12. září 2010

Zařízení na výrobu DOR v Moravských Budějovicích

Včerejší krásný den byl jako stvořený pro gifting.
Příležitost mě zavedla do oblasti Moravských Budějovic, která zatím nebyla napojena na mou síť TB. Sice místní tovární komín vedle Billy, osazený nejmíň dvaceti obrovskými "panely", už něco dostal dříve při náhodném průjezdu, ale chtělo to více.
Zaujalo mě zejména, že 23. srpna, kdy přes Vysočinu přešel pás velkých (uměle vytvořených) bouří (pár "neogiftovaných" vesnic trochu plavalo - na východ od Jihlavy a Žd´ársko se teprve chystám...), byl velký déšťa kroupy právě u Moravských Budějovic. Nic hrozného se nestalo, hasiči čerpali pár sklepů, prý nateklo i starostovi ... Ale na satelitních snímcích byla vidět mimořádně vysoká oblačnost právě nad MB. Nejlépe na fotce NOAA, ale tu bohužel teď nemůžu najít, tak musím použít méně zřetelný Sat. Nicméně šlehací komín je tam vidět (kliknutím zvětšíte.)
Na dalším snímku je rovněž vidět velmi vysoká oblačnost, napovídající velkou intenzitu srážek.
Z toho plynulo, že tam musí být nějaké pořádné zařízení na výrobu DOR, nebo kladně nabitých škodlivých iontů, podle toho, jak to chcete nazvat. Tak se na to podíváme.
Bylo to docela snadné. Na místě jsme zijstili, že DOR (čili nezdravou ionizaci) dodaly zřejmě dva "rozhlasové vysílače" na kopci, který se svažuje k MB. Klimateroristům se podařilo v tomto místě našlehat oblačnost obzvláště vysoko a shodit obrovské množství vody na malé území ... typická technologie výroby "bleskových záplav". Na okolních polich jsou ještě pořád rybníky.
Pár TB jsme jim tam nechali, takže odpříště už vysílače budou spolupracovat a vyrábět životodárnou energii...
Samozřejmě se tam o nás začala zajímat letadla. Včera nesprejovala, byl den bez chemtrails. Takže jen burácela a monitorovala. Doufám, že jim neušla moje zadní část těla při vykonávání tělesné potřeby :-))))

5 komentářů:

  1. Na druhém snímku není vidět žádná intenzita srážek (kdyby tohle uměl detekovat satelit, tak nepotřebujeme žádné radary), ale teplota horní hranice oblačnosti. A protože u bouřkové (a tedy zároveň teoreticky srážkově vydatné) oblačnosti je horní hranice vysoko, je studená a proto červená až rudá (barevné škály jsou tu logicky otočené).

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, bydlím tam a to co se jim podařilo za poslední měsíc-devastace polí fakt strašným způsobem průtržema mračen.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymnímu 15.09: a co to mění na tom, že dotyčná bouřka byla uměle vytvořena klimatickými zbraněmi? A že v přesně v tu dobu byla v té oblasti průtrž mračen?

    OdpovědětVymazat
  4. dnes (12.9.2010) dal nekdo na Orgo do sekce Fotky počasí fotku, kde je vidět, jak se právě na šumavsku/ceskobudejovicku silne odparuje.

    to anonymni: tento web obsahuje i chyby, nebot autor nemuze znat vsea nezná, ale jde o to sledovat pointu, ta je jasná a jiných důkazů je dost

    OdpovědětVymazat
  5. Tak něco podobnéhio stojí kousek od Čáslavy...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.