23. června 2011

Co je to za zařízení na ovlivňování počasí? Radar Skalky.

Od čtenáře:


Prosím o radu a současně zasílám mnou dlouho sledovaný podnět. Jedná se o ovlivňování počasí.

Co se vyskytuje severně od Brna za zařízení? Sleduji tento jev již delší dobu. Kupříkladu včera, tj. 22.6.2011, mělo dojít k přechodu studené fronty se srážkovou činností přes Českou republiku.

Již celý den jsem sledoval, nevím co je to za odkaz, počasí na iDnes. Celý den postupovala fronta od západních Čech a na místě, severně od Brna (snad oblast Boskovice-Moravská Třebová) se udržovala stabilní "srážková činnost" bez jakéhokoli pohybu, jen nad danou oblastí, byť tam ani nepršelo atd. S postupem "skutečné" srážkové oblačnosti se zde objevují kruhové efekty a naprosté rozpoštění srážek uvedené studené fronty. Nakonec i severnější a jižní část frontální srážkové činnosti se stáčí k tomuto místu a naprosto se srážky rozpouští. Tak dokonale, že na Moravě ani neskáplo.

Dnes, 23.6.2011, 19. hodina, to samé. Vše se rozpouští na Moravě před touto lokalitou, radius dobře 80-100 km.

Je zde neuvěřitelné sucho. Minulý týden pršelo, relativně vydatně, ale druhý den zem je suchá do hloubky.Dnes na iDnes navíc čtu, doporučuji přečíst: 


S pozdravem IJ

Orgonet: 
Zcela správné pozorování aktivit umělého řízení počasí. 

Není pro nás žádným tajemstvím, že zařízení, které ovlivňuje počasí nejen na Moravě, je "meteorologický" radar Skalky. Jeho partnerem je český radar Brdy, a oba spolupracují i se systémy v okolních zemích. 

Oba radary dle záměru klimateroristů odpuzují či přitahují srážkovou oblačnost a vyvolávají/intenzifikují/rozpouštějí srážky. Píšeme tu o nich každou chvíli, klikněte si pod článkem na téma Kruhové vlnění. 

Sucho je způsobeno neustálým intenzívním uměle způsobeným vypařováním vlhkosti za použit mikrovlnného záření, pocházejícího zřejmě z vysílačů maskovaných jako "věže mobilních operátorů". 

Dnešní kruhy kolem obou radarů: Skalky i Brdy aktivní, aktivita zobrazena jako kruhy. Paprskovité "šlehy" rovněž dokumentují aktivitu ovlivňující počasí.




23 komentářů:

  1. ..pro zajímavost...letos sprovozněn nový radar v Liberci...a tam můžete vidět zajímavosti počasí...hromy, besky, déšť a k tomu bezvětří....

    OdpovědětVymazat
  2. Situace je o truchu jiná, než si lidé myslí, Pozorované kruhy jsou zde již minimálně 8 let. Nikdo si toho ale nevšímal. Není to způsobeno radary, tak jak se snaží lidem vymývat mozky. Jsou to v podstatě "sférické koule" vytvářené HAARPEM. Nabité energetické koule- mají v podstatě jako kondenzátor akumulovanou energii a tahle energie se dávyužít různými způsoby. S radary na skalkách a jinde to nemá nic společného. Soustředné kruhy na snímcích mají mnohokráte pozici, kde žádný radar není. Vodivé nanočástice a mikročástice z chemtrailů slouží pro kumulaci energie a dielektrikum je tvořeno velice zajímavým způsobem. Nedá se vše zde popisovat.

    OdpovědětVymazat
  3. A ještě dodatek:
    tak jak nazýváte neodborně Paprskovité "šlehy" , jsou to energie z venku, třeba z HAARPU z Aljašky soustředěné do sférické koule. Způsobují nabití kondenzátoru.

    Zkopírujte prosím k prvnímu komentáři. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Na Roztylech na kopci nad autobusovým nádražím teď vyrostlo něco co vypadá jako vojenský radar. Hranatá šedivá budova s velkou bílou koulí na střeše.

    OdpovědětVymazat
  5. vysvetlete mi, ta mikrovlnna zarizeni vyparuji vodu i z lidi? nekdo tu psal, jak behem pul hodiny nastala mlha a podobne, clovek v takovem miste by si na sobe prece musel neceho vsimnout (pokud by to prezil).

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní 10.00: Zdá se, že jsi informován, mohl bys napsat více? Díky.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní 12.12: ta zařízení podle mě zahřívají povrch země, ne celoplošně, ale v místech zásahu radiačními paprsky o různém průměru. Ty paprsky jsou zřejmě pohyblivé, mohou ohřívat různá místa.
    Lidi to možná taky trochu ohřeje, ale není to na ně namířeno.
    Všimnout si toho může opravdu každý, třeba když jede krajinou, třeba i prší, je chladno, slunce nesvítí, a najednou se z nějakých míst na silnici/poli/v lese/intenzívně zvedá mlha, ačkoli k vypařování není žádný důvod - slunce nesvítí, atd. Je to i ve městě - třeba tady mezi paneláky se z ničeho nic "zvedne mrak".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To dělají ufouni, víte. Teda takových hámotí jako tady na tom blogu jsem už dlouho neviděl. Lidská blbost je opravdu neomezená. Ach jo, mizím odtud pryč. Lidi vzpamatujte se a přestaňte fantazírovat.

      Vymazat
  8. Už jsem to psal několikrát. Ale vaše paranoia asi nezná hranic i když často méně může znamenat více.
    Přečte-li si znalý člověk na vašich stránkách opětovně - Paprskovité "šlehy" - a ví, že je to rušení WiFi technologie v pásmu 5 GHz, hodí do koše i zbytek informací o HAARPu a pod., což je škoda.
    Aktuální nefiltrovaná data spolu s popisem najdete zde http://old.chmi.cz/meteo/rad/updated_show_wo_rr.php

    Co se týče odpařování vody pomocí mikrovln - dejte si do mikrovlnky sklenici s vodou a zkuste si, kolik je třeba energie na odpaření alespoň části sklenice s tím, že voda začne nejprve vřít. Pokud znáte princip mikrovlnky, zajisté si dokážete představit, co takto namířené mikrovlny dokážou udělat s jakýmkoliv živým i neživým organismem. Stačí si dát k té sklenici kousek párku. :-)
    Jen doplňuji, že u radarů jsem nějaký čas sloužil za bolševika na vojně jako technik a WiFi je mým, téměř denním, chlebem.

    OdpovědětVymazat
  9. Jak to působí na lidí?Kardiaci mají velké problémy se srdečním rytmem,nerovnoměrným, průtokem krve v cévách,staří a nemocní úporné bolesti hlavy a závratě, děti teplotují, to jsou ty viditelné věci, dochází celkově k metabolické rozladu,přesunu tekutin, která může mít za následek kde co........myslím
    Dita
    PS: nedá mi spát toho 26.6, buďme tam přítomni s láskyplnou myslí, snad to vše dopadne dobře.
    Ještě jsem zkusila dotaz u bylinkářky, co žije stranou těchto informaci, komunikuje se skřítky, rostlinami atd.,taková kouzelná babička.Na můj dotaz, co jí říká datum a místo, se jí udělala zle, nemohla dýchat a svíralo se jí srdce, prý vidí muže ,který má v ruce nějaký předmět.
    No, raději už nebudu klást otázky a půjdu něco dělat.

    OdpovědětVymazat
  10. To by odpovídalo, ta hranatá budova s bílou kopulí na Roztylech, na zařízení mikrovlnného nebo skalárního záření. Jedna taková "potvora" je prý také v hraničním pásmu na bavorské straně někde mezi Lipnem a Železnou Rudou !!!
    No hezky nám to klimaterouši zahušťují. A naše již zcela servilní ignorantská a arogantní vláda s námi voliči/občany nic veřejně bez utajování samozřejmě již odhlasovávat nebude!!! Proč taky ? Přece jsme jí odevzdali, jak někde řekl bankotrautenberk Kalousek, "demokraticky" zvoleným zástupcům v "řádných a regulérních" volbách... Sionistům se zachce škodit lidem v ČR, a jejich vláda s vlezdoprdelemi, leštiči klik, defraudanty, tuneláři, kujóny, zloději a bezbřehými hamižníky (to vše se naučili předdevším od anglických a amerických bankéřů !!!)jim v tichosti bez svědectví veřejnosti vyhoví !!! Velebnosti, už abych zase bli.l...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon, copak je to "skalární záření"?

      Vymazat
  11. Jak již bylo v legendární ruské pohádce Mrazík naivnímu Ivánkovi řečeno : "Tvůj osud tě nemine..." A jak se zdá, Ilumináti se rozhodli dublovat biblickou Apokalypsu ve své režii. Odstavili Boha na vedlejší kolej, a jsou rozhodnuti Mu v jakékoli činnosti tady na Zemi bránit. Jak naivní a pošetilí lidští mocní (ve skutečnosti velmi velmi duševně, duchovně a eticky nemocní)jsou ve svém světovelikáštsví. Imperátorů Země viděla již stovky, a kde jsou dnes ? Stejně dopadnou i dnešní klimateroristé a globalizační škůdci !!!

    OdpovědětVymazat
  12. Na naší Moravě teda skáplo vydatně a to leckde, neboť mám rozhled 50km od severu přes západ až k jihu.

    OdpovědětVymazat
  13. Dito.... jseš dobrá pozorovatelka...sleduji haarp, nálety a reakce a stav lidí. Jednoznačně co popisuješ odpovídá mému sledování.
    Haarp dnes opět zvýšil činnost...počítám do dvou dní bude něco většiho. Včera v noci sledováno veliké létání na západě Čech, dokonce za hodinku dva neidentifikovatelné ve velmi nizké pozici. Stejně jako před pár týdny v Karlových Varech (testovala) NASA.... nejsem klidný, ale přesto musíme zachovat klidnou mysl....může se nám to brzy hodit.... nejlépe chráněni jsme v lese...proč je - vysvětlení je delší....ale je a jsme tam v ochraně... Zdravím a opatrujme se!!!!jo a ...včera ráno...skledován v 7:15 na západě nový stroj...asi tankoval chemsky ...létající před letadlem, doháněl ho , pak předehnal, nadlítl a pak letěl těsně před ním, lehce nad...ovál polokoule bez křídel a bez stop....už tady někde někdy bylo podobné foto. Myslím, že už se ani nehlídají a rozjíždí to ve velikém....Ale slovy jedné Indiánské babičky : " Hlavně si nenadělat do vlastních kalhot!" Aho!!!!
    Milan
    Milan

    OdpovědětVymazat
  14. V dnešní přetechnyzované době je třeba dbát na své zdraví. Pokud nemusíte,netelefonujte, nejezděte v autě, nedívejte se na televizi a zajděte si raději do lesa k vodě a relaxujte.
    Udělejte si cloudbuster.
    Spolu s geopatogenitou tvoří elektrosmog z mobilů, trnsformátorů,tv,
    vysílačů, aj. dlouhodobou potenciální příčinu veškerých nemocí.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  15. Odpověď pro anonyma psaného komentáře 24.6.2011 13:41. Pane, možná jste sloužil u radaru, ale technologie vámi popisovaná je taky mimo. Je nutné rozdělit implozivní technologie a explozivní technologie. Píšete o jedné věci z jednoho pohledu a přitom nemáte možnost nahlédnou na popisované z druhé strany, strany imploze. Děje jsou o trochu jiné a svádět to na rušičky v oblasti 5 GHz - rušení WIFI vámi uváděné -- je hodně mimo mísu. Promiňte, vím, že jste se k danému tématu dostal přes vyjádření (ODBORNÍKŮ), kteří zpívají píseň těch, kterých chleba jedí. Vyjádření nejsou správná.

    OdpovědětVymazat
  16. Jak to je s těmi radary nevím, ale za ten poslední rok, co to sleduji, jsou ty kruhy vždy na stejné pozici (ale třeba mám na to štěstí). Dnes je 24.6., snímek z http://radar.meteopress.cz z 19:45 hod a opět je vidět paprsek - výsek se špičkou směřují z území Polska přesně k obcím Buková, Protivanov, tj. na Skalky.

    Mark

    OdpovědětVymazat
  17. To anonymní 24. června 2011 18:29:

    [svádět to na rušičky v oblasti 5 GHz - rušení WIFI vámi uváděné -- je hodně mimo mísu.]

    Pokud tuto technologii a jevy znáte lépe, pak mi vysvětlete následující:
    1) proč tyto "šlehy" zmizí, když nezávisle na chmi přeladím WiFi v pásmu 5.6 GHz na jiný, než uváděný kanál nebo vypnu.
    2) proč jsou z různých zdrojů a směřují různým směrem, když by je, dle vašich představ, měl vysílat radar, který vysílá z 1 bodu (resp. z 2. bodu, 2. radar)?
    To, že se už dlouho pokoušejí jisté vládnoucí kruhy ovládat počasí je téměř jasné. Že existují "paprskové" zbraně je také jasné. Že mnozí (ODBORNÍCI), jak píšete "zpívají jejich píseň" mi nemusíte připomínat, vím to velice dobře. :-) A vaši víru, že tato vyjádření nejsou správná, vám nikdo nebere.

    OdpovědětVymazat
  18. Je úplně jedno kam paprsky míří, vždy je nutné na území vytvořit sférické koule. Mimo jiné ukradli vědomosti a patenty N. Teslovi.....
    Na radary zapomeňte, ty mají za úkol dělat něco jiného.....

    OdpovědětVymazat
  19. Tu oblačnost severně od Brna jsem také pozorovala delší dobu. A to kvůli docela prozaickému důvodu - sledovala jsem zda má cenu po práci si jít zaplavat nebo ne - jestli se něco žene. Zmíněná oblačnost mě udivovala dost dlouho.
    Cleo

    OdpovědětVymazat
  20. Zkoušeli jsme chemtrails rozprášit octem. No, to vám bylo! Kdyby mně to někdo vyprávěl, nevěřil bych. Po aplikaci octa do třech talířů (rovnostranný trojůhelník o hraně 10 m), do 20 min. čistá obloha nad námi, po chemtrails pavučinách ani stopy, asi tak okruh 10 km. Ovšem, do hodiny nájezd chemtrails letadel, kteří díru začali pilně zacelovat, při setmění cca 50 blesků bez hromu, jako, když tě fotí... Nato kroužící malé hlídkové, nízko letící letadlo jen nad naším prostorem, nato ještě dvě další. Poté jsme se docela zapotili, ozval se intenzivní infra (hluboký) zvuk, který jsem nikdy nezažil, připomínající nízký pořelet tak dvaceti boeingů, i když v okolí žádné letiště není, ten zvuk nás dost vyděsil, vše se třáslo, i my. Opravdu nic, co jsme doposud zažili. No a korunu tomu dodala obloha, na které se objevily Haarpové vlny jen nad naším "rozprášeným" koridorem. Celá záležitost byla doprovázena podivnou tísní, hučením v uších, v hlavě, stavem jakoby zvýšeného tlaku.
    Co vy na to, zažili jste někdo něco podobného?

    OdpovědětVymazat
  21. to Anonym (27. července 2011 12:00): Jednalo se opravdu jen o 3ks taliru s octem (jake mnozstvi), rozmistene jak jste uvedl? Nic vic? Diky za odpoved, prip. mohu dat mail.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.