3. ledna 2011

Longitudinální persistentní expandující contrails nad Francií

Longitudinální persistentní expandující contrails (;-)))), lidově chemtrails, vytvářející dnes oblačnost nad Francií. Podotýkám, že chybí dva snímky pro dobu, kdy musely být příkladně zřetelné.

3 komentáře:

  1. Nevím jak vy, ale já má těch longitudinálních persistentních expandujících contrails plné zuby :)


    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Omlouvám se, že s tím pořád otravuju, a mám jich taky plné zuby, ale občas je chci připomenout, kdyby si někdo náhodou myslel, že to není aktuální záležitost. :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes jsem se díval na předpověď a co nevidím - 2 dny má být jasno a pak 3 dny sněžení. No a světe div se, bylo nám dovoleno pokochat se zatměním Slunce (to měli sluneční zastiňovači částečně usnadněnou práci a mohli si dát šlofíka nebo obšťastnit skretářky), ale k večeru už (nejen) na Severní Moravě pilně rozprašovali longitudinální persistentní expandující contrails (já tomu říkám "planetární chemoterapie"). Dám krk na to, že budou pokračovat celou noc a zítřejší předpověď už bude polojasno (rozuměj hliníková clona po celém nebi) a zítřek bude opět ve znamení stovek přeletů neoznačených letadel, aby následující sněžení (současně s neprostupnou mléčnou mlhou) bylo v naprostém souladu s předpovědí meteoteroristů za mediální podpory slavné české meteovložky Dagmar Honsové.

    Už se tomu musím smát a těším se na přihlouplé komentáře ignorantů, kteří se už začínají rozmnožovat i na tomto blogu.

    Guess

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.