9. června 2011

Americké rezervní zlato ve Fort Knoxu je falešné

Něco na pobavení od Sorchy Faal - co stojí za nedávným skandálem kolem šéfa Mezinárodního měnového fondu. Jako vždy podpořeno autentickými zprávami ze světového tisku. 
Lhaní mocných tohoto světa prostě nezná mezí. Proč já vždycky musím přijít na něco, co potrvrzuje, že ještě nejsem dost paranoidní (:-)))

Rusko říká, že šéf IMF byl uvězněn proto, že zjistil, že veškeré americké zlato je pryč
Sorcha Faal, 31. 5. 2011


Nový report připravený pro premiéra Putina Federální bezpečnostní službou (FSB) říká, že bývalý šéf Mezinárodního monetárního fondu Dominique Strauss-Kahn http://en.wikipedia.org/wiki/Dominique_Strauss-Kahn (na fotce s Putinem) byl 14. května obviněn a uvězněn v USA pro sexuální zločiny http://en.wikipedia.org/wiki/Dominique_Strauss-Kahn_sexual_assault_case poté, co zjistil, že veškeré zlato uchovávané ve státním depozitáři drahých kovů http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Bullion_Depository , který je ve Fort Knoxu, chybí a/nebo není evidováno.

Podle této zprávy FSB byl Strauss-Kahn poté, co vyjádřil své znepokojení ohledně zlata zástupcům americké vlády z blízkého okolí prezidenta Obamy, byl „kontaktován“ „odpadlíky“ z CIA https://www.cia.gov/ , kteří mu poskytli „jasné důkazy“, že veškeré zlato držené Spojenými státy „je pryč“. 

Po získání důkazů od CIA, pokračuje zpráva, udělal Strauss-Kahn okamžitá opatření, aby odjel z USA do Paříže, ale když mu agenti pracující pro fancouzskou službu DSGE sdělili, že americké úřady se snaží ho zatknout, uprchl do New Yorku, na Kennedyho letiště, a řídil se příkazem agentů, aby neměl s sebou mobilní telefon, podle něhož by americká policie mohla zjistit místo jeho pobytu.

Avšak jakmile byl v bezpečí na palubě letu Air-France do Paříže, jak říká zpráva, udělal Strauss-Kahn „fatální chybu“ – zavolal telefonem z paluby letadla do hotelu a požádal je, aby mu poslali mobil, který tam zanechal, do jeho sídla ve Francii, a tak ho mohli američtí agenti najít a zatknout. 

Dva týdny předtím, jak pokračuje zpráva, Kahn se snažil kontaktovat svého blízkého přítele a vrcholného egyptského bankéře Mahmuda Abdela Salama Omara, aby získal od USA důkazy, které mu poskytla CIA. Avšak Omar, přesně tak jako Strauss-Kahn před ním, byl včera obviněn http://www.cnbc.com/id/43221009 Spojenámi státy ze sexuálního zločinu na pokojské luxusního hotelu, což je obvinění, které FSD pokládá za „nemyslitelné“, protože Omarovi je 74 let a je to oddaný Muslim. 

Putin po přečtení této tajné zprávy FSB zprávy učinil pro mnohé udivující krok, a nařídil zveřejnit na oficiálních webových stránkác Kremlu obranu Strausse-Kahna, čímž se stal prvním světovým vedoucím politikem, který tvrdí, že bývalý šéf IMF je obětí americké konspirace http://www.dailymail.co.uk/news/article-1392463/Vladimir-Putin-claims-Dominique-Strauss-Khan-victim-conspiracy-force-out.html?ito=feeds-newsxml  Dále Putin uvedl, že „je pro mě obtížné hodnotit skryté politické motivy, ale nemohu uvěřit, že je to tak, jak bylo původně oznámeo. V mé hlavě to nedává smysl.“ http://www.dailymail.co.uk/news/article-1392463/Vladimir-Putin-claims-Dominique-Strauss-Khan-victim-conspiracy-force-out.html?ito=feeds-newsxml

Při  těchto událostech je zajímavé si povšimnout, že jeden z nejvyšších amerických kongresmanů a prezidentský kandidát na rok 2012, Ron Paul, již dlouho tvrdí, že se domnívá, že americká vláda lže o svých zásobách zlata držených ve Fort Knoxu. Ron Paul se tolik stará o to, že americká vláda a Federální reserva skrývají pravdu o amerických zásobách zlata, že v r. 2010 vydal návrh zákona, aby je učinil provést audit http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/116341-ron-paul-plans-bill-to-audit-us-gold-reserves , ale to bylo okamžitě silami Obamova režimu potlačeno.

Když se reportéři ptali Rona Paula, zda se domnívá, že ve Federální rezervě ve Fort Knoxu není žádné zlato, podal neuvěřitelnou odpověď: „Myslím, že je to možné.“ http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/116341-ron-paul-plans-bill-to-audit-us-gold-reserves

Je také zajímavé, že pouhé 3 dny po zatčení Strausse-Kahna učinil kongresman Paul novou výzvu Spojeným státům, aby prodaly své zásoby zlata, těmito slovy: „Vzhledem k tomu, jak vysoká je dnes cena, a jak velký problém máme s dluhem, prodejme ho veškerými prostředky.“ http://www.infowars.com/ron-paul-sell-fort-knox-gold-to-battle-debt/

Avšak již několik let se vyskytují v USA podivné zprávy, které napovídají, že žádné zlato k prodeji neexistuje, jak můžeme číst například na stránkách WiewZone.com News z r. 2009: http://viewzone2.com/fakegoldx.html

„V říjnu 2009 dostal i Číňané zásilku zlatých tyčí. Zlato se běžně vyměňuje mezi zeměmi k zaplacení dluhů a k nastolení tzv. rovnováhy obchodu. Většina zlata je vyměňována a uchovávána v trezorech pod dohledem speciální organizace se základou v Londýně, Londýnské tržní asociace pro drahé kovy (LBMA). Když byla zásilka přijata, čínská vláda požádala, aby byly provedeny speciální testy na zaručení čistoty a váhy zlatých tyčí. Při tomto testu se do zlata navrtají čtyři malé dírky a pak je analyzován kov. 

Představitelé Číny byli šokováni, když se dozvěděli, že tyče jsou falešné. Obsahovaly jádro z wolframu a pouze vnější vrstva byla zlatá. A co více, tyto zlaté tyče, obsahující sériová čísla pro evidenci, pocházely z USA a byly předtím uchovány po léta ve Fort Knoxu. V dodávce bylo údajně 5 600 – 5 700 tyčí, každá o váze 400 oz!“ 

Konečný osud Strausse-Kahna nám není znám, ale nové zprávy přicházející z USA ukazují, že nechtěl odejít z USA bez boje, protože si najal to, čemu se říká „crack team“ http://www.dailymail.co.uk/news/article-1392158/Dominique-Strauss-Kahn-hires-crack-team-CIA-spies-private-investigators-media-advisers-long-legal-fight-ahead.html složený z bývalých špiónů CIA, soukromé vyšetřovatele a mediální poradce, aby ho hájili.

Pokud jde o praktický efekt na globální ekonomiku, poté, co se ukázalo, že USA možná lžou o svých zásobách zlata, Ruská centrální banka včera přikázala zvýšit úrokovou sazbu z 0,25 na 3,5% http://www.washingtonpost.com/business/russias-central-bank-unexpectedly-lifts-deposit-interest-rate/2011/05/30/AGg4ZiEH_story.html a Putin opět nařídil zákaz vývozu obilí a semen, který měl být zrušen k prvnímu červenci, http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5jGZXJfX9jN-VYHGUAidyl5w9cOcA?docId=CNG.699dc08a5f873f53071a317e008a7a5b.711 v kroku zajišťujícím, aby se pokladny Otčiny plnily penězi, které by normálně odplynuly do USA.

Jako vždy byla jejich propagandou zdůrazněna neschopnost amerického lidu pochopit pravdu o těchto věcech. Americký lid je údajně v nebezpečí, že nebude připraven na hrozný ekonomický kolaps jejich národa, který, jak se domnívají, přijde spíše dříve než později. http://theeconomiccollapseblog.com/archives/20-questions-to-ask-anyone-foolish-enough-to-believe-the-economic-crisis-is-over

15 komentářů:

  1. Je to čím dál větší sranda. Už okrádají sami sebe. Jen mi někdo řekněte kde všechny ty tuny zlata jsou? :)

    OdpovědětVymazat
  2. To zlato je pryč už hezky dlouho. Jako první o tom mluvil 80. letech (nebo tak nějak) dr. Peter Beter ve svých audiolistech. Koho to zajímá, ať si to vygoogluje. Tento pám měl vůbez zajímavé informace. Některé z nich těžko (pro mě) uvěřitelné a to jsem konspirační teoretik :-)

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat
  3. Mne je jasne, ze usa klamu.
    V auguste pred , ci skor na zac. krizy som videla film - len tak, bezne v americkom lietadle.
    S dojemnou vaznostou tam robotnici ukladali a prevazali zlate tehly.
    Bolo mi to cudne - casto aj keby ste hladali tuto temu nenajdete rychlo.
    Prosto navodzovali dojem, ze usa su silne, nic sa nedeje..
    Luhari, nic co sa uvadza verejne nie je stopropravda.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  4. Nojo, Peter Beter, na toho bychom se měli zase podívat. Dobrej nápad (:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavně že to zlato nikomu nechybí.

    OdpovědětVymazat
  6. no uz tenkrat cinani vsem vytroubili ze dodavka zlata byla falesna a pochazela od USA , akorat masmedia to nikomu radsi nerekla ,natoz tuto udalost.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.osud.cz/rozhovor-se-svycarskym-bankerem-odhaluje-plany-bilderbergeru-2011-na-zavedeni-cenzury-internetu

    OdpovědětVymazat
  8. Je to stejné jako se zlatem naší republiky. Kampak všechno zlato mizí? http://www.zvedavec.org/komentare/2010/02/3506-kam-zmizel-zlaty-poklad-republiky.htm

    OdpovědětVymazat
  9. Z USA došla zpráva, že Strausse-Kahna zrychtovala Federal Bank of New York-dostal se údajně zradou k materiálům CIA o tom, že Ft. Knox je prázdný. Celá jedna divize US Army tam údajně chrání vybílený sklad. DSK totiž pořadoval od USA, aby dodaly do IMF přislíbených 180 tun měnového zlata jako svůj podíl na zavedení SDR jako připravované nové světové měny. I Číňani řvali, že SDR nechtějí, ale manhattanští této evropské iluzi udělali rychlý konec. DSK má o čem přemýšlet - i o tom, že měl vlastně kliku, fatální nehody, v případě takové nedisciplinovanosti a velikášství, se stávají docela často. Kde je americké zlato? Kde je téměř 50% kdy vytěženého zlata, které oficiálně nikdo nemá, nikdo je nehledá a o kterém se jen šušká, že je nejspíš v nejbezpečnějším sejfu na světě, prý v Dimoně (Izrael). Ten opovrhovaný relikt minulosti nás v rukou Zlaté Hordy zřejmě ještě překvapí. Obávám se, že těch velkých překvapení bude více, a dříve než bychom si přáli.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem zase někde četl, že jádra mají být z antimonu pokovená zlatem. A toto "zlato" že amíci chtějí dát Číně jako protihodnotu svých dluhů u nich. No jsem zvědav, co na to soudruzi z Pekingu řeknou...

    OdpovědětVymazat
  11. Kam jinam by mělo zmizet, než do Izraele ? Vždyť v proklamacích sionistů se jasně říká, že Jeruzalém ve vyhlášeném NWO bude do světa zářit zlatem jako město předních vyvolených mezi lidmi. Takže proto (a nejen proto), si Izrael shromažďuje pokud možno, všechno dostupné zlato světa. A jsou samozřejmě loajálníci, kteří tomu výrazně napomáhají buď za peníze, nebo posty nebo z přesvědčení. I takoví idioti se ještě dnes namnoze najdou !!!

    OdpovědětVymazat
  12. Ja si myslím, že zlato je vo Vatikáne.

    OdpovědětVymazat
  13. A pak že je Obama bytost světla : viz úryvek z článku výše -

    "Ron Paul, již dlouho tvrdí, že se domnívá, že americká vláda lže o svých zásobách zlata držených v pevnosti ve Fort Knoxu. Ron Paul se tolik stará o to, že americká vláda a Federální reserva skrývají pravdu o amerických zásobách zlata, že v r. 2010 vydal návrh zákona, aby bylo možné provést audit toho zlata. ALE TO BYLO OKAMŽITĚ SILAMI OBAMOVA REŽIMU POTLAČENO (!!!)"
    Jen si hřejte, vy nenapravitelní důvěřivci, tyto hady na svých prsou, štědré uštknutí jedem vás pak jistě nemine !

    OdpovědětVymazat
  14. Možná, že brzy bude z Vatikánu v Praze !!! Sledujte to dál, uvidíte sami, až přijde ten správný čas k Odhalení !!!
    V Praze se dějou v poslední době moc divný věci, až to propukne na veřejnost, budeme před tím stát jak v "Jiříkově vidění" !!! Jen tak na okraj : Elity "někomu" musí platit zlatem, pokud chtějí zůstat u moci a dosáhnout na nwo, a ten "někdo" nejsou lidé !!! Proto zlato všude chybí, a dál mizí ze sejfů bank a různých depozitů !!!

    OdpovědětVymazat
  15. Oh bože, lidi vy jste fakt blázni

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.