28. června 2010

Viditelné projevy řízení počasí

6 komentářů:

  1. paráda, výběr nejzajímavějších a nejpádnějších fotek
    díky!
    vždy mi v této oblasti scházelo něco, kde by bylo více věcí v kostce a byl tam výběr toho nejzajimavejsiho.
    problem totiz je, ze na inetu je moře fotek chemtrails, ale bezny clovek nema cas na to, aby mezi temi tisici fotkami hledal nejake dukazy.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj kamaradi,
    nasel jsem dobry material. Komentovat netreba.
    http://voda.chmi.cz/ps09/doc/02.pdf
    http://voda.chmi.cz/ps09/index.html
    Odpornici tomu rikaji linie konvergence :-)
    Zdarex a sluce nahore!

    OdpovědětVymazat
  3. He,he,he:

    http://www.novinky.cz/veda-skoly/204789-co-zastavi-oteplovani-umele-bile-mraky.html

    OdpovědětVymazat
  4. Chemtrails na "oficiálním" snímku Aleut

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:150132main_image_feature_589_alaska.jpg

    OdpovědětVymazat
  5. Podle toho, že se to oteplování nezastavilo, ale urychluje (skleníkový efekt) a chemtrajls zesije, bude pravdou opak. URYCHLIT TÁNÍ LEDOVCŮ. Pod nimi je pevnina a pod jejím povrchem může být ropa, nerosty, rudy atd. A O TO JIM ZATÍM ASI JDE.
    Když roztají všechny ledovce na světě, tak se hladina moří a oceánů zvedne o pár centimetrů a ne o metry, jak záměrně straší lidi, aby ospravedlnili svůj "boj s globálním oteplováním".

    OdpovědětVymazat
  6. O co jim jde? O dávnověký projekt nenápadné záměny Boha Stvořitele za Lucifera (Satana). Možná, že to zní trochu odtažitě, ale je to tak. Zednáři, ilumináti a bonesmani ve vniřním "uzavřeném" tajném kruhu to vědí. Otázkou je PROČ to chtějí? Jsou totiž řízení silami, které to, co umí Stvořitel, oni neumějí. Nemají tvořícího ducha, jen ducha (energii) destrukce, takže musejí mít pod sebou blbečky, kteří neumějí totéž. Vše ostatní je podřízeno této snaze a strategii. Pak teprve pochopíte to vše ostatní. Neumějí tvořit, poněvadž kdysi sílu tvoření zneužili a byla jim odňata. Vše musí řešit pouze systémem EXPYRÓSIS (zničení ohněm) a PALINGENÉZÍ (následnou samoobnovou). Aby nevypadali jako úplní blbci, musí udržovat dění v těchto dvou mezích, neboť nic jiného nevymyslí. Ovšem lidstvo, které je ve vlastní kreativitě jimi omezováno, potřebuje další rozvoj ducha, který je už dnes i při těchto podmínkách na vyšší úrovni, než ta jejich. Zatím může tvořit pouze na základě matérie, tedy technickými prostředky technické materiální věci. Rozvoj ducha jim byl téměř odepřen. Až se člověk uvolní, nastane bleskový skok v duševně duchovních schopnostech, a tyto síly smete duchem ze své cesty. Toho se tyto síly bojí ze všeho nejvíce. Takže jim jde o naši likvidaci a degeneraci. Jasně se vyjádřily v Sionských protokolech, (nejsou židovské na ty se to jen svedlo).
    Pokud budeme chtít uspět, musíme se spojit se silami, které to myslí dobře. V první řadě to byl Ježíš Kristus, ale jeho učení bylo biblí velmi okleštěno církvemi. Napsáno toho tylo víc. Jsou to také naši věrní přátelé kolem nás. Dnes by bylo vhodné se spojit i se silami, které "to myslí dobře", a takovou silou je "ANASTÁZIE" v Rusku.
    Ilumináti se nejvíce obávají pojení Evropy a Asie skrze Rusko. Dnes je Rusko nekomunistické. A tak si myslím, že od chemtrailsu, H.A.A.R.P u a dalších "vymožeností" Západu nám pomůže pouze Východ, pokud nechceme zemřít. A oni chtějí, abychom zemřeli. Žádné OSN nebo někdo podobný nás neochrání, oni rozumějí jen síle, a tu má díky Bohu, jen Rusko. Je daleko silnější než USA a Anglie dohromady.
    Nejde o konfrontaci. Té se obě strany obávají, ale bude-li Rusko cítit, že táhneme s ním za jeden provaz, tak máme vyhráno. V Rusku se nechemtrailsuje. Nebe je tam čisté. Rusko drží v šachu Západ už od nepaměti, nejméně posledních sto let. S výjimkou zrady Gorbačeva (dnes spolupracuje na NWO v Kalifornii) a ožraly Jelcina, jenž by Rusko rozprodal, dnes je Rusko opět díky Putinovi stabilní. A my jsme tu dnes díky Rusku, jinak už bychom tu nebyli, viz II. světová válka. Takže, spojme se všichni proti té zrůdě, která je nazvána bestií (šelmou) a porazme ji naším společným duchem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.