7. října 2010

Jak vidí chemtrails gifteři v Německu?

Jitka V. poslala pěkný příspěvek - překlad zřejmě z němčiny - asi z gifterského fóra? Jitko, moc díky, a hoď sem prosím odkaz, odkud to máš. Je to zajímavé, možná to psal někdo, kdo ví víc ... nebo spekuluje jako já a někteří další zde? Na netu není moc lidí, kteří se pouštějí do podobných úvah.

Dovoluji si však úvahu na téma (bod 3 článku), že v blízkosti CB stoupá potenciál bouřek. Vidím to takhle: myslím, že každý nový CB  a každý nový rozsáhlejší gifting - přísun orgonu (POR) meteoteroristé vzápětí prověřují - fouknou do té oblasti co největší bouřku - a když ta oblast není dobře obložená orgonitem, pěkně v husté síti, pak si to může odnést nějakými škodami. A mimo reakce na orgonit meteoteroristé jistě stupňují své aktivity prostě jen tak, aby si vyzkoušeli, co dokážou/aby co nejvíce škodili/aby prověřili nové technologie - od loňska určitě upgadovali, například určitě výrobu přízemní oblačnosti. Takže souhlasím s bodem 2 článku, že je třeba více CB a orgonitu. Pokud jde o bod 4, že je více blesků: pravděpodobně jich je více, ale jsou daleko méně účinné i méně hlasité, než bývaly blesky za mého mládí ...

Samotný cloudbuster s dlouhými trubkami podle mě na zneškodnění umělé bouřky nestačí, protože stahuje DOR z velmi vysokých výšek - několik desítek km, kam bouřková oblačnost ani nedosahuje. Proto si myslím, že je potřeba mít kolem cloudbustru dostatečnou síť orgonitových "speciálů", které dosahují tak kolem 10 - 13 km. Třeba cloudbustr s kratšími trubkami. Z toho důvodu se v poslední době snažím rozdávat spíše HHG dosahující kolem 12 km. Trochu je šidím tím, že mají jen jeden křišťálový hrot, nikoliv pět, čímž se to tolik neprodraží, ale je to účinnější než průměrný TB a nemusí se to dávat tak hustě.  Průměrné TB (moje) dosahují tak do 7 km, což je na pořádnou bouřku spíše málo, ale když je síť hustá, pak to asi stačí. Většina "mého území" má obyčejné TB.

Takže ten článek - překlad od Jitky - asi z německého orgonitového fóra?:


Technologie skalárních vln u stožárů mobilních telefonů drží pevně chemtrails

Zdravím vás,

nyní mám pro vás zase jednou něco nového. Sice to není nic, co by vás potěšilo, přispěje to ale k pochopení jednoho fenoménu. Důvodem, proč chemtraily v posledních dvou letech zůstávají viset na obloze déle, i přes použití cloudbusterů, orgonitu a ostatních „obranných opatření“, i při vysokém tlaku vzduchu, spočívá v nové technologii skalárních vln, která se používá na stožárech mobilních telefonů a (tajně) u ústředen u elektráren, stejně jako u telekomunikačních firem. Operují pomocí podzemních kabelů, které jsou položeny buď hvězdicovitě či v kruzích kolem stožárů mobilních telefonů. Z vysílacích stožárů vyzařuje skalární pole (a příčné pole – abychom to celé lépe pochopili, doporučuju četbu knih profesora Dr. Meyla z Furtwangenu a od Toma Beardena), což způsobuje následující efekty:

1. Chemtraily zůstávají déle viset (především díky magnetickým částečkám jemného prachu ChT).

2. Je třeba více cloudbusterů a orgonitu, jelikož účinek CB klesá (tak to vnímám).

3. V blízkosti těchto zařízení stoupá potenciál bouřek (především je více přívalových dešťů a povodní).

4. Míra blesků při bouřce stoupá.

5. Dochází k umělému ochlazování půdy (viz můj dřívější článek v časopise Magazín 2000 plus).

6. Neoficiálně „oficiálně“ spadají tyto projekty pod „boj proti tzv. globálnímu oteplování“, jsou to však jednoduše klimatické vodní zbraně nového druhu.

7. Dá se to pozorovat v tomto roce 2010 z „vykolejeného“ počasí v Německu, Polsku, Francii, Ukrajiny a Ruska (…) (i Česka – pozn. překl.)

8. Původce, strůjce v pozadí vám osobně jmenovat nemohu, souvisí to ale se zednáři vysokých stupňů a jejich vazaly.

9. Jörg Kachelmann byl již zatčen a odstaven, aby mohl být odklizen z cesty (a aby padla meteomedia), jelikož se mezitím stal příliš „zasvěcenou“ osobou, což by mohlo být nebezpečné pro establišment.

10. V modelu počasí GFS (Global Forecast System) se od ledna/února 2010 dají rozpoznat anomálie počasí nad Evropou, které tam dříve nebyly. Jak si to interpretujete pomocí GFS, je vaše věc.

11. Je zapotřebí další vzdělávání v oblasti elektrických skalárních vln, které podle učebnic oficiálně neexistují (rovnice Maxwellova to interpretuje omezeně). (srovnej s Meylem).

Doufám, že toto přispívá k dalšímu porozumění fenoménu chemtrails.

Všem zainteresovaným přeju dobrý život.

3 komentáře:

  1. mračouni tady stírají bezvadnej swingstep http://kamery.humlnet.cz/cz/videa/pec-pod-snezkou/20101007

    OdpovědětVymazat
  2. Take zajimave o orgonu http://www.orgonit.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=197

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Vás vsechny,
    to co se deje nad SRN nemá nekdy obdoby.Pár fotek muzete shlédnout http://guitarjoe.rajce.idnes.cz/Obloha/

    Preji hezké dny vsem orgonautúm.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.