13. května 2011

ČT označuje dotazy na geoinženýring za TEROR

Než se dočkáme, že Blogger vrátí zpátky včerejší příspěvky, malý příspěvek od čtenáře:

Ahoj Orgonete :)
Tak mne to trošku popudilo, jak zavřeli diskusi jen proto, že se lidi moc ptali. Tak jsem jim napsal email a ejhle jakou odpoveď jsem dostal:

Můj mail do redakce:

Dobrý den, vážení.

Tímto bych chtěl vyjádřit svoji hlubokou nespokojenost nad ukončením diskuse k pořadu "Turbulence". Jako vysvětlení uvádíte, že byla konstantně porušována pravidla diskuse.
Je tomu skutečně tak?
Je tomu skutečně tak, že otázky, jež se ukázaly jako krajně nepohodlné ( a kterých byla veliká převaha), porušují pravidla diskuse tím, že naráží na témata, která jsou v České Televizi zakázaná?
Jestliže ne, co si máme tedy o Vás myslet?
Lidé nejsou slepí, naštěstí. To, co každý den probíhá na nebi, rozhodně není přírodní proces, jak se snaží Vaše propaganda namluvit.
Lidé se pouze ptali na stínění slunce, na perzistentní contrails a svým způsobem byly otázky ryze technického zaměření ve vztahu k patentům, které jsou aplikovány při modifikaci počasí, alias Geoinženýringu.
Očekávejte, že moře podobných otázek se objeví vždy, kdy se budete snažit pod rouškou "diskuse" lidem vsugerovávat pomocí nefunkčních teoretických konstrukcí něco, co se nad našimi hlavami neděje.
Totiž fakt, že počasí není manipulované.

S pozdravem a přáním všeho dobrého

M. K.


JEJICH ODPOVĚĎ:

Dobrý den, vážený pane,

I my jsme hluboce znepokojeni tim, co vase skupina za uplynulých 24 h předvedla. Je vidět, že teror může mít různé podoby. Od nás ale nečekejte, že Vám budeme pomáhat.
Trefná formulace:  "vsugerovávat pomocí nefunkčních teoretických konstrukcí něco, co se nad našimi hlavami neděje". Na tom se podilet nebudeme.

Taťána Míková, redakce počasí


Víš co mě nejvíc dostalo ? Zmínka o teroru. Ano. Otázky lidí o Geoinženýringu jsou .... TEROREM.

Asi jim přeci jen budu muset odpovědět.  M. K.

19 komentářů:

  1. Tak už jsme skupinou teroristů. Neskutečné.

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa aj naštvalo, že ona píše, že s k u p i n a !! a .. od nás ale nečekejte, že Vám budeme pomáhat. Aké pomáhanie - ich psia povinnosť je odpovedať, robiť robotu, na ktorú im národ posiela peniaze.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  3. ..no tak se ty zprávy o koncentračních táborech v USA (FEMA), vůbec nezdají přehnané. Když se poplatnící veřejnoprávní televize na něco ptají a jsou ihned označeny za teroristy - abych se na tom nepodílel, asi budu muset vyhodit televizi a neplatit ji ( neživit je). Mi

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto je moc. Ono, za tym musi byt nieco naozaj vazne, ak sa otom takto boja hovorit a nas nazivaju teroristami. Ved tie ciary predca musi vidiet kazdy. O ich zlozeni sa da diskutovat, ale prehlasovat to za uplne normalne je megablbost. Som zvedavy, ako by vysvetlili to, ze jedno lietadlo zanechava stopu po celej dlzke oblohy a druhe vedla iba kusok za nim. Mozno chystaju nieco do roku 2012, NWO pride s invaziou mimozemstanov a pod.
    Toto je tiez na hovno, vidime ze sa nieco deje, ale vobec nevieme co. Su tu stale iba akesi "priznaky" nejakeho planu. Akeho, to sa podla mna dozvieme do roku 2012. Tesite sa? :))

    OdpovědětVymazat
  5. jsou to pičusi!!! Pro krystovi rány...no, když nezaberem (někdy, možná) my, jako lidi. Tak si poradí příroda :o)

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  6. Nejsem manipulovatelný člověk. Čtu zde příspěvky, a ty jen potvrzují moje pozorování. Ani ne pozorování ale běžné sledování. Brno 12.5.2011: v průběhu dne sprejeři jedou, dobře bude déšť a kroupy dle předpovědi, okolo 20:00 sprchne, docela vydatný déšť 1,5-2 hod. Ráno sleduji, že vlastně nepršelo. Země suchá jako troud, kopnu do ní a jen prach. Kde je ta dešťovka?

    OdpovědětVymazat
  7. Ať žije demokracie a svoboda projevu...to je skoro na žalobu pro porušování listiny práv a svobod. Ale co, už mě to ani nepřekvapuje. Dneska zase sračky kam oko dohlídne, děti jsou nemocný bez jakýchkoliv předchozích indícií.
    Celá ČT by měla jít do hajzlu, jestli jim vadí dotazy obyčejných lidí.
    Akce - reakce...to asi v ČT nedomýšlejí :) Je čas dát jim za pravdu s tím terorem, jiné cesty nejspíš není.

    Kokeš

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to mají ONI (včetně služebné elitářky NWO T.Míkové) vymyšleno : co půjde proti NWO, nebo co by mohlo odhalit jejich špínu, bude označeno za terorismus, a jak víme, v UssA už pro tyto lidi mají připravené koncentráky a plastové rakve v počtu milionů !!!!! Konec konců, co nám můžou vzít ? Tělo ? Ať si ho vezmou, ale duši dobrovolně ani terorem nedostanou, když to nedovolíme !!! A o duše každého z nás se teď hraje !!!!

    OdpovědětVymazat
  9. ... pujdou do hajzlu, tí čo tam majú ísť !
    Don´t worry, mother nature take care abou it.
    Hi
    Bacha na to hovoríme - bojuje sa o naše duše.

    OdpovědětVymazat
  10. Pozor, vážení, tohle začíná být docela vážné - to označení pouhých dotazů za "teror", to není dobré, protože v dnešní době je tohle kouzelné slovíčko jak mávnutí kouzelného proutku, které dělá zázraky a když to vezmem do extrému - když se komukoliv (rozuměj někomu neoficiálnímu) něco nelíbí, dá tomu cejch "teror" a raději nedomýšlet co to může nést za následky. V tomhle případě to naštěstí byla jen uzavřená diskuze u pořadu a totálně trapná a stupidní odpověď paní z televize. Ale mám takový dojem, že kdybychom byli v USA, tak díky patriot act (ve zkratce a mimo jiné - kdo je označen za teroristu, tak je v háji a označen může být skoro kdokoliv) by už čtenáře M.K. sebrala FBI nebo CIA. Nějak se mi nelíbí, že se i v Česku začala používat kouzelná formulka "teror". Doufejme, že to zůstane jen u trapných slovních projevů.

    Držím palce a přeju pevné nervy a hodně štěstí!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  11. Je nad slunce jasné, že brzy dosáhneme krásné jasné modré křišťálové čisté oblohy, takovou jakou ji dobře "známe". Pevně tomu věřím, cítím to :) Stačí maličkost - držet ve své mysli "představu" jasné modré čisté oblohy, nechat ji prostě "znít" ve své duši, v sobě, "VIDĚT JI" :) Takto snadno lze "roztrhat" jakoukoliv šedivou peřinu, i mnohovrstevnou :)
    Ooo jak úsměvné je pak vidět ty "čáry" od letadel(či čeho) po obloze, v marné snaze "doplnit" ta ubylá mračna :)))))) Mají to MARNÉ:-)))
    A tak to je. Děkuji.

    krásný večer všem
    s láskou sv.

    OdpovědětVymazat
  12. To tu za chvíli budem všichni prohlášeni za blázny,kteří neví co říkají a poté se stane nehoda že.To už tu také bylo.

    OdpovědětVymazat
  13. Čítal som na stránke FB najsilnejšej politickej strany na SK, príspevok pisateľky, ktorá poukázala videom Ekonomický vrah manuál a prečo a z akého dôvodu sú čiary po lietadlách, prečo hynú tisíce vtákov, prečo sú vyplavované mŕtve ryby z morí a oceánov. No čo myslíte odpovedali? Nie, vymazali jej príspevok.

    OdpovědětVymazat
  14. Americké kosy otrávila armáda na příní ministerstva zemědělství USA.
    Program se jmenuje Bye, bye blackbird. Vlhovci ohrožovali americké zdroje a byli eliminováni.
    Obávám se, že i chemtardi, ohrožují americké zdroje...
    Kdo si chce užít černý humor ať si počte tady:
    http://www.czechglobe.cz/images/stories/bmj_cz.pdf
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  15. 21.30 Ty nebudeš prehlásený za blázna, lebo máš skrytú totožnosť. Čoho sa bojíš ?
    Svetlo:-))leji dík !!
    Bo

    OdpovědětVymazat
  16. Nařknutí z terorizmu? Dal bych to k soudu... máš to černý na bílým :))))

    OdpovědětVymazat
  17. My jsme teroristi,kteří upozorňujeme na svinstvo,co nám sypou z oblohy.Vždyť jím ty jejich předpovědi stejně málo kdy vychází-"odborníci"Můžou rovnou oznamovat,že když nebude pršet,bude hezky!Co Vy na to, Míková?

    OdpovědětVymazat
  18. MUSÍME ZATKNOUT MARTINA SETVÁKA A PROVÝST DEFENESTRACI V ČT

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý den,
    není to sice přímo k tématu, ale nenašla jsem mail na majitele stránek. Chtěla bych všem, kterým na naší Zemi záleží, aby si přečetli knihu "CO neSMÍTE VĚDĚT" (Michael Morris). Dá se ztáhnout z "uložto.cz"

    Přeji všem hezký den.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.