4. června 2011

Jak odstranit hliník z organismu?

Od čtenáře:

Dobrý den,
občas čtu na Vašem blogu příspěvky o kontaminaci prostředí a tím i lidských těl cizorodými látkami z chemtrails. Myslím, že několikrát již v příspěvcích zaznělo, jak je z těla prakticky nemožné, resp. velmi obtížné, odstranit hliník.
Známý jasnovidný léčitel páter Ferda, který  na nebezpečnost hliníku důrazně upozorňoval, doporučoval na odstranění hliníku z těla následující čajové recepty:
A) na 1/2 litru vody 1 lžička přesličky (zásadně přesličky rolní!), 7 min. vařit a poté ihned scedit,
B) do 1/2 litru vody dát 1 lžíci dubové kůry, 1 lžíci přesličky, 1 lžíci třezalky, 1 lžíci jitrocele, 7 minut vařit a poté ihned scedit.
O přesličce říká, že z těla vyplavuje hliník a působí též jako protijed na mnoho druhů toxinů jako jsou např. kovové sloučeniny, rtuť, arzen apod.
Pramen: kniha Receptář  pátera F. Ferdy - Jak léčil František Ferda   
Myslím, že touto informací můžete potěšit mnohé z návštěvníků OrgoNetu :)
Zdravím a přeji hodně sil

Honza

30 komentářů:

  1. Ja bych jen prosila, jestli tam neni chyba.
    Jednou je na pul litru vody jedna lzicka preslicky a podruhe je na pul litru vody lzice preslicky a jeste 3 lzice jinych byli.
    Opravdu je v prvnim pripade jen jedna lzicka preslicky?
    A kolik je ji treba, kdyz je syrova a nesusena.
    Diky za upresneni.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.uloz.to/4089959/receptar-patera-ferdy-pdf

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, zajímavé... Kde se sežene přeslička a jak zjistím, že to funguje?
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tyto recepty! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hm? Zrovna dneska jsem byl na procházce v lese a viděl jsem tam růst pěkně přesličku na kraji lesa. Byla tak pěkně čerstvá mladá. Zrovna jsem si říkal na co by se mohla hodit? Díky za info už to vím.

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzkouším ten čajík :o)) zní pěkně. Btw děda si dělá přesločkové nálevy na bolesti zad :o)

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.wmo.int/pages/prog/arep/wwrp/new/documents/Weather_Mod.pdf

    pozvánka na konferenci modifikátorů klimatu počátkem října 2011 na Bali.
    V záhlaví pozvánky vpravo malé chemické letadélko.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.youtube.com/watch?v=QKZTVidlWL8

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý večer, jak často se má čaj pít?

    OdpovědětVymazat
  10. Přeslička rolní, jestlipak se dá ještě koupit ?

    OdpovědětVymazat
  11. Na kraji lesa....to byla přeslička lesní,tu nebrat,výhradně rolní

    OdpovědětVymazat
  12. Parada, dekuji.
    rimi

    OdpovědětVymazat
  13. Chcem upozornit,ze nadmerne pitie tohto "caju" moze sposobit narusenie organismu. Pan J.Janca vo svojej knihe Stopove prvky a kovy zivota v prirode na str. 100 pise, ze u zdravych ludi bol v 60% pripadov zisteny vyskyt nenasytenych prvkov Med, Hlinik a Striebro. Ostatne prvky boli neutralne - v nezistenej podobe. U skupiny nemocnych boli prave tieto tri prvky neutralne, zatial co ostatne sa striedavo objavovali prakticky vsetky v podobe nasytenej, teda odpadnej. Takze tieto tri prvky su vlastne podla p.Jancu ukazatelmi stavu organismu. Takze ista opatrnost pri uzivani je na mieste.

    OdpovědětVymazat
  14. Provádím na sobě již 7 let let řízenou detoxikaci (Joalis). Jako dlouholetý klient naší skvělé "lékařské péče" jsem jednoho dne vzal starost o zdraví do svých rukou - alergie, astmata, migrény, bolesti hlavy, velké chronické únavy. Při diagnostice pomocí EAV (Salvia) byly v mém těle objeveny ložiska borelie, radioaktivita, těžké kovy - hliník, rtuť, olovo, cadmium - což byl pro mě šok. Na druhou stranu přiznávám, že jsem několik let devastoval svoje tělo kontaktem s hliníkem (při výrobě), polyesterovými prášk. barvami apod. Používáním detoxikačních preparátů, praktikováním meditací, bylinek a kontaktem s přírodou se mi postupně začalo ulevovat. Zdravotní stav se výrazně zlepšil. Přesto mi to připadalo, že to jde moc pomalu. Díky informacím z OrgoNetu jsem pochopil, že zatímco zbavuji cíleně a vědomě své tělo toxických látek, těžkých kovů a virů, jsem na druhé straně zpětně "trvale dotován" prostřednictvím např. chemtrails a jiných "aktivit" znovu těžkými kovy a všelijakými jedy. No je to zajímavé prohlédnutí. Nezbývá nic jiného než pokračovat a vytrvat. Na likvidaci kovů z organismu mohu na základě své pozitivní zkušenosti případným zájemcům doporučit např. Joalis Antimetal. Myslím si, že to může v kombinaci se zde uváděným čajem z přesličky výrazně pomoci v očistě organismu od jedů. Odkaz na preparát (preparáty): http://www.lecivestranky.cz/product/joalis-antimetal-1378/
    http://www.noliporadna.cz/c-i-c-/joalis-lihove/

    OdpovědětVymazat
  15. Ano přesně tak jak říká páter ferda a já k tomu ještě dodávám, že nejlépe to účinkuje tři dny před a tři po úplňku.

    Páter Jarda

    OdpovědětVymazat
  16. http://nina450.wordpress.com/2011/06/05/pavel-sima-a-technika-prestrekovania-nosovych-dutin-pre-ocistenie-a-lepsie-zdravie/

    OdpovědětVymazat
  17. Zde se nachází ruzné metody jak učinně očistit tělo, http://www.zdravi-az.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Je otázka, zda má smysl sbírat byliny, houby, česat ovoce na zahradě apod., když je vše denně sprejováno chemtrails. Bylo by zajímavé, kdyby se někdo, kdo má možnosti, ujal malého výzkumu v nějaké hodně sprejované oblasti, a zjistil, nakolik ta kontaminace ovoce a zeleniny chemtrailsy funguje, a jak může být nebezpečná pro běžného konzumenta. Případně, jak by se dala ta kontaminace z ovoce a zeleniny vyloučit, zmírnit nebo zničit. To by byla velká zásluha pro všechny ostatní, a začátek boje proti globálnímu svinstvu, kterým nás globalisté hodlají ničit a otročit !!!

    OdpovědětVymazat
  19. POZOR Přesličku Lesní, Bahení nebrat!!!! Pouze Přesličku rolní!!!!! Milan

    OdpovědětVymazat
  20. Co se týče minerálů v těle : úplně bezvedné jsou Pivní kvasnice!!!! Jsou k dostání v každé lékárně i potravinách. Složení minerálů je tak harmonické, že ... no prostě odpad s piva :))))
    Milan

    OdpovědětVymazat
  21. Pro Archymila: Po 5 letech nwskutečného trápení s borélií, jsem vše vyřešil během 2 týdnů pouhým koloidním stříbrem. Vřele doporučuji.

    www.agh2o.cz

    Guess

    OdpovědětVymazat
  22. K preslicce musim dodat jednu vec.neda se pit porad.po case muze vyvolavat spatne reakce.je to dobry jako kura ale ne na denni piti pro prevenci.
    az na par vyjimek to je tak skoro s kazdou bylinou.protoze telo si zvykne a pak nepusobi.

    OdpovědětVymazat
  23. Nenápadné přiznání - nanotechnologická aditiva v palivech
    http://www.chemagazin.cz/Vyzkum-a-vyvoj-C804/Zahranicni-experti-v-Praze-predstavi-vyhody-nanotechnologii-CL213/

    „Nanotechnologie se již využívají například v aditivech, která snižují spotřebu a emise z pohonných hmot.
    Kontakt: CzeChInvest, Mgr. Štěpánka Filipová, Tisková mluvčí, mobil: +420 724 302 802, e-mail: stepanka.filipova@czechinvest.org www.czechinvest.org

    Kontakt: ČESKÝ NANOTECHNOLOGICKÝ KLASTR, Ing. Ladislav Torčík, Manažer, mobil.: +420 728 401 019, e-mail: manager@nanoklastr.cz www.nanoklastr.cz
    r.m.
    Jsou přínosem pro společnost i pro zákazníky samotné,“ vysvětluje Ladislav Torčík, manažer Českého nanotechnologického klastru. „Nyní chceme trhu nabídnout nové technologie, které prodlužují životnost akumulátorů a snižují zátěž pro životní prostředí, nebo nové nátěrové hmoty. Využití je mnoho a pozitivní dopady tohoto nového vědního oboru může dnes pozitivně pocítit každý. Nanotechnologie totiž v dnešní době významně zasahují do textilního, automobilového, leteckého, potravinářského, chemického, stavebního průmyslu, elektrotechniky a elektroniky, přesného strojírenství, biotechnologií nebo ochrany životního prostředí,“ dodává Ladislav Torčík.

    OdpovědětVymazat
  24. Objevil jsem způsob jak přeměnit v těle těžké kovy zneškodnit pomocí inhalace merkaptanu, obsahujícího disulfidické vazby, které těžké kovy vychytávají, a přikládáním nádobky se rtutí (postačí lékařský teploměr). Výsledky jsou ohromující. Ani nezakašlu! Myslím že to je hlavní důvod proč EU zakázala rtuťové teploměry a nahradila je neúčinnými (a nepřesně měřícími) digitály a lihovými teploměry. Tělo pak dokáže takto vychytané těžké kovy přeměnit v užitečné stopové prvky, čemuž napomáhá rtuť v teploměru. Dostatečné množství merkaptanu získáme vyváženou stravou, obsahující hodně síry. Zvláště se doporučuje omezit větrání na minimum (ve vzduchu je mnoho těžkých kovů a vybrací). Ne nadarmo naši předkové říkali: "smrádek ale teploučko".

    OdpovědětVymazat
  25. Pro všechny zde - zajímavé je načerpat informace o složení očkovacích látek. Kolik je ve vakcínách jedů - Al, Hg, formaldehydu a dalších "lahůdek". Např. Al ve vakcíně Infanrix hexa mnohonásobně překračuje v jedné dávce toxický limit pro nitrožilní podání!!!! Pícháno již od kojeneckého věku do krevního oběhu. Na vakcíny je v ČR téměř informační embargo. Poškození zdraví očkováním se smétá ze stolu. Lékaři nikdy zhoršení zdravotního stavu nepřisuzují reakci na očkování. Záměrně se zatajují informace, není "žádoucí" aby veřejnost věděla...Zkoumají se škodliviny a těžké kovy v jídle, ovzduší, nábytku, nádobí apod. - a co toto? Cílená otrava organismu...vzpomeňte na to, až půjdete se svým dítkem do ordinace "na včeličku". Zajímejte se o složení vakcín, o jejich než. účincích, ptejte se doktorů na toto vše, chtějte příbalový leták!! Já nejsem proti očkování, jsem proti těmto přídatným jedům ve vakcínách!!!! Je to do nebe volající a musí se ozvat více lidí!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to možná, aby farmaceutický průmysl měl další klienty?

      Vymazat
  26. Ne že bych někomu nevěřil, ale mé myšlení probíhá takto:
    Pokud někdo prezentuje jakýkoliv názor, měl by k němu doplnit zdůvodnění (popsat mechaniku proč to tak funguje) - v tomto případě by to asi bylo "jakým způsobem přeslička detoxikuje organismus" a ideálně přiložit nějaký vědecký výzkum (pokud by to mělo být nevěrohodné vysvětlení).

    S informacema v dnešním světě se musí umět pracovat, ne jen věřit tomu, čemu věřit chci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeslička obsahuje křemík a ten má nějakým způsobem vázat hliník v organismu a vyloučit ho z těla. Podstatný je tam ten křemík.

      Snadné metody pro eliminaci hliníku
      Dr. Exley zmínil jedno činidlo, které odstraňuje uložená Al z našich těl: vysoce křemenitá minerální voda. Zmínil se o dvou značkách, Volvic ( prodává se v různých prodejnách zdravých potravin) a Trade Joe, stejně jako Spritzer, ale ten je méně k dostání.

      Jeho tým testoval moč a ukázalo se, že vysoký obsah křemíku v minerálních vodách splní svůj účel. Dokonce představil neoficiální důkaz, kdy oběti vakcíny Gardasil se začali zlepšovat po měsících pití tohoto typu vody. Doporučuje vypít půl litru denně pro redukci hliníku z vašeho těla. Jenže tyto vody jsou trochu drahé.

      Můžete si objednat levnější “přesličku“ (bylinka) a dělat si z ní čaje, výluhy či tinktury. Další alternativa jsou „organické okurky“ jež obsahují velké množství křemíku a poskytují tutéž formu vylučování hliníku.

      Pokud máte v sobě nějaké množství uloženého hliníku, existuje zde potencionální možnost absolutní toxicity. Redukovat množství hliníku je důležitý krok pro život v optimálním zdraví, i když se už v tuto chvíli vyhýbáte běžným zdrojům aluminia.

      Originál: naturalnews.com

      Více zde: http://www.uspesna-lecba.cz/co-se-vas-tyka/jak-detoxikovat-hlinik-z-tela-a-proc-je-to-nezbytne/

      Vymazat
    2. Co je ta organicka okurka?

      Vymazat
  27. Mozna by se nemelo zapominat na sorbenty zachycujici vyplavene toxiny - chlorela, enterosgel, lesklotorka leskla nebo zeolit.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.