13. června 2011

Francie pod chemtrails

Francie 12. 6. 2011 ráno pod chemočárami.
Vzduch nasycený chemikáliemi byl poté zahříván haarpovými technologiemi, vznikla oblast nízkého tlaku vzduchu a do ní se natlačily masy oblačnosti od Atlantiku. Jedna z metod, jak řídit pohyb vzduchových mas žádoucím směrem (zřejmě aby oblačnost nepostupovala na sever a do Ruska).

15 komentářů:

  1. Vcelku tyto a jiné teorie-fakta dávají smysl, až na jednu věc! Selským rozumem si pokládám jasnou otázku, tyhle a jiné sračky ve vzduchu atd..přece ovlivňují i ty mocipány a jejich děti, rodiny!! Vysvětlí mi tohle někdo, jaktože si to nechají sypat na hlavu??
    Pozorováním již mám osobně z optického pohledu jevy (Chemtrails, VN kmitočty)v atmosféře na tomhle webu ověřené a vcelku mě to zaráží!
    Ještě zbývá udělat na střeše sběr několika referenčních vzorků dešťového spadu a dát ho na test do laboratoře, tak uvidíme co z toho vyleze...:-) Zatím jsem přesvědčen jen na půl.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.sacred-texts.com/ufo/mj12_04.htm

    Na výš uvedeném odkaz je něco co mě docela delší dobu znepokojuje a zapadá mi to do souvislostí s některými mými sny a sny lidí kteří se mi s nimi svěřili. Co když skutečně projekt Aquarius stále běží v marné snaze odvrátit kolonizaci naší planety šedými reptiloidy. Prý už byly vyvinuty nízkofrekvenční pulzní zbraně (HAARP?) proti kterým emzáci nic nezmohou. Hublův teleskop hlídá údajně pohyby invazních lodí modré barvy velkých jako třetina planety. A pokovení planety může mít také nějaký obranný charakter. Dává mi to více smyslu, než, že by tlupa bankéřů ráda viděla své ovečky hore kopýtkama. Kdo by na ně pak makal?
    RK

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby si tak piloti letadel, našli jinou práci, to by bylo žůžo :)

    Počasí u nás je do značné míry ovlivňováno Sluncem. Úbytek ozonu a haarpová díra v ionosféře je pro škodlivé kosmické a sluneční záření otevřená cestička.

    Sluneční vítr dnes nabírá na rychlosti: 527km/s
    http://sohowww.nascom.nasa.gov/

    Velká skvrna je k vidění na západě Slunce a postupně se bude přibližovat k jejímu středu.
    http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/hmi_igr/512/

    Obecně platí,že čím více a větších je skvrn, tím je Slunce "naštvanější"!
    Říká se, že po silné megaerupci na Slunci, namířené k Zemi, by nepřežila ani jedna... "včela"
    B.

    OdpovědětVymazat
  4. Včera večer na Nově nebo Primě dávali první díl filmu Superbouře (nebo tak nějak se to jmenovalo), kde úplně bez skrupulí ukazovali, jak se provádí manipulace s počasím jako novým druhem zbraně.Ve filmu se toho povědělo a ukázalo poměrně dost na to, aby i zarytý skeptik konečně začal přemýšlet o tom, o čem se tu celou dobu ohledně chemtrails či klimaterorismu bavíme.Uvidíme, co brzy ukažou další díly.

    OdpovědětVymazat
  5. pro Anonyma 13.6.11, 22:35 :
    Copak my víme, jak jsou elity, jejich děti popř.příbuzní "ošetřeny" proti účinkům chemtrails a dalším globalistickým svinstvům ? A ještě je tu jedna otázka : jsou tyto "elity" ještě lidmi, nebo je vystřídaly klony (bioroboti) případně mimozemské mimikry? Však se podívejte na youtube.com, a zadejte heslo reptilians, a uvidíte kolik "podivností" je na kamerách zachyceno !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Pro Anonyma 14.6.1, 8:50 :
    Mimozemská invaze už byla uvedena v souvislosti s utajovanými projekty amerických agentur ACIO (Alien Contact Intelligence Organisation) a Labyrinth group. Nakolik se jí podařilo předejít nebo zda jsme již ve fázi této "kolonizace", zatí není zcela jasné. Jisté ale je, že se v poslední době (od r.2008) děje na Zemi, pod zemí i nad Zemí moc divných věcí, které rozhodně nejsou přírodního původu !!!

    OdpovědětVymazat
  7. 2RK:
    Jo, mohlo by to byt, ale co jine udalosti?
    TV degenerace, GMO, ockovani, valky kvuli zdrojum a spol?
    Hodnoceni zaku ve skole podle schopnosti papouskovat neco, co si nemohou overit, vetsina zabedneni se mi zda pochazi prave odtud.

    OdpovědětVymazat
  8. Tí ktorí práškujú nemusia byť nevyhnutne len zlí. Podľa mňa sú tam aj taký čo to myslia skutočne dobre . Myslia si, že slúžia ľudstvu keď menia počasia, resp. chránia nás pred glob. oteplovaním. Ale to ich neospravedlnuje ani ja ich neospravedlnujem lebo ich aktivity, nech už to myslia akokolvek, sú škodlivé. Gordon

    OdpovědětVymazat
  9. Říkám si kdo je vlastně elita,kdo vládne třeba skrytě elitě,kdo řídí věci na Zemi, co když už to nejsou lidi ,ale někdo úplně jiný.Čím dál víc, mám pocit, že je všechno propojený do tak obrovských rozměrů, že možná ani nejbujnější fantazie na pravdu nestačí,jak je to s lidma, zemí,vesmírem, kdo za vším stojí. Plno filmů si myslím , že jsou z velký části pravdivý Hvězdná brána, Setkání třetího druhu,Propast a ostatní.

    OdpovědětVymazat
  10. Příliš mnoho věcí zapadá do sebe včetně příprav psychické odolnosti ve formě filmů o mimozemnské invazi se kterýma se roztrhl pytel. Jak suše konstatoval „kuřák“ v Aktech X, hrajeme o čas. Naše dny jsou stejně sečteny ale lacino se nedáme tak zkoušíme co se dá. Včetně přehození genetické vyhybky lidstva směrem který „Jim“ nebude vyhovovat. Nejde jim o planetu, ale o zdroj unikátních enzymů např. růstový hormon hypofýzy. Není náhoda, že se mimozemské implantáty nacházejí blízko hypofýzy tj skoro uprostřed mozku. Nejprohuktivnější v růstovém hormonu jsou přece malé děti, které mizí po tisícovkách.
    RK

    OdpovědětVymazat
  11. Pro Anonyma 14. 6. 2011 14:29
    Nezdá se ti to už trochu přitáhlé za vlasy, i když nevím...realita může být různá, něco jsem o tom četl, snad by měli chápat 4D, ale už né 5D...
    To už by mohl být člověk úplně paranoidní, proč dělat věci jednoduše, když jdou složitě, že?
    Viz. Chemtrails, někdo tvrdí, že řídí počasí a škodí lidem, někteří zase, že brání příletu mimozemských sil, což pokládám za blbost..

    PRO OrgoNeta:
    Když se zadá do youtube dotaz Reptilians tak tam vyskočí i 8dílné pojednání od Ickeho, nebylo by zajímávé toto video přeložit a umístit i sem na web, i když to s tímto webem až tak nemusí souviset?

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní 13:36

    Zarytý skeptik si prvně položí 2 otázky:
    1. zda je tedy celá reálně fyzika postavená na lži (zápletka bychází z jednoho nesmyslu vedle druhého)
    2. proč režisér filmu nedopadl tak jako jeho hrdinové (tj. rozstřílený jako řešeto, případně záhadně zmizelý)

    A jak to celé skončí? Konstruktér zbraně, nyní osvícený, nakonec spasí celý svět a ti zlí špatně skončí. Jak jinak by taky mohl skončit film Made in USA :D

    OdpovědětVymazat
  13. S tím mizením dětí je to opravdu alarmující !!! Jen v USA za sledované období 2006/2007 údajně "zmizelo" kolem 300.000 dětí od novorozeňat až do věku 18 let. Amnesty Internacional a další podobné organizace registrují MILIONY beze stop zmizelých dětí po celém světě !!! V kontextu k tomu existují odhalená svědectví z tajných amerických základen, kde se dějí neuvěřitelná zvěrstva na unesených lidech, zvláště dětí a mladých žen. Jako nejotřesnější příklad byla uváděna tajná základna v Dulce, kde svědkové odhalili hromady zmasakrovaných mrtvol, případně jejich zbytky. Proslýchá se, že zde dochází na unesených lidech nejenom ke genetickým experimentům, ale že lidské maso, vnitřnosti a krev slouží také za potravu entitě Reptilians. Lidská krev po potřebných úpravách má navíc způsobovat snížování degenerace a vymírání rasy Reptilians. Takže se zdá, že se na Zemi dostali vyšší predátoři, než-li je člověk, a člověk se tím pádem také zařadil do potravního řetězce. Tuto věc údajně globalisté a vlády světa tají před veřejností, poněvadž se bojí, že by tím vypukla světová revoluce a zhorucení západní civilzace. A to hamižní, nenažraní, lakomí, zpupní a zlí globalisté NIKDY nepřipustí !!! Jak již několikrát řekli : raději budou vládnout v pekle, než by sloužili nebi/Bohu !!!

    OdpovědětVymazat
  14. ...Apropo sisinka mozgova :
    mavam "sny" a v nich v ostatnom case mi zazneli slova :
    "musi sa jej opravit sisinka mozgova"
    takze verim ze sme objektmi zaujmu inych entit, a podla toho ako sa citim fajn, nie su zli, aspon ti MOJI :-)))
    Bo

    OdpovědětVymazat
  15. Z mnoha svědectví je již zřejmé, že v našem vesmírném sektoru se sletěli (a ještě stále slétají)zástupci obou stran : Světla i Temna. Ani jedna z nich nesmí ze své vůle zasahovat do dějů na Zemi !!! Je jim však dovoleno zasahovat jen pokud jim to lidé/pozemšťané dovolí nebo si je dokonce sami pozvou k asistenci svých plánů (zde především NWO !!!). Pokud dojde k úplnému odhalení Pravdy kolem tohoto fenoménu, celý ten domeček z karet se JIM zhroutí, a bude konec "starých časů a společenských řádů". Už nyní, před kolapsem starého světa, je nutné, aby lidi diskutovali a projednávali budoucí uspořádání světa bez válek a všeho svinstva pocházejícího ze zlé lidské vůle !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.