Depozitní sběr — opět R.D. kde byly odebrány prvotní vzorky. Metoda - vzhledem k velikosti částic---mokrá.
Částicím této velikosti stačí teplo z dlaně na to, aby začaly stoupat vzhůru. Možná i to je příčinou následného “ohřevu vzduchu“ po dešti. Prostě „stálá cirkulace“.

- Soda a sirup 1 díl sody (bez hliníku) a 3 díly javorového sirupu. Přesný popis plus účinky - odkaz GUESS.(http://www.stesticko.cz/casopis/leceni/leceni-rakoviny-javorovym-sirupem-a-jedlou-sodou/230/)

- Měření reakce Ph krve - byla to moje okamžitá reakce. Děkuji za upřesnění, nebyl to nejlepší nápad. Včera jsem to na interně ověřoval. Lepší je opravdu rozbor Ph moči, popř potu nebo slin.

- Zdroj Barya — Napadají mne pouze papírny Větřní nebo Č.B., kde by se Baryum a jeho sloučeniny mohlo používat na bělení.

To—Vethard.10.6.9.19.
Baryum bylo prokázáno v časovém sběru sněhu, vzorek odebrán dne 18.2.2011 Množství 0.1mg/l, odběrné místo mimo všechny možné průmyslové zdroje znečistění, v okolí pouze lokální na plyn a dřevo. Hranice není vysoká ale není nulová.

- Násobení celkové hmotnosti v posledním vzorku 2x---prostě proto,že jsem poslal jenom polovinu množství (protože se to občas“ztratí“). Druhou půlku mám pro případné“skeptiky“ k nahlédnutí.

- Konstrukční prvky potrubí:
Fe—ano,proč však 484x nad maximální povolenou hranici????????
Ještě před 2 lety jsme měli vlastní vrty na vodu s opakovanými testy na vodu kojeneckou s mírně zvýšenou reakcí na Fe.Ovšem v limitu normy!!!!!!!!
Ni---109x nad normu!  Proč ???? pokud se používá nerezové potrubí a armatury, je použit materiál DIN 1.4301 který je schválený pro potraviny.9-11% Ni je ve formě NEROZPUSTNÉ. A proč se tam neobjevil Cr, který je ve slitině ve 2x větším množství a jeho mikrovrstva oxidu se přímo podílí na korozivzdornosti materiálu?
Pb---74.7X nad normu!!!!!!!!!!!!!Proč???? Zakázáno snad všude.
Al---55,3x nad normu!!!!!!!!!!!!!!Proč???? Kde se používá v takovém množství při styku s potravinami a pitnou vodou????????
Rozbor této vody (vodní zdroj Římov) bude asi neopakovatelný, protože jsem hlídal reakci vody z vodovodu po nasypání malého množství sody. Pěna a následné vločky v „pitné vodě“ se mi zdály poněkud nepatřičné a ten den jsem odebral vodu na odstátí. Upozorňuji, že se min 3 dny nic nedělo. To, co vzniklo po 14 dnech, můžete vidět na přiložené fotografii.

To----Anon.10.6.12.23.
- Jedná se asi o místní spad. Určitě to nebude všude stejně a prostě „v naší oblasti máme smůlu“. V okolí Prachatic tenhle humus téměř neznají.

A teď.
Průměrný počet „čmoudů“ ve vzduchu na dohled --- 20. Rekord je 14 v řadě za sebou. Během „letové špičky“ jich nad hlavou „prohučí“ i 80 za hodinu, to když se dřou s tou zatracenou indigovou modří.
Nosnost „užitečného nákladu“  KC 135A je 37.658 kg.  KC 10A 76.843 kg.
Vzhledem k těmto údajům mi Vámi uvedená čísla nepřipadají nijak přemrštěná, pokud přihlédneme k nestejným podmínkám rozptylu a spadu. Kovové částice jsou 1,88% z celkového množství. Železo se běžně a oficiálně používá ve formě nanočástic k asanaci ploch zasažených chemií.
Oficiálně bylo přiznáno v rámci aktivit na ochranu Ž.P. 20 miliónů tun vynesených do vzduchu (Jaká bude asi skutečnost???).

Vše můžete najít na stránkách O.
V.

8 komentářů:

  1. Aluminium - vyzkoušejte rozbor rafinované kuchyňské soli a počítejte i s Chemtrails:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes dopoledne se nad J Moravou konal snad letecký den. Je to v tomto čase alergizující prostředí na druhou.
    P.S.
    Extrémní počasí se v tomto týdnu projevilo jak v Norsku http://www.nrk.no/
    tak v Číně:
    "V okrsku Jüe-jang v provincii Chu-nan na jihu Číny během šesti hodin napršelo rekordních 200 mm!! srážek, což se stává jednou za 300 let. A to ještě před měsícem tam trpěli padesátiletým suchem!"
    Zdroj:
    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/235971-zaplavy-a-sesuvy-pudy-v-cine-uz-maji-nejmene-94-obeti.html

    Pro každý případ je na místě,aby si každý z nás udělal všechna opatření proti povodním a případné bleskové povodni z bouřky i u sebe doma. Pozor na případné sesuvy a bahno-povodeň z polí.

    Připraveným štěstí přeje!
    SkaFin

    OdpovědětVymazat
  3. předejte výsledky do všech televizí a třeba se nějaká chytne a udělá více rozborů a možná že to bude i objektivní

    OdpovědětVymazat
  4. pondělí ráno v Praze ryze chemické, první co jsem ráno po probuzení viděl bylo zasviněný nebe chemtrailama, ještě včera lítali éra prakticky beze stop v té samé výšce
    Bilderberg dozasedal, dementní dědečkové se rozjeli do sídel se služebnicvem a pracující hmyz dostává svou dávku
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. Slováci sa chytajú :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=bwiW5TvCCIQ&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  6. ...a tak nam vzali nebe.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak s tím mohutným odpařováním vody z řek, nádrží, rybníků, ale i např.lesů se to dovídám z různých koutů ČR a také ze zahraničí (Evropa, USA,Kanada). Opravdu se objevují záhadné mlžné sloupy nebo lokální oblasti, které napájí mraky nad sebou vodou, která pak chybí k růstu a životu fauny i flory. Napadlo mě, že by to mohl být způsob NWO, jak vytvořit světový hladomor s tím, že se příčiny svedou na rozmary počasí a globální oteplování. Když se JIM podaří zničit klasické zemědělství, hlad nás donutí jíst JEJICH GMO potraviny !!! Nejhorší na tom ale je, že není vůbec záruka garantovaných výnosů, a už vůbec ne bezpečnost těchto potravin. Navíc GMO osivo je použitelné jen na jednu sezonu, a na další si musí farmář koupit další nové a drahé GMO osivo. Svoje si prostě už nikdy nevypěstuje !!! Vzpomněl jsem si při této příležitosti na již známé video z nedávné Egyptské "revoluce", kde byl zachycen přízrak jezdce ve skandujícím večerním davu na náměstí za hořících ohňů. Ihned mi připomněl 4 apokalyptické jezdce ze Zjevení sv.Jana. A jak se ukazuje, byli do světa skutečně v této době vypuštěni. Jeden má vést války a ničit, druhý mořit lidstvo nepředstavitelnou drahotou,bídou a hladem, třetí dobývat svět a vládnout mu tuhou mocí, čtvrtý pak s kosou zanechá za sebou zástupy mrzáků a hromady mrtvol. Nakolik budou muset tito jezdci svá danajská "řemesla" po světě provádět, bude také hodně záviset na každém z nás ...

    OdpovědětVymazat
  8. Pro ty, co teče doma z kohoutku takové svinstvo, doporučuji nějakou filtrační konvici, např. http://www.zbozi.cz/p781030-brita-aluna-cool-calendar-bila
    Neodchytí to zdaleka všechno, ale neúčinné to taky není. Rozdíl je většinou hned poznat z chuti, dokonce i u relativně kvalitní kohoutkové vody.

    A taky je důležité se snažit být vnitřně pozitivní, radostný a spokojený. Vnitřní pozitivita a radostnost prokazatelně vytváří silnější imunitní systém = lepší rezistence vůči škodlivinám a účinnější vylučování toxinů.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.