5. ledna 2011

Vysoký státní úředník USA zavražděn poté, co test zbraně v Arkansasu způsobil masovou smrt


Velké díky panu Kopeckému za právě zaslaný překlad článku od Sorchy Faal. Vše je vysvětleno, a ve svých spekulacích jsme se ani moc nemýlili - sice to nebyl HAARP, ale armáda to rozhodně byla.  A opět je realita horší než představy - takže opět jsme nebyli dostatečně paranoidní.

Vysoký státní úředník USA zavražděn poté, co test zbraně v Arkansasu způsobil masovou smrt
Sorcha Faal, 4. ledna 2011

Šokující zpráva, kterou pro předsedu vlády Putina připravilo Ředitelství zahraniční vojenské zpravodajské služby (GRU), tvrdí, že jeden ze špičkových expertů Spojených států na biologické a chemické zbraně byl brutálně zavražděn poté, co hrozil, že odhalí test otravného plynu armády USA, který minulý týden v Arkansasu zabil stovky tisíc živočichů.
Podle této zprávy John P. Wheeler III, zvláštní asistent sekretáře Air Force, Washington, D.C. v letech 2005-2008, když se stal zvláštním asistentem výkonného asistenta sekretáře Air Force pro instalace, logistiku a životní prostředí, byl nalezen brutálně zavražděn a pohozen na skládku odpadků, a jak můžeme číst ve zprávě Fox News Service:
 „Delawarská policie vyšetřuje očividnou vraždu bývalého Bushova úředníka, který se také zasazoval za vybudování památníku veteránů Vietnamské války v Mall ve Washington, D.C. Wheelerovo tělo bylo nalezeno v pátek ve Wilmingtonu.“
Podle policie někdo nejdříve ohlásil, že tělo bylo shozeno z nákladního auta s odpadky, které jelo z Newarku na skládku.  Mluvčí newarkské policie por. Mark Farrall Fox News řekl, že nikdo nehlásil Wheelerovo zmizení předtím, než byl nalezen mrtev.
Wilmingtonský News Journal oznámil, že  Wheeler byl naposledy viděn, když jel vlakem Amtrak z Washingtonu do Wilmingtonu minulé úterý.”

Wheelerova kariéra zahrnovala napsání jedné z nejdůležitějších příruček o účinnosti biologických a chemických zbraní,  což vedlo k tomu, že byl v roce 2009 najat jako konzultant Mitre Corporation, jejíž vývojové oddělení leteckých systémů, uvádí GRU, je na předním místě ve vytváření počítačových povelových a řídicích systémů, používaných vojenským letectvem USA pro jeho flotilu letadel vzdušného rozprašování [foto vlevo].
Tato rozprašovací letadla, pokračuje zpráva, mají základnu na Little Rock Air Force Base v Arkansasu, která před několika  měsíci byla zapojena do „testu rozprašovačů“ otravných plynů ve válečném divadle v Afghánistánu s použitím zásob chemických zbraní, získaných z Iráku a uskladněných v Pine Bluff Arsenal, který se nachází rovněž v Arkansasu.
Důležitá poznámka o Pine Bluff Arsenal, který sám sebe nazývá “America’s Arsenal”, je, že to je jedna z nejvíce specializovaných základen na světě s municí a chemicko-biologickými obrannými produkty a službami, kterou Rusko předtím obvinilo, že úplně neinformuje o chemických látkách, odstraněných z Iráku v letech 2003 až 2008 a přemístěných do USA pro testování a následné zničení.
Podle této zprávy USA přemístily z Iráku do Pine Bluff Arsenal odhadem 63 tisíc tun otravného plynu fosgen, který je popisován jako jedna z nejobávanějších chemických zbraní, které kdy byly použity kvůli jeho schopnosti způsobit doslova explozi plic a dýchacího systému.

Téměř bezprostředně poté, co loni v létě Rusko obvinilo USA, že úplně nezničily fosgen z Iráku, v  Pine Bluff Arsenal byl spuštěn program „zrychleného“ zneškodňování tohoto otravného plynu, který spočíval v jeho „vstřikovaní“ hluboko pod zem v centrálním Arkansasu, ale což naneštěstí od září toho roku způsobilo více než 500 malých zemětřesení, jež vyvolala obavy u místních obyvatel.
Znepokojivější je však tvrzení z této zprávy, že Američané také začali dopravovat „masivní množství“ iráckého fosgenu do Afghánistánu, kde v případě použití by byli schopni říci, že s tím nemají nic společného a nikdo by jim to nemohl dokázat.
Důležitou poznámkou o iráckém fosgenu je, že žádná Západní země, včetně Spojených států, není schopna fosgen vyrábět, což z něj činí zbraň hromadného ničení nevyčíslitelné hodnoty, zvláště ve válečné situaci, jaká je v Afghánistánu, kde nepřátelské síly jsou pevně zakopané v nepřátelském terénu.
 Bezprostředním důvodem pro Wheelerovu vraždu, říká zpráva, byl transport iráckého fosgenu do zahraničí minulý týden na palubě cisternového letadla KC-767  US Air Force z letecké základny Little Rock do Afghánistánu, když krátce po startu došlo ke „kritickému selhání“ počítače řídicího systému pro sprejování nad centrálním Arkansasem a to způsobilo smrt tisíců červenokřídlých kosů.
Podle zpráv z USA bylo zcela zabito odhadem 5,000 těchto ptáků. Mrtví ptáci byli rychle odstraněni pracovníky US Environmental Services v neprodyšných oblecích a s nasazenými plynovými maskami. Další zpráva tvrdí, že smrt tisíců těchto ptáků byla způsobena “traumatem v prsní tkáni se sraženinami krve v tělních otvorech a mnohým vnitřním krvácením”, což podle zprávy GRU odpovídá vystavení účinkům fosgenu.
Ještě hrůznější než tento incident je tvrzení v této zprávě GRU, že o den později došlo k dalšímu „náhodnému“ úniku fosgenu, kdy cisternové letadlo  KC-767 US Air Force také mělo „kritické selhání“, jež způsobilo vypuštění fosgenu nad řekou Arkansas, kde zabil více než 100,000 ryb.
Poté, co se Wheeler dozvěděl, co se stalo s iráckým fosgenem, pokračuje zpráva, cestoval ze svého domova v Delaware do Washingtonu D.C., kde otevřeně hrozil, že odhalí zodpovědné úředníky Bílého domu a Pentagonu. Jako veterán Vietnamské války, který byl zodpovědný za vztyčení slavného památníku na tuto válku, Wheeler moc dobře věděl o masivních chemických a biologických útocích Spojených států v tomto konfliktu a slíbil, že nedopustí, aby se to opakovalo.
Je smutné, ale ve Spojených státech těchto dní velmi běžné, že když Wheeler hrozil zveřejněním, co se stalo, stal se obětí vraždy a jako „znamení“ pro každého, kdo by chtěl jít proti režimu, bylo jeho tělo vhozeno do jámy s odpadky, aby to viděl celý svět. 
Dnes byl zavražděn další velký Američan, usilující o záchranu své země před zkázou. Je smutné, že jeho smrt byla stěží povšimnuta; zdá se, že Američany to nezajímá, protože spíš hledají útěchu ve lžích mediální propagandy, než aby čelili brutální pravdě o zrůdách, které jim vládnou.
……
© January 4, 2011 EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com.

Mírně kráceno. Překlad: Ladislav Kopecký

Další odkazy:

7 komentářů:

  1. http://spravy.pravda.sk/mrtve-vtaky-padali-z-neba-uz-aj-vo-svedsku-vedci-skumaju-co-sa-deje-p9n-/sk_svet.asp?c=A110105_160537_sk_svet_p23

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj orgonete tady opět anonym s důležitým sdělením ! jen ať se to šíří dál :)

    http://www.youtube.com/watch?v=ZS98Rkgzzxw

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.youtube.com/watch?v=yNq2kstveRw

    je to velice důležité sdělení

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud je tato zpráva pravdivá, tak je to opravdu šokující. Zpráva o vraždě Wheelera byla zveřejněna také na Blistech

    OdpovědětVymazat
  5. Zajimava mapka pouzita na spravne miste: http://meteoforum.e-pocasi.cz/smetiste/hromadna-umrti-zvirat-po-celem-svete-t811.html

    OdpovědětVymazat
  6. Malá technicko-logická poznámka (účelom nie je spochybňovať celý text): Nezdá sa Vám prinajmenšom divné tvrdenie, že fosgen bol schopný vyrobiť len Irak, a USA ako štát s najpokročilejšími military technológiami nie???
    Fotku Rumsfelda so Saddámom zo začiatku 80-tych rokov si každý "konšpi-teoretik" určite dobre pamätá. Táto správa je možná dezinformácia, tak ako celé WikiLeaks.
    V podtexte implikuje, že Irak vyrábal zbrane WMD, a takisto všetci vieme aká bola zámienka v marci 2003 napadnúť Irak.
    Sentilj

    OdpovědětVymazat
  7. Sentilj: Pokud jde o "schopnost" vyrobit fosgen, otázka nestojí, jestli to Západ dokáže nebo ne, ale znamená to, že na Západě to je zakázané.
    Po dalších zprávách o úhynech ptáků a dalších druhů živočichů také začínám pochybovat o věrohodnosti článku. Kromě toho, další pochybnosti zasela sama autorka článku, Sorcha Faal, když zveřejnila další článek na téma hromadného úhynu živočichů po celé planetě:

    "Poisonous Space Clouds Slamming Into Earth Cause Mass Bird And Fish Deaths"
    http://www.whatdoesitmean.com/index1437.htm

    Tento článek totiž tomu prvnímu odporuje. Že by autorka měla tak krátkou paměť?

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.