20. února 2011

Pro badatele v oboru orgonitových prostředků

Čtenář mi poslal odkaz na stránku, kde najdete mnohá technická vylepšení pro orgonitové prostředky. Nevím, kdo je autorem, ale třeba bude rád, že jeho informace se šíří. Věřím, že odborníci už o tom dávno vědí přes badatelské fórum orgo.cz, ale může to být inspirace pro ostatní, co všechno se dá v této oblasti vylepšovat.

Nové zájemce o gifting a netechnické typy ubezpečuju, že i naprosto obyčejný orgonit podle základního návodu funguje. Když si obložíte své okolí (čím šíře, tím lépe - nejlépe až do vzálenosti nejmíň 30 km) obyčejnými TB, budete naprosto vysmátí, pokud se týče umělých přírodních pohrom  z klimatických zbraní. Moje území ogiftované obyčejnými TB a třemi CB se krásně drží vůči extrémním srážkám a větru. Bohužel síť TB ani CB nestačí průběžně rozpouštět odstínění slunce vyráběné umělým vypařováním a chemikáliemi v atmosféře.

Badatelé, nemáte náhodou návod, co funguje proti umělému zastínění slunce? Mně docela funguje vozit autem powerwand + zásobu orgonitu. (Nesmí to být naplánováno předem, jinak se ONI na to připraví.)

Technické návody zde:
http://duchovno.sweb.cz/pwgen_powerwand_generator.htm#samoblik_led

5 komentářů:

  1. Je opravdu zajímavé, že to nesmí být naplánováno (na několik dní dopředu). Jako by měli možnost číst vaše plány, i když o nich víte jen vy.

    Jakmile je to spontánní akce (nejlépe podpořená pozitivním naladěním dovnitř), tak to nemohou podchytit a udělat protiopatření.

    OdpovědětVymazat
  2. Nezlobte se, ale ta prvni fotka je pekna fotomontaz. Takto by se asi letadla tezko mijela zaklinena do sebe kridly. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. 18.52: Vem si lepší brejle :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ta letadla nejsou vůbec zaklíněná, jen se pořádně podívejte ! To vpravo letí níž, a to vlevo o něco málo výš. Možná to není ani oněch 300 m !!! V tom je to fiaskální !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Vem si lepší brejle ty, spodní letadlo musí být vidět celé.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.