5. prosince 2010

Komu prospívá klimaterorismus?

Dle přepovědi má na SZ republiky odpoledne (neděle 5. 12. 2010) opět padat sníh, možná i ledovka. Na ranních satelitních snímcích je vidět, že klimateroristé mají svou akci již připravenou, chemická oblaka již jsou narýsována od západu Evropy až po jih. I na snímku "prostým okem" je zřetelná vláknitá struktura oblačnosti vzniklé z chemických leteckých stop. (Snímky kliknutím zvětšíte.)


Nezapomeňme, že sníh z umělé oblačnosti má zvláštní strukturu, proto i velmi malá vrstva - tak1 cm - sněhu vyvolá tzv. "kalamitu". Sníh pomaleji taje a silně ulpívá na jakémkoli povrchu, i jeden centimetr po ujetí vytvoří absolutní klouzačku. 

Vzpomínka ze starých časů: pamatuji si, že ještě tak před 30 lety začala být pro dopravu problematická teprve tak pěticentimetrová vrstva sněhu, z níž teprve kola aut mohla vytvořit ujetou vrstvu. Nižší vrstvu kola projela až na silnici, nebo odfoukla ... do 3 cm nebylo třeba se obávat uklouznutí, pokud nešlo o hodně mokrý sníh. Ujetá vrstva se posypávala štěrkem, nikoliv solí, takže se po ní dalo jet v pohodě. Zimní pneumatiky jsme nepotřebovali. Dnes se ale obáváme každé vločky.

Moje paranoia mi říká, že existuje souvislost mezi
  • klimateroristickými akcemi - když už armáda vlastní technické prostředky na řízení počasí, proč by je využívala jen k pokusům? Proč by nepodpořila průmyslové korporace, které zase živí armádu?
  • průmyslovými korporacemi profitujícími na tom, že si lidé musí kupovat nová auta místo zničených,  že si všichni ze strachu kupují  třeba zimní pneumatiky - když si je pořídí všichni motoristé v Evropě, tak to musí být lepší kšeft než prodávat vakcíny, a navíc se zimní gumy dají nařídit zákonem. Dále lidé jistě ochotněji platí pojištění, atd.
  • různými "meteorologickými" službami v médiích, které záměrně vytvářejí paniku a strach lidí z extrémů počasi, třeba i tím, že lžou a zkreslují údaje. Hlásí třeba více sněhu nebo větší mráz, než skutečně je, nebo má být ... A lidi pěkně sedí doma, bojí se, spravují rozbitá auta, a nemají čas ani náladu, aby se zajímali o něco víc. 
Zamyslime-li se tedy, "Cui bono?", čili komu klimaterorismus prospívá, vidíme, že automobilovému průmyslu zcela jistě. Taková celoevropská klouzavá kalamita může výrazně napomoci prodeji aut. Lidi by totiž nejraději seděli na úsporách, ale když si rozflákají auto na ledovce, musejí si koupit nové ... Jako třeba můj známý, který před pár dny na sotva viditelném poprašku několikrát otočil na střechu svoje zánovní auto (nic se mu naštěstí nestalo.) Takže si kupuje auto nové, i když to staré by mu bývalo stačilo ještě pár let ... Vydatné solení silnic také přispívá ke zkrácení životnosti aut. A když budeme dále hledat, takových "cui bono" ještě najdeme.
    A úloha médií? Lidé věří více médiím než vlastním očím. Když se jim předvedou vhodné záběry z kalamity, uvěří všemu. Např. moje matka (87) denně večer před televizí šílí strachem z různých pohrom,
    které tam ukazují. Proto jí taky volávám obvykle v době zpráv, aby  toho na ni nebylo tolik... A když se ji zeptám, jaké je zrovna počasí u ní, ať se podívá z okna, tak řekne, no, je trochu sněhu, jinak je hezky ... Ale televizní "realita" je pro ni, jako zřejmě i pro většinu lidí, reálnější než skutečnost.

    Myslím, že klimaterorismus má podobnou funkci jako obchod se strachem, na němž vydělávají farmaceutické firmy - výrobci vakcín ve spolupráci s vládami států, za pomoci médií a oficiálních organizací vyvolávajících paniku a ohlašujících falešné pandemie. Je to dobře promyšlené, tak, aby lidé co nejdéle netušili, jak jsou klamáni, a aby ochotně vydávali peníze těm, kteří je klamou... Klimaterorismus je o to zákeřnější, že je zatím téměř stoprocentně skrytý.

    11 komentářů:

    1. Nazdar Orgonete, venku to začíná vypadat jako celá loňská zima :-(.
      V jednom ze svých minulých příspěvků jsi psal, že pořád hledáš ten pravý důvod proč osívají oblohu. Napadlo mě vysvětlení které celkem jenoduše propojuje duchovno a manipulaci s počasím.
      Je jasné, že se chemtrais používá a globální oteplování je kravina ale zaujalo mě to odrážní slunečních paprsků zpět od země. Tak nahradil slovo "sluneční paprsky" slovem "světlo".
      A z toho vplývá, že se tady "někdo" snaží zabránit, aby sem pronikalo světlo. Vždyť sluneční paprsky nejsou jenom teplo! A Světlo = informace, bez které by jsme nebyli :-))
      Doufám, že je to srozumitelný :-)

      Sandy

      OdpovědětVymazat
    2. Ahoj, tak před 2O lety totiž žádné zimní pneu nebyly. Byly jedny pneumatiky, na kterých se bez problémů jezdilo celý rok. Ted máme každý 2 sady gum, musíme 2x přezouvat. to jsou kšefty, co?
      Zdravím Zdeni

      OdpovědětVymazat
    3. milý orgonete,toto evangelium je správně sděleno.Jsem potěšen,nikoliv poděšen,tudíž unesu stoicky všechny info,takže se EGO PRSÍ...bacha na něj.

      OdpovědětVymazat
    4. Dobrý večer, "ladovská chemická zima" za okny je...Před tím, než napadl sníh, kvetla klidně zlatice a pampelišky, růže si také vesele kvetly...některé keře nasadily nové lístsky...
      Bydlíme v ČB, asi je to orgonetem :-)
      Gaia

      OdpovědětVymazat
    5. http://morphcity.com/home/87-geoengineering-climate-ghous-plan-b

      OdpovědětVymazat
    6. Tak to nějak asi bude Když na nás mohou pouštět umělé epidemie, proč by na nás nepouštěli umělé sněhové kalamity a záplavy? Proč by automobilový průmysl měl být morálnější než Bigpharma?

      OdpovědětVymazat
    7. Vis, je tam jeste jedna moznost. Kdysi byl natocen fantasy-film Highlander 2, kde je Zeme zasazena nejakym zarenim, nejaka korporace vybuduje proti nemu stit a bere za to prachy. A lidstvo zije pod temnym poklopem. A jelikoz tam ten poklop je, tak nikdo nemuze videt a zmerit, ze jiz zadne zareni nehrozi...
      Je naivne si myslet, ze baryovo-hlinikovy obal plati americane. Ne, platime si ho my ze svych dani. Treba nase priposrane vlady na to kyvly kvuli ozonove dire? Globalnimu oteplovani? Porucham v magnetickem stitu? Z povinnosti?
      Coze, Vy nic nenamerite? Tak to vidite, nas stit funguje... Vzdyd je to bombasticky, nekonecny a nicim nelimitovany a nekontrolovatelny kseft?!!

      OdpovědětVymazat
    8. kšeft s autama a pneumatikama? Nesouhlasim. Nezlobte se namě, ale auta se budou prodávat pořád i když kalamity nebudou(: To co se děje na planetě je nechutný svinstvo, ale teorie který tady čtu mi připadaj směšný. Nezlobte se na mě nechci si z vás dělat v žádnym případě srandu nebo vás nějak urážet, to vůbec!

      OdpovědětVymazat
    9. Zajímaví video, i když trošku z jiného soudku, ale taky to sem patří.

      http://www.mustwatch.cz/film/podraz-jmenem-obama-deception/

      OdpovědětVymazat
    10. Anonymní řekl(a)...6. prosince 2010 9:22 a připomněl mi tento děj(filmový,doufám že zůstane nadále jen ve sci-fi..))-
      Highlander 2 - Síla kouzla(Highlander - Le retour))Akční,Sci-Fi,Francie, Velká Británie,
      Argentina, 1991,
      Rok 2034. Život na Zemi, jejíž ozónová vrstva se na konci 20. století začala rozpadat, existuje pod mohutným ochranným štítem, jehož provoz řídí mocná multinárodní Společnost. Zestárlý Connor MacLeod, odsouzený k věčnému životu na Zemi za účast v nezdařené revoltě proti generálu Katanovi na planetě Zeist, se setkává s mladou ekologickou teroristku Louisou Marcusovou, jejíž skupina odhalila úzkostlivě střežené tajemství - ozónová vrstva znovu existuje jako dřív a ochranný štít funguje pouze proto, aby Společnosti přinesl vysoký zisk. MacLeod v zuřivém zápase zlikviduje dva vrahy poslané Katanou a znovu nabývá mladistvého vzhledu. Pomocí zvláštní psychické síly zavolá svého starého přítele Ramireze. MacLeod s Ramirezem a Louisou nejdříve z vězení osvobodí Alana Neymana, který před lety pomáhal MacLeodovi štít vybudovat a potom se všichni vydají zničit už nepotřebnou ochranu před ničivým kosmickým zářením. Ramirez obětuje svůj život, aby přátelům pomohl a MacLeodovi se podaří setnout hlavu Katanovi, který se osobně dostavil, aby svého dávného soka zničil. Štít je odstraněn a na Zemi, po dlouhé době opět dopadají blahodárné sluneční paprsky...
      Total Recall
      Akční, Dobrodružný, Sci-Fi Thriller
      USA, 1990,
      ...Svět, kde se dají myšlenky vymazat i uložit. Na místě, kde se neprodává voda, ale vzduch(kyslík). Tam, kde jsou všude různí mimozemštané a lidé....(velvyslankyně či mluvčí EU pro styk s mimozems.bytostmi,letos nová funkce(trafika?)........
      - Nepřipomíná Vám to něco,něco co se již začíná dít v dnešní době o čím již tito "tvůrci" filmů naznačovali dopředu,jak "může za dvacet let" přibližně svět vypadat?Jistě,není to přesně jako v těchto filmech(na toto téma jich bylo natočeno mnoho) ale kdo se zpětně zamyslí,musí v těchto scénářích "číst MEZI ŘÁDKY"....Čipování(návrhy) občanů,kamery a šmírování na každém kroku(samozřejmě ve městech...>babka s kozou na vesnici je jim k ničemu...i když i ta -koza-může být časem nepohodlná<,GMO,Alimentaris,HAARP,"divné chřipky" atd.,no,tohoto kdyby se Orwell dožil,nevěřil by....a nebo ty plány již dopředu znal??Divné Léta,divné Zimy...divní tkzv.-"nejmoudřejší" tohoto světa.Copak oni nemají rodiny,děti,vnoučata a před sebou nějakou budoucnost,v které by se dalo jen kapku slušně žít?Já jsem již na "horizontu" života ale co bude dál s našimi potomky...
      Slunce v duši....(pokud i to nám nevemou))

      Tuareg.

      OdpovědětVymazat
    11. Dobrý den.
      chtěl bych říci něco k těm pneumatikám.
      Já kupuji zimní firestone. takže nemusím přezouvat několik let. Tyto firestone jsou opravdu kvalitní. Petr

      OdpovědětVymazat

    Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
    Komentáře moderuji podle svých časových možností.