3. června 2011

Vakcíny imunizují nebo infikují?

K překladu následujícího článku mě inspiroval rozhovor s členem Rotary klubu. Měli nedávno v ČB nějakou důležitou konferenci a on mi popisoval, jak šlechetní rotariáni bojují za vymýcení dětské obrny ve světě. Je pravdou, že Globální organizace za vymýcení obrny  udělala velký kus práce. (Rotariáni jim pomáhají v rámci iniciativy End Polio). Na světě jsou údajně už jen čtyři endemické země.
Jenomže, současně se vyskytl na Natural News níže uvedený článek, který naznačuje, že za vymýcením této nemoci se mohou schovávat i jiné cíle. A kdo jiný stojí v pozadí, nežli známý lidumil Bill Gates, milovník vakcín a zastánce myšlenky depopulace, zde chválící rotariány, jak mu krásně pomáhají v jeho záměrech?

78% pákistánských dětí s obrnou bylo předtím očkováno proti obrně
Překlad: Orgonet
V minulém roce, kdy Pákistán přišel o přízeň USA a UNICEFu, postihl virus obrny větší počet pákistánských dětí, což vyvolává pochyby o dobrých úmyslech těch, kteří bojují proti obrně. Ještě horší je, že většina nových případů nastala u dětí, které již byly očkovány. Pokouší se USA bojovat proti Pákistátnu nakaženou očkovací látkou?

Lékařské údaje naznačují, že vakcína změnila svou účinnost prozi nemoci. V minulém roce bylo nakaženo 136 dětí, z nichž 107 předtím dostalo několikanásobné očkování proti obrně. Tyto údaje jsou nejvyšši od roku 2006, kdy zahájila své akce Iniciativa za odstranění obrny, navzdory intenzívnímu působení v nejpostiženějších oblastech – Jižním Pandžábu a FATA (Federálně spravovaná kmenová oblast).

Trpěly i klidnější provincie. Jak informuje Pakistan Daily Times, v provincii Sindh bylo v prvních třech měsících roku 10 případů obrny. Jejich článek morbidně zaznamenává každý z případů, uvádí jména dětí a počet očkování, který dostaly před propuknutím viru obrny. „Mohammad Asif, 40 měsíců, má postiženy všechny končetiny …dostal čtyřikrát orální vakcínu proti obrně. Tři a půl roku stará Ameera byla jedním z prvních potvrzených případů obrny v tomto roce.“

Jak si můžeme domyslet, pákistánští občané začínají mít podezření na nečistou hru. Dr. Mazhar Khamisani, ředitel oddělení zdravotnictví v Sindhu, poznamenal, že byl svědkem, jak pákistánští rodiče začínají odmítat očkování a že to viděl mnohokrát. A jak bychom mohli očekávat, že tomu bude jinak, když vidíme fakta?
Významnou příčinou problému  může být použitá vakcína. Jsou dva hlavní typy vakcíny proti obrně, IPV – neaktivovaná vakcína, a OPV – ústní vakcína. První z nich užívá mrtvé buňky obrny. Byla vyvinuta Jonasem Salkem a rozšířena v USA v 50. letech, aby potlačila propuknutí nemoci, která tenkrát nakazila 22 000 amerických dětí každý rok. Za dvacet let byla obrna v Americe zapomenuta.

Avšak Iniciativa za odstranění obrny si zvolila užití druhého typu, ústní vakcíny. Ta byla vyvinuta Albertem Sabinem a prohání virus přes několik zvířat, aby oslabila virus, ne aby ho zabila. Oslabený virus je pak podáván dětem, jejichž imunitní systém je dostatečně silný, aby porazil infekci. Je snadné vidět, jaké následky může mít toto očkování v případech, kdy virus nebyl dostatečně oslaben pro kontakt s člověkem.
Tento druh vakcíny nebyl v USA rozšířen, snad pro nebezpečí spojená s jeho užitím, ale tato orální vakcína byla vybrána pro země jako je Pákistán, protože brzy po požití se oslabený virus objeví ve stolici dítěte a tak se může imunita šířit ve větších celcích populace. Takže i když rodiče odmítnou očkování orální vakcínou, jejich děti ji přesto mohou dostat nepřímo prostřednictvím pitné vody.

V historii byly případy propuknutí nemoci, když se oslabený virust stal dostatečně silným, aby spíše infikoval než imunizoval. V těchto případech byla orální vakcína nahrazována injekční vakcínou, protože ústní vakcína již nebyla dále považována za bezpečnou. Ale v Pákistánu se stále zůstává u této volby, i když Iniciativě proti obrně  stále dokazuje svou schopnost. Proč?

Jedním vysvětlením je, že vědci dosud neshromáždili dostatek dat, aby řekli s jistotou, zda propuknutí nemoci způsobila vakcína. Ale jak dlouho to ještě bude pokračovat?

Je také možné, že s vakcínou nebylo správně zacházeno. Pokud není udržována v náležité teplotě, může se stát naprosto neúčinnou, například v odlehlých oblastech, kde je denně na několik hodin přerušována elektřina. Ale lékařští pracovníci by měli vědět, zda je možné, že vakcína byla takto porušena.

Bohužel obě tyto možnosti ukazují na jistý druh nedbalosti. Buď lékaři podávající vakcínu vědí, že jejich látka možná nemá schopnost imunizovat pacienty, nebo odpovědní lidé šíří škodlivé vakcíny, a pak se vymlouvají na „neurčitost údajů“, když se ukáže, že něco dopadlo špatně. 

Iniciativa za odstranění obrny dostává většinu prostředků od UNICEF a USA, a ti se začínají dívat na Pákistán jako na protivníka, ne jako na přítele. Promítají se politické vztahy až k lékařům, kteří se domnívají, že bojují proti nemoci, a ne proti zemi?

Zdroje (anglicky):

5 komentářů:

  1. Vždyť to už bylo odhaleno, že vakcíny obsahují AKTIVNÍ látky toho, proti čemu se očkuje !!! Díky tomu záleží na síle a vitalitě imunity jednotlivce, zda takové očkování přežije !!! Zvrácenost elit je už neudržitelná, a měl by je už někdo taky zabíjet, jako ONI nás !!! Budou se muset rekrutovat skuteční "kamikadze", a ne jen ti podplacení nebo z-brainwashing-ovaní. Pak teprve bude v bunkrech tóčo !!! Mají však téměř ve všem náskok, proto bude velmi obtížné je "dostat", odsoudit a ještě lépe popravit a zabavit jejich majetky !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ze zhruba 93% odpovídá kmeni 55989. Ten byl izolován ve Středoafrické republice roku 2002, z krvavého průjmu dospělého pacienta s AIDS. Dotyčný kmen ale není enterohemoragická (EHEC), ale takzvaná enteroagregativní E. coli, čili EAEC. Bakterie EAEC sice v průměru nejsou tak smrtící jako EHEC, ale zato vytvářejí silně lepivé povlaky ve střevech, které způsobují úporné chronické průjmy na celé měsíce.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. Japonsko a Německo napadeny bakteriálními kmeny 0157 a 0104
    Střevní smrtelná bakterie 0157 nakazila 15 Japonců
    Smrtící střevní bakterie EHEC, která se šíří v Evropě, nakazila v Japonsku 15 lidí. Je to však jiný kmen, píše v pátek webový portál deníku The Australian.

    3.červen 2011 - 16:10
    Zatímco v Evropě má smrt 18 lidí po nákaze enterohemorhagickou bakterií Escherichia coli (EHEC) na svědomí kmen bakterie typu 0104, v Japonsku to je kmenový typ 0157. Nakažení v Japonsku navíc nebyli infikováni v Evropě. Podle deníku Australian skupina lidí snědla hovězí maso původem z Austrálie, které však bylo patrně kontaminované až úpravou v Japonsku.

    Japonci se bakterií nakazili 6. května, když v jedné z korejských restaurací pojídali hovězí opékané na grilu. Podle ředitelky japonské pobočky australské potravinářské firmy Meat and Livestock Melanie Brockové nebylo dosud potvrzeno, že zdrojem nákazy je hovězí maso, ačkoliv je to "pravděpodobné". "Zatím je na to příliš brzy, zkoumáme detaily," sdělila Brocková.

    Nemoc způsobená kmenem typu 0104 se zatím objevila v jedenácti evropských zemích a Spojených státech.

    Co na to Fullford třeba? Žádný výstup?
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. Fullford? Fullford? Fullford?

    Copak nemáte vlastní rozum?

    78%? Není to nějak málo? Moje kočka včera v noci říkala cosik o 155%. Tak kde je teda pravda?

    OdpovědětVymazat
  5. A kam náleží Austrálie ? Pod britskou korunu. A jsme doma. Díky atlantické alianci (UssA a UK) je Vám všem asi jasné, odkud "vítr fičí". Z amerických a britských geoinženýrských laboratoří, poplatných zlatému teleti NWO !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.