6. července 2010

Jak je to s radary, kruhy a dírami

Velké díky za tento dnešní komentář čtenáře:


"Nechápu, proč pořád obhájci klimaterorismu typu Verthandiho tvrdí, že kruhy kolem radarů jsou naprosto neškodné a že naše teorie jsou fyzikálně nemožné nesmysly, případně se je snaží vyvrátit jakýmisi bludy o interpolacích dat. Věc se má ale úplně jinak, takže teď čtěte a pak už mlčte:

Kromě své původní funkce, která se využívá jako zástěrka pro veřejnost, je radar používán jako vysílač vysokoenergetických paprsků určených k ohřevu vybraných sektorů atmosféry. Určitě namítnete, jak se toho dá dosáhnout - snadno. ty vaše slavné elevace jsou totiž přesně tím prostředkem - úhel vysílání totiž určuje výšku bodu působení a vzdálenost od radaru. Správný směr se pak jednoduše získá vysláním pulsu ve správný čas a ve správném úhlu do stanoveného cílového prostoru.
V tomto prostoru způsobuje ohřev vzduchu se dvěma hlavními důsledky - teplý vzduch stoupá vzhůru a vzniká oblak, nejlépe přímo bouřka (takže tak lze vyvolat bouřku nad přímo určeným místem). Navíc tak (podle vámi neustále omílaných fyzikálních zákonů) vzniká oblast nízkého tlaku, do které začíná foukat vítr a přesouvat se oblačnost z okolí - takže tím lze velmi snadno ovládat její pohyb a způsobit bouřky/povodně tam kde je zrovna libo.
A ty kruhy? Ty jsou důsledkem výše zmiňovaných činností. Žádná interpolace dat, ale dokonalý obraz okruhu do kterého působí energetické pulzy. Proto jsou vždycky vidět v oblačnosti, protože ta je záměrně ohřívána."
AP-KT 

Moje P.S.: Vypadá to, že píše někdo, kdo ví, na rozdíl ode mě, co jenom pozoruju a domnívám se. Takže o kruzích kolem radaru bychom měli, jak se zdá, jasno. Mně to dává naprostý smysl.

Ještě poznámka k ostatním kulatým "dírám", co na nás ustavičně "mrkají" z animací oblačnosti, většinou ve dvojících:
  • Domnívám se, že i "mobilní věže", které jsou všude a z nichž mnohé mají různá viditelně zajímavá vybavení, mohou takové ohřívací paprsky vysílat. 
  • Myslím, že paprsky z věží způsobují ty "tečky" viditelné na satelnitních snímcích, které v (umělé) žluté souvislé nízké oblačnosti,co jí říkám "deka", někdy projeví jenom jako nadzvednuté "pupíky", při silnějším vyzařování jsou vidět jako díry. 
  • Myslím, že pomocí paprsků se vytváří oblačnost. Mnohé "mobilní panely" mají sklon k zemí, snad proto, aby mohly ohřívat zemský povrch. Z něho se (viditelně i za deště!) vypařuje voda, která tvoří velmi nízkou oblačnost, a to i za vysokého tlaku. 
  • Myslím, že podle potřeby zejména v noci vytvářejí tyto paprsky umělou nízkou souvislou oblačnou pokrývku ("žlutá deka").
  • Myslím, že tyto paprsky mohou "uvařit" bouřku odspoda kdekoliv přímo na místě, pod různými úhly - podle toho pak vznikne bouřka kulatá jako koláč, nebo ve tvaru výseče. A podívejte se na jakoukoliv satelitní bouřku, vypadá to jako var. Totéž uvidíte, když začne vřít polívka obsahující drobné částice: vyvře to nahoru "komíny", stejně jako umělá bouřková oblačnost.
  • A kromě "vaření" oblačnosti ty paprsky, co jsou patrné jako díry v oblačnosti, tu oblačnost směrují, urychlují apod.

Třeba dneska po poledni se mi nad hlavou (nad ČB) snažili našlehat bouřku. Na satelitním snímku v reálném čase je vidět díry, vzniklé zřejmě od těch paprsků, které tu oblačnost pořád z různých stran tvoří a postrkují. Pršelo, blýskalo, zafoukal silnější vítr. Nebýt tady fůra orgonitu a CB, mohla být slušná bouřka.
Díry můžete vidět kdykoli kdekoli, kde je nějaká oblačnost. Dokonce i kolem hurikánů. Zdá se mi, že v oku hurikánu Ivan vidím pět děr - co tam mají co pohledávat?

Tohle jsou moje domněnky, a kdyby s nimi někdo chtěl souhlasit, bylo by to fajn. Vyvracet se nenamáhejte ...

16 komentářů:

  1. Konečně kladivo na hřebíku!
    To, co mne okamžitě po zjištění vyzařovacích výkonů radarů (300kw)napadlo bylo, že se s tím dá uvařit hodně vody!

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm no neviem neviem.
    Si vsimnite na radarovych animaciach Slovenska a Polska, ako sa sem tam vyskytnu take uzke luce cez krajinu. To su 5GHz radiove spoje malych poskytovatelov internetu, ktori to prepiskli s vykonom. Tieto spoje sa na radare javia, akokeby tam v tom luci suvisle prsalo.

    Na zaklade tejto skusenosti sa mi skor zda, ze tie kruhy okolo radarov su sposobene nejakou interferenciou s homogennym signalom na nejakej harmonickej frekvencii prichadzajucim napr. z druzice.

    OdpovědětVymazat
  3. to přeháníš, orgo-nete

    vážím si tveho webu, nebot je fakt dobrý a je cítít, že se mu hodně věnuješ,
    ale takovéto spekulativní články mnoho technicky znalejších lidí odradí, a jednak zbytečně "maskují" ostatní skutečně kvalitní články

    ty kruhy mají velmi malou intenzitu (např. rozdíl mezi modrou a zelenou barvou (coz jsou ty kruhy) je pár decibelů, což atmosféru neohřeje ani náhodou

    taky nelze vůbec předpokládat, že ohřev bude probíhat současně při používání radaru jako měřiče
    to by bylo dost složité zařídit, aby radar zároven ovlivnoval a zaroven měřil, nebot při ovlivnovani jsou nutne velke vykony a pri mereni velmi vysoka citlivost

    radar je v provozu jen třeba 1 minutu v intervalech 15 minut
    takže tech zbyvajicih 13 minut by jej bylo možno klidně použít na jiné účely s použitím mnohem silnějsiho signalu
    ale to uz by se zase neprojevilo v namerenych datech

    platí to samé co pro spoustu jiných webů
    raději méně článků, ale vyladěných, než přehršel polokvalitních, mezi kterými se ty kvalitní zbytečně ztrácí
    nám častým čtenářům to nevadí, ale pokud na ten web přijde někdo, kdo se o webu dozvedel a achce se neco dozvedet, tak nema vetsinou cas procitat desítky clanků

    precte jich 5 , a pokud nenarazí na neco jako jasný a důkazy podepřený příklad, tak jde zase pryč s tím, že maniopulace počasí je blbost.
    nezapomen, že spousta "novych" lidí jde na web spíše s přesvědčením, že manipulace počasí je výmysl

    mej se co nejlépe, at se daří

    (toto není ani tak komentář, jako spíš "email")

    OdpovědětVymazat
  4. Ohřev atmosféry? Dovolím si trochu počtů. Řekněme, že chceme ohřát vzduch nad Prahou. Její rozloha je cca 500*10^6m^2. Aby to mělo mít nějaký vliv, musíme ohřát širší vrstvu, řekněme 100m. (Tohle je hodně podhodnocené číslo - třeba takový Cumulonimbus je ve skutečnosti 10km vysoký). Tedy máme 5*10^8m^3 vzduchu, který chceme ohřát. To je přibližně 6*10^8kg. Řekněme, že takový vzduch budeme ohřívat o 5°C. Tedy mu musíme dodat teplo 6*10^8*1000*5=3TJ. Pokud budeme uvažovat účinnost "ohřívače" 100% a pokud takový ohřev probíhá dejme tomu 1 hodinu, tak se jedná o zařízení s příkonem 3TW! Pro informaci, to je 1/10 celkové spotřeby elektřiny v ČR. To asi nebude správná odpověď...

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím, proč si někteří představují, že vodu jde vařit jenom tak, že se udělá oheň, ohřeje plotna, a ta přímo předá teplo hrnci a ten vodě, na což jsou kalorimetrické rovnice a podobně :-)))
    Není třeba dodávat přímo teplo, nýbrž vlnění!
    I k nám už dospěla civilizace mikrovlnek, a každý ví, že se tam žádné teplo nepředává, a mikrovlnění vodu přesto ohřeje ...
    Natož taková supermikrovlnka - vysílač nebo radar. A na to, aby se záření mělo kde zachytit a ohřívat, je atmosféra nasycená chemikáliemi.

    OdpovědětVymazat
  6. Krajin@email.cz.Jelikož neumím posílat tímto způsobem příspěvky, doufám že dorazí správně.
    K těm ohřívačům- vysílačům vfe, mám jednu připomínku- vlastně několik. V listopadu jsem nafotil mraky, které měly v určitém místě koule, jako množství míčů.Jelikož jsem to fotil mobilem a neměl možnost stahnout, tak až teprve nyní, mám možnost z nového mobilu tyto fotky stahnout a pokud budu mít komu a kam aby je dal na net, s radostí zašlu.K tomu-těm vysílačům.
    Zvláštnost, které nyní čelím. Na dohled, tak dvěstě až třista metrů je stožár mezi lesíky, s těmi zázračnými panely, a od minulého týdne jako z prostoru pole/kousek od fabriky poblíž Pardubic kde dělám/ se ozývá na vzdálenost až kilometrů zvuk jako pravidelné . . . jeden den kjol 17 hod byly intervaly slyšitelné .- . - krátce, pauza, dlouze, pauza.přes den tento zvuk není, ani sobotu neděli, ale až po osmnácté hod. Místo je neidentifikovatelné zdroje, jelikož je to za plotem fabriky. Z několika různých směrů se zvuk ozývá z nezjištěného místa jako na zemi v trávě, mezi plotem a vysílačem.O nějakých 50-100m je za malým lesíkem další stožár ale to je na něm pouze ty dřívější, kjulaté směrové jako na dálnopisy. Ovšem tento s těmi panely - já cítím že se jedná o vysílání zvuku z nich, směrem k zemi.A jede to celou noc.Kdyby se z blogu či čtenářů ozval specialista, který by byl schopen uvedené zvuky nějak extrahovat, sehnal bych nahrávku. Jindřich

    OdpovědětVymazat
  7. to anonym 7. července 2010 14:02:
    Chces tym povedat, ze aby si zohrial polievku v tvojej mikrovlnnke, tak ti na to staci 1.5V baterka???
    Ta moja potrebuje 230V ma spotrebu cca 1kW!

    Narozdiel od sporaka, mikrovlnnka zohrieva iba vodu, ale aj na to spotrebuje dobludu energie...

    Aby bolo jasne, aj ja som toho nazoru, ze "niekto s niecim" zahrieva urcite oblasti zeme, ale nemyslim si, ze to zapricinuju meteoradary!

    Plne suhlasim s tym co povedal anonym 7. července 2010 10:24 :

    "radar je v provozu jen třeba 1 minutu v intervalech 15 minut
    takže tech zbyvajicih 13 minut by jej bylo možno klidně použít na jiné účely s použitím mnohem silnějsiho signalu
    ale to uz by se zase neprojevilo v namerenych datech"

    Takze komu to nedoslo, tak nech si ten citat precita este raz.

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem naprosto přesvědčen, že Vaše teorie jsou prvdivé...Mám v tom taky už jasno!!!Vlády a politici nás tahají za nos!!!! Nebudme stádo a nenechme se v vláčet jako koňma!!!! Po situacích z posledních let jsem naprosto presvedcen o tom, ze nadvláda těchto sil je protiprávní a špatná!!! Nebudme ovce!! Nenechme je vyrvat nase nejhlubší pohnudky z našich hrudí a odpovezme pomocí pravdy, faktu a sebeurcení!! Velikonocní kralicek proste existuje!!! nenechme se od toho odvrátit a bojujme za pravdu!!!

    OdpovědětVymazat
  9. S tou mikrovlnkou a chemiou by to slo.Uz par rokov sa zaoberam chemtrails,fotim a pozorujem a po pociatocnej "euforii" som dospel k zaveru ze vsetky lietadla co nechavaju stopu urcite NIE SU vybavene specialnym zariadenim a urcite nemaju v palive hlinik a ktovie co,lebo by im to znicilo motory.Navyse vybavit tolke lietadla rozprasovacmi by bolo nesmierne drahe.Moja teoria je,ze staci do atmosfery vypustit samotne splodiny,ktore ako znecistovaci element postacia na to,aby sa dala mikrovlnkou uvarit vzdusna vlhkost.Kedze sa v elektrotechnike moc nevyznam,otazne pre mna je,aky vykon by mal mat radar aby ohrial vzdusnu vlhkost ( na vojne u protilietadlovej baterie som videl ako radar rozsvecuje neonky vo vedlajsej budove).Je to lacnejsie a cast nakladov je hradena vecne sa ponahlajucimi ludmi,co sa radi zvezu nizkonakladovou spolocnostou.Mozno preto existuje tolko nizkonakladovych spolocnosti a denne sa absolvuje tolko letov,aby to vypadalo akoze "super,dokazeme vas lacno a rychlo prepravit"A v skutocnosti to moze byt maskovanie pre umyselne znecistenie atmosfery kvoli mikrovlnam a popri tom aj umyselne blokovanie slnecneho ziarenia (vsetci vieme ako to vplyva na psychiku) a zaroven zdroja vitaminu D.Podla mojich informacii nedavno niekde na STV rozpraval nejaky expert,ze do leteckych paliv sa pridavaju aditiva,aby splodiny skondenzovali (to budu pravdepodobne tie stopy co sa roztiahnu a vytvoria cirrusy) a padli spolu s dazdom na zem.To vraj kvoli tomu,aby neostala znecistena atmosfera.V tomto by mohol meteorolog Setvak s kolegom mat pravdu o urovni atmosferickej vlhkosti a kondenzacnych stopach.Toto je zrejme povod tzv.chemtrails.Aj ked nevylucujem skutocne chemtrails z nejakych sialenych experimentov,kedze mam nafotenu B-52 s poriadnou "ciarou" a to v den,ked ostatne lietadla lietali bez contrails,pripadne tieto hned mizli.Takze tolko moja teoria k chemtrails a tvorbe oblacnosti.Mozte zacat hadzat zhnite paradajky :) velky bobor

    OdpovědětVymazat
  10. 300kW je (podle informací chmi) impulsní výkon, který trvá jen cca 1 miliontinu sekundy.

    trvalý výkon 300kw by teoreticky šel, je to otázka uchlazení tepelných ztrát v elektronice

    udělat změny v počasí nevyžaduje dlouhodobý ´signál´ (viz článek o laserovém vytváření mraků).
    stačí udělat pár iniciačních věcí a ono se pak již ´rozjede´ samo.

    a jsou ve hře ještě jiné věci než obyčejný tepelný výkon - orgonit má např. 0 kW a je schopen rozehnat mraky...
    takže jen o výkonu to nebude

    OdpovědětVymazat
  11. No anonym z 14:02 to napsal. Tak jen doplním a podpořím.

    Mnozí "techničtější lidé" si automaticky představují množství tepla (JOULů) při vyřknutí slova ohřev.

    OH-ŘEV - tedy evidetně vibraci i v daném slovu, kde se rozvibruje O a H - OXY-GEN a HYDRO-GEN.

    Ovšem, předchozí argument v podobě rozboru přirozeného slova pro OHŘEV, který vychází (jako každé jiné slovo) (meta)fyzických principu, 99.999% lidí nevezme, protože to považuje za NE-SMYSL (tedy něco, co nelze nutně vnímat smysly/smyslně či prodloužením smyslů - technickými přístroji)

    Tak jinak, trochu pro mnohé ATOM-H-telněji:

    CHLAD a TEPLO nemají co dělat s množstvím ENERGIE. No snad přesně jak píše anonym 14:02, tak na plotně jako specifický fyzikální prostředek pro získání tepla/odstranění chladu.

    CHLAD je specifická úroveň vědomí, alias "elektro-magnetismu". Teplo to samé, duálně překlopené. CHLAD je "vodivější" neblokující, TEPLO je blokování, blokace, omezení. Energie/vědomí neproudí, snad jen lokálně. CHLAD jsou "dlouhé vlny", TEPLO "krátké vlny". TEPLO je hustota (to není kvantita, ale kvalit "jako jsou čáry moc vedle sebe"), CHLAD je mělkost (to neznamená ale nic jiného, než kvalitu, žádné množstí). CHLAD je prostě jiná konstrukce než TEPLO.

    Zapomeňte na množství. Zjednodušeně, rozhodující je vždy a pouze FREKVENCE, do které můžete namodulovat jakékoliv jiné frekvence, do které se vleze jakékoliv množství.

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.ct24.cz/ekonomika/95169-slovaci-o-euru-neni-zlato-co-se-trpyti/

    Brusel však na takové šarvátky nemá trpělivost a Slovensku se ho rozhodně nevyplatí dráždit. Pokud totiž nebudou Slováci solidární, žádat o solidaritu potom bude velice těžké. A země už nyní tuší, že ji bude potřebovat brzy. Pomoc na opravy v povodněmi zkoušených regionech totiž bude drahá a Bratislava prostředky nemá. Proto by si je musela půjčit na finančních trzích, ale to zvedne zadlužení země a úroky za půjčku se velmi prodraží.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to spojíme zase do jednoho státu a začneme znovu. Poľnohospodári z okresu Galanta prijedú aj zo svojimi kombajnami podporiť moravských poľnohospodárov v tohtoročnej žatve. Výnosy budú vraj veľmi dobré a lacný chlebík sa dostane na každý stôl našich robotníkov a rolníkov.

    OdpovědětVymazat
  14. jestli můžu, tak zajímavé teorie o manipulaci počasí sleduji také na www.orgo.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravim všechny! Musim se s vámi podělit o zkušenost! Je to každý rok, ale letos začali rozhazovat opravdu brzo a je to znát i na klimatu!!! Taky je nový nepřítel č.1 v chmetrail technologii-Trombit!!! Nedělám si legraci a je mi z toho špatně, když si představím, co tu dělají! tato ´´pochoutka´´dokáže destabilizovat tropopauzu a neštěstí muže být na světě, nebo už je??!!Díky

    OdpovědětVymazat
  16. sice pozdě ale taky něco dodám ... sice nejste daleko do pravdy , ale podle mně spíše tyhle radary mnění nabití častic v atmosféře tedy bud kladné nebo Zaporné :) jedno odpuzoje druhé přitahuje vodní pary :) stím ohřavem by to nebylo až tak horké 300Kw""nebo kolik to má "" erip výkonu je dost málo na ohřev atmosféry ale to níc nemnění na tom že to muže příspívat spolu z nabitím bod kladně nebo zaporně ke vzníku děště nebo bouřek , a to ani nemluvím o vlivu nekterých frkvenci na živočichy a nebo rostliny atd :(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.