14. února 2011

Aolian: Planeta se snaží přesunout do světlých úrovní

Aolian 13. 2. 2011:

Ahojky, tak jsme se při čištění temna z té antiklimateroristické mediální kampaně "prokousali" až k jedné hodně vlivné americké PR agentuře, která má jistá privilegia dost drsným způsobem cenzurovat média. Svými manipulačními a zákulisními aktivitami produkuje mraky temna, které doslova zahlcují emocionální a citovou úroveň naší planety. Má přímé energetické napojení na luciferovce, kteří tímto na sebe nepřímo prozradili, že klimateroristické akce patří k jejich hlavním aktivitám, jimiž usilují o udržení své falešné nadvlády na naší planetě.
Ony zmíněné mraky temna zahlcující emocionální a citovou úroveň naší planety se ale do určité míry nabalují na staré temné vrstvy vzniklé v dávné minulosti konfliktními situacemi nejen v lidských civilizacích, ale i mezi znesvářenými přírodními bytostmi (včetně bytostí živlu ohně, které založili "luciferskou skupinovou duši"). A hodně a hodně často se v těch temných vrstvách ukazuje zneužitá síla živlu Ohně. No, vykydat tenhle Augiášův chlív, to bude asi tvrdý oříšek. 
Cítím, že naše milá planeta má ale trochu jiný záměr. Snaží se přesunout svou citovou a emocionální úroveň do světlých paralelních úrovní a ty staré temné úrovně přestat živit energiemi, aby mohly postupně odumřít.
Zdraví
A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.