13. května 2011

O otvírání očí

Předesílám, že opět mám zpoždění v publikování vašich zajímavých příspěvků. Kdyby se něco, co považujete za důležité, neobjevilo, tak se prosím připomeňte. Prostě nestíhám. Před odjezdem na víkend vyvěšuju aspoň jeden pěkný dopis vyzývající k aktivitě. V příloze je spousta pěkných fotek, ale s tím je dost piplačka, tak dávám jen ukázku. Zvláště se mi líbí orgonit ve tvaru Taj Mahal, fotoreportáž o jeho výrobě určitě vyvěsím.

Zdravím Orgonete,

nejprve bych Ti chtěl poděkovat za všechno, co zde publikuješ a za to, jak otvíráš oči všem, kdo jsou na to připraveni. Sleduju tvůj blog už asi 2 roky a za tu dobu jsem ušel pěkný kus cesty i díky tobě. Byl jsem většinu doby jen pasivně hltající informace zde zveřejňované a fotící si pro sebe různé "podezřelé" formace mraků do svého archivu. Cca. před měsícem jsem začal mít pocit, že už je načase s tou pasivitou něco udělat. Začal jsem dávat fotky na Facebook a hned to vyvolalo diskuzi zastánců obou stran, což jsem přesně chtěl. Snažím se lidi přesvědčit, aby alespoň na chvilku připustili, že by se něco takového mohlo dít nad našimi hlavami. Závěr ať si udělají sami. A opravdu se to u pár lidí povedlo.

Nedávno jsem se přestěhoval do Německa a co zde předvádějí na obloze je nesrovnatelné s ČR (bohužel k horšímu). Jistě je mnoho lidí, kteří čtou tento blog, ale dál nic nedělají. Je ale ještě spoustu jiných, co koukají jen na zem a netuší vůbec, co se děje. Pokud by každý, kdo čte tento blog oslovil 10 známých s tímto tématem (opatrně ze začátku, pokud podáno najednou, tak je okamžitě vydáno mozkem STOP), tak jeden z deseti zaručeně pochopí, začne si hledat informace a pokud bude pravidelně vyzývám k "naťukávání lidí" tímto tématem, mohla by se spustit nezastavitelná vlna. JDE jen o to NEBÝT pasivní. Jinak se nic nezmění !

Ještě jsem si vyrobil vlastní "TAJ MAHAL" orgonit (viz foto ) s jedním kamarádem ,a hned na první pokus o výrobu se povedlo. Má fakt sílu, je možné se o jeho energii "opřít" rukou a zanechává celkem přesvědčivou díru v oblacích v okruhu tak 10 km i přesto, že je umístěn doma. Pokud by si někdo chtěl tento orgonit vyrobit také, mám spoustu fotek z výroby a hlavně vnitřní konstrukce krystalů. (díky za všechny návody ná výrobu z tohoto blogu)

Ještě posílám pár fotek chemtrails z Prahy a Frankfurtu, které se snažím fotit tak, aby to i k něčemu vypadalo. Všechno špatné je k něčemu dobré. Tyto třeba poslouží někomu jako pozadí na PC :)

A na závěr mé snahy o diskuzi na webu pořadu Turbulence (díky za upozornění), ale i po přeformulování dotazů a jejich textů byly příspěvky smazány. Další dotazy od jiných lidí byly na podobné téma také nekompromisně smazány.  (viz příloha Word). Vyzýval jsem k aktivitě, ale Turbulence není ten správný web :)

Přeji mnoho otevřených očí

Panzik

4 komentáře:

  1. Skvele clanky. Na Slovensku bolo vo Stvrtok uplne jasno, bol som doma tak som to mohol skvelo pozorovat. Uz od rana zacali sipat tie sracky na oblohu, vzdy sa to velmi podobalo na mreze. Ked zmizli, prisli dalsie a znova to bolo otom istom. Vyvrcholilo to okolo 15:00, vtedy uz bola obloha biela, plna Chemtrails oblacikov. Vecer sa zatiahlo, no a vnoci prisla sprska nejakeho dazda. Bolo to iba akesi pokropenie, pretoze dnes o 10:00 uz bolo vsetko suche ako keby ani neprsalo. No a z vykukajucej oblohy dnes pomedzi oblaky nevidiet ani stopu po Chemtrails. Asi chceli pomocov dazda dostat na zem nejaky "hnoj". Co tim sakra, sleduju... Tu je 1 fotka: http://nd04.jxs.cz/197/056/8fb180985d_76059082_o2.jpg

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji krásný den všem čtenářům. Já posílám své postřehy, včerejší slibovaný déšť rosničkami v TV = totalně vyvolaný uměle, hovno mraky, jen takový razpytý chemtrails po obloze. Tak se z toho navečer něco sesmolilo a sprchlo...

    Dnes (den na to) krásný sluneční den, mraky byli přírodní hustý kopky vody (klasický).Večer začali oblohu zase zaje*ávat chemou, aby (snad) splinili ten slib o kroupách, který kvákali v předpovědi v TV...

    Zatím se držím 14 dní bez fyzických potíží, tj. hlavně oči. Ty mi reagují na chemu nejcitlivěji. A od tý doby co je pozdní jaro, tak už tolik nesprejují :o).. Uvidíme,jak dlouho to vydrží..

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Orgonit je umělecké dílo. Moc krásný. Zdravím Nibiru.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.