14. února 2011

Záhadný objekt nad Lipnem a na Floridě

Díky čtenáři za odkaz, článek je převzat z:

20.12.2010 15:34

ZÁHADNÝ OBJEKT NAD LIPNEM A NA FLORIDĚ

Lipno 2003 Florida 2010

Dne 10.8. 2003 pozorovala skupina rekreantů na Lipenské přehradě v kempu Modřín na obloze směrem severozápad netypický objekt. Bylo přesně 20: 40, když jednoho z táborníků napadlo doběhnout do vozu pro videokameru. Nejprve objekt filmoval z ruky, ale následně nato, aby se mu netřásla ruka, opřel kameru o přívěs k automobilu.

Celý článek zde: http://www.exopolitika.cz/news/zahadny-objekt-nad-lipnem-a-na-floride/

4 komentáře:

  1. Z těch pidifotek je prd poznat, ale zřejmě to budou letadla. Něco podobného jsem viděl mnohokrát.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. To tady nad Brnem vídám často, zejména když zapadne Slunce, ale oranžově zbarvené sluneční paprsky ozařují letadla. Pak to vypadá přesně takto.

    OdpovědětVymazat
  3. Jasně, že to jsou letadla. Nejlepší je vzít každou banalitu, co si někdo neumí vysvětlit nebo nemá "čas" hledat a vzdělávat se a udělat z toho fenomén, UFO, hologram...prostě cokoli záhadného. Pak se ztratí skutečně důležité informace o tom, co se na obloze opravdu děje. To jen nahrává mainstreamu, aby nás stále zesměšňoval, zatímco lidi pitvají pitomosti a chemičtí kejklíři v klidu dál zamořují naši keásnou planetu miliony tun hlibíku a dalších svinstev, takže řízený hladomor na sebe nenechá dlouho čekat. Ale my tady řešíme úplné hovadiny a zaklínáme temné síly UV lampičkama, místo abychom se zorganizovali, vyvinuli tlak na tu hradní sebranku a udělali tomu přítrž. Jsem zvědav, co řekneme našim dětem, až se nás budou ptát, proč jsme toto dopustili a něco neudělali.


    Guess

    OdpovědětVymazat
  4. A divím se, že Orgonet, takový zdatný pozorovatel oblohy a člověk, který opravdu vidí do hloubky, vůbec takový článek zveřejní. Vždyť to je jasné, že jsou to letadla proboha.

    Guess

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.