1. července 2010

Megabouře v Maďarsku a na Ukrajině

14. června byly nad Maďarsko, Polsko, Slovensko a Ukrajinu našlehány megabouře, které způsobily značné škody i oběti na životech. Tyto oblasti jsou evidentně zajímavé oblasti pro klimateroristické pokusy, možná proto, že nejsou právě ve středu zájmu světa, možná taky proto, že tam není orgonit ... nebo víte něco o giftingu v té oblasti?
Animaci najdete zde.

http://oiswww.eumetsat.org/WEBOPS/medialib/medialib/images



Oficiální popis na Eumetsatu:
"Výrazné znaky: bouře ohraničené studeným okrajem, gravitační vlny kolem kovadlin bouře a radiálni cirrusové mraky."

Plán klimateroristů mohl znít asi takhle:
"V hodinu X zaměřit na digitální oblast X 2 paprsky vlnění X o nejvyšší možné intenzitě X, po dobu X, načerpat X vlhkosti z terénu, vytvořit bouřkovou oblačnost o výšce X. Dodatečnými paprsky X vytvořit vrstvy do vyčerpání nasycenosti oblačnosti. Vytvořit srážky o hodnotě X na rozloze X."

9 komentářů:

  1. Mimochodem do konce týdne má být znovu v provozu radar Skalky a z neděle na pondělí se zcela náhodou čekají silné bouřky...
    Včera se jim ta výroba bouřek moc nedařila, mraky sice rostly pěkně, ale vždycky jakoby narazily na nějaký strop a rozpadly se, aniž se jim povedlo někoho vyplavit.
    Zato dneska nasadili těžký kalibr a vytvořili nám bouřku naprosto z ničeho nic přímo nad hlavou (zvláštní že tam stála, zatímco ostatní mraky se pohybovaly pryč) a půl hodiny v kuse padalo vody jak na konci světa. Ještě štěstí, že bylo tak sucho, takže se všecko vsáknulo.

    AP-KT

    OdpovědětVymazat
  2. Podle oficiálních předpovědí má bjí být celý červenec tropy a sucho. Můj názor je, že modrá obloha moc nebude, ale bude hliníková clona a příšerně dusno. Podívejte se na dnešní satelitní snímek chemtrails nad západní Evropou. Klimatičtí kejklíři se řádně činili. Brzy to dorazí i k nám: http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=Europe_2_02.2010182.terra.500m



    Guess

    OdpovědětVymazat
  3. Dyť jsou tam kruhy jak BRNO.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám dojem, že tak před dvěma dny náš Radiožurnál informoval o záplavách v Rumunsku včetně počtu mrtvých.. To Maďarsko a Ukrajina nějak ve zprávách vůbec nevyniklo..nebo ani nevyšlo.
    Mám dojem, že jak náš stát se začal zadlužovat po povodních v roce 2002, tak i další státy chtějí nějak umořit materiální škody z těch "plavajzů" a určitě si víc půjčují

    OdpovědětVymazat
  5. zatial nie....ale už sa natom pracuje...a bude to, tuúčný CB....

    OdpovědětVymazat
  6. na slovacku okres nove zamky jeden original cb, dal 10 cm trubka ca 20krat obalena alobalem 3 velke spice v roure omotane medi a 6 malych na dne roura ale jen 140 cm (este ji prodlouzim o metr) vysoka v kyblu asi 7 litru orgionitu + par hhg. za mesic sou na rade mochovce, mam tam dokonce znameho, takze prepasuje par kuzelu primo do budovy hehe.
    kde se dozvim co se uz obdarovalo, at zbytecne nerozdavam na mistech kde uz neni treba? predem dik za odpoved.

    sloboda vsem!

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/data/201007020618_NOAA16/201007020618_NOAA16_CZ_b4.jpg klimateroristi dorazili

    OdpovědětVymazat
  8. Tak moravský radar už od poledne běží, copak pěkného nám asi namíchají? Dneska jim to zase nešlo, ačkoliv letadla kropily vydatně, bouřkám se zase nechtělo růst.

    AP-KT

    OdpovědětVymazat
  9. KLIMATERORISTICKÝ ÚTOK NA EVROPU:LIKVIDACE ZÁSOB JODIDU STŘÍBRNÉHO
    ilustrační foto:
    http://web.archive.org/web/20000512054509/contrailconnection.com/images/New/C130Formation.jpg

    chemtrails z Cessny:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/22/Cessna_210_Hagelflieger_Detail.jpg/799px-Cessna_210_Hagelflieger_Detail.jpg

    klimatická "hráz míru" ze SAT24 3.7.2010:
    http://www.sat24.com/image.ashx?country=eu&type=slide&index=6&sat=


    Současná vedra v celé evropě jsou podle všeho zřejmě definitivně likvidací zásob jodidu stříbrného,zejména jeho označeného balení,které by mohlo posloužit jako případný důkazní materiál v soudních procesech chystaných žalob pro poškozování životního prostředí.Současné družicové záběry ze SAT24 krásně ukazují klimatickou "hráz míru",která nepustí do Evropy ani mráček.

    Důvod je jediný:JE TO VENKU!Celá záležitost chemtrails se dostala na veřejnost,takže se likvidují stopy.Dokud jim tedy nedojdou inkriminované zásoby jodidu,máme se na co těšit.Ze všech evropských radarů zapínají jen vždy pár minut večer slovenskou Kojšovskou Hoľu,takže pršet hned tak nebude.Navíc pachatelé chemtrails již nejsou neznámí a cesta k nim vede přes všechny nízkonákladové letecké společnosti sdružené v Low Cost Airlines a které za úplatu a svou vlastní existenci a nelevnější letenky,ochotně chemtrails podporují.I když ani malé aerokluby nemusejí být bez viny,chemtrails pohodlně pořídíte i s malou Cessnou.

    Navíc jsou nesnesitelné i obří náklady na letecké aplikování chemtrails,které postupně zcela nahradí jeho daleko levnější forma-Shiptrails,tedy rozprašování chemikálií pomocí lodní dopravy.Dokonce i české oblbovací prosředky informovaly o "možnosti" výroby umělých mraků,samozřejmě pod lživou rouškou zastavení nesmyslu zvaného global warming.Představily projekty Carnegiho Institutu téměř jako povedenou verneovku s technologií rozprašování "jemných kapiček oceánské vody" do atmosféry.Povedená taškařice.Jen nějak zapomněli napsat,že toto vše již dávno existuje,nazývá se to jak již řečeno SHIPTRAILS a stopy po nich lze vidět denně na družicových záběrech,tak jako chemtrails na nebi.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.