21. října 2010

Něco je pořád za Sluncem

"Ahoj. Vyčistil jsem dnes pečlivě optiku foťáku,nebylo tam ani smítko. Fotil jsem venku odpoledne jen tak na zkoušku slunce bez nijakého filtru desítky kilometrů od místa než toho 7.10. a zase tam něco těsně za ním napravo asi je. Nebo je to optikou foťáku, foťákem samým, ale rozhodně žádnej flek na čočce, jak někdo řiká. M."
A opět druhé slunce zapadající dnes 21. 10. v Plzni - Mikulce, tentokrát jako video od čtenářky A.

19 komentářů:

  1. Zajímavé je všechny snímky i videa ukazují stejně něco na stejném místě. To není náhoda.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem byl v očekávání, že to něco bude. Pak, když jsem se pozorně díval na záběry i z jiných kamer si začínám myslet, že je to něco jiného. Když se podíváte na záběry z dnešního dne z Lysé hory(kamera vpravo dole), od 16.10-16.30, tak je to UFO jak vyšité. A z té kamery na Mikulce od 16-16.40 dnes to asi vše vysvětlují. Toť můj názor.

    OdpovědětVymazat
  3. Něco je za slncem /hore/
    Ja tam vidím štyri ružové guľaté tvary-formy po okrajoch slnka. A za slnkom je bod , centrum, čo nevidíme, koncentrovaná sila, tak to chápem. obvode zas tvoria kruh. Dole o kruhu hovorí Svetlonoš.

    OdpovědětVymazat
  4. Prvním neklamným důkazem o tom, že je to chyba foťáku by mělo být to, že pouhým okem flek vidět nebyl. Nečistota nemusí být jen na optice, ale i na čipu. Záleží jestli má fotoaparát vyměnitelný objektiv, pak se může na čip dostat špína snadno. Tady se ale zřejmě jedná o odrazy uvniř optické soustavy. I dosti drahé objektivy trpí touto vadou, zvláště je-li slunce v záběru. Objektiv se totiž skládá z více než jen jedné čočky a od jejich povrchu se může tak výrazný světelný zdroj, jako je slunce, odrazit.

    OdpovědětVymazat
  5. Pozoruji již delší dobu počasí (především u nás ve městě) a takřka není dne kdy by na obloze nebyla šedá deka přes kterou není prakticky nic vidět.
    Tak si říkám ešli sem blázen nebo něco před náma tají...

    OdpovědětVymazat
  6. Argumenty o skvrnách na objektivu jsou scela scestné. Skvrna se nemůže zobrazit jen omezit celkově průchod světla. Je možné si to vyzkoušet. Skvrnu na objektivu nedokáže objektiv zaostřit.

    OdpovědětVymazat
  7. nic na té fotce nevidím, ani na tom videu :-(

    OdpovědětVymazat
  8. nějak nám zamrznul HAARPOmetr.12-13.10.2010

    OdpovědětVymazat
  9. To je tím, že je atmosféra nacpaná kovovým svinstvem, co nám sypou na hlavu. Pak to hází tyto metalické spektrální záře.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, tak já to řeknu ještě jednou: Obstarej si dvě diskety, koukni se přes ně na slunce a uvidíš, že je tam jen jedno.

    Je to způsobeno odrazem uvnitř zařízení! Já se na slunce koukal několikrát, prosím, aby správce orgonetu nešířil takové články.

    Jinak pokud vidíte, tak na pravé straně toho videa je taky nějaké planety ;)? Copak je to za planety? Že by Nibiru 2 a 3? Nebo již zminované Bluebiru a Greenbiru, které startují ze země? Jak můžete konspirace takhle snižovat očividnými hlouposti?

    Díky tomuto 2. slunci nevěřím těm vzkazům od "Mathewa" není to seriózní.

    OdpovědětVymazat
  11. Panstvo a čo tak si kúpiť sklíčko na zváraciu kuklu a cez ňu sa pokúšať fotiť???

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.haarp.alaska.edu/haarp/cam1.html

    pridali tam "agregáty" pro připad vypadku

    ond

    OdpovědětVymazat
  13. Zkuste fotit přes nějaký tmavý filtr.
    Kvalitni filtr je potíž, ty z plexiskla vytvářejí spousty optických vad, a skleněný musí být rovný (ne sluneční brýle).
    Buď tedy originál pro foťáky nebo např. sklíčko do svářecích brýlí. Intuice poradí.

    Fotak nutno mít na stativu nebo alespon položený na nekmitající nechvejici se podložce. Ne v ruce.
    Nemačkat přímo, ale použít samospouušť - to eliminuje otřesy fotáky při mačkání spouště.

    (Případné vyfocené ruchy způsobené vysokou nastavenou citlivostí fotaku nevydávat za záhadné jevy. Soustředit se na druhé slunce.)

    OdpovědětVymazat
  14. Po odborném vysvětlení optiků o optických úkazech. Bych měl otázku Proč je ten flek stále na stejném místě To je způsobeno mačkáním foťáku pravou rukou směrem dolu ?

    OdpovědětVymazat
  15. pozoroval sem to taky..jen sem si myslel,že už sem blázen. tak nejsme. vypadalo to jako by mělo slunce buřinku.

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní 23. října 2010 19:30 - že by to bylo způsobené stejným objektivem se stejnou vadou? Lidi myslete trochu.

    OdpovědětVymazat
  17. Jsou to optické jevy v atmosféře plné chemie a elekromagnetických vln. Pokud čtete Orgonet pořádně i další podobné blogy a odkazy co tu jsou, není o čem pochybovat.

    OdpovědětVymazat
  18. A nebo to může být kometa, která je už nějakou dobu dobře pozorovatelná pouhým okem a která se v těchto dnech dostala nejblíže ke slunci. Je to první kometa, která se kdy vůbec takhle blízko slunci dostala :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Nevím jestli tam něco je? Ale tohle video ukazuje že tam něco muže být? Těžko povědět? http://www.youtube.com/watch?v=8IC6W--RG2E&feature=related jestli tomu někdo rozumíte tak to popište.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.