14. června 2010

Povodně pro Čechy odloženy

Včera večer a během dnešní noci to vypadalo, že majitelé počasí chtějí prohnat povodně přes Čechy. Už se jim dvakrát celkem povedly povodně na Moravě, a v Čechách letos ne a ne se chytit. Navečer nastříkli během chvilky bouřkové koláče od Itálie až k nám a vypadalo to opravdu na déšť. Přes noc hustili nad naše území žlutou dekovitou oblačnost, která když se odshora přestříkne chemtrailsovou oblačností, pak vznikne to pravé pro povodňové srážky. Ráno ještě slušně pršelo.

V noci ve 2.30  začal radar Brdy vydávat vlnění (ukázka z 5.45), vlnil až do 7.15, kdy ukončil činnost zajímavým barevným vzorem (viz též ukázka), po něm následovala čtvrthodinka mimo provoz. Rozhodně tedy s radarem cosi kutili, a v zájmu vylepšení počasí to zřejmě nebylo.

Buď si to nakonec rozmysleli, nebo to nešlo podle předpokladů, ale během dne přestali šlehat a nechali žlutou deku rozplynout, takže povodně prozatím odloženy ...nebo zafungoval orgonit?

12 komentářů:

  1. no u vas moc neprselo, to tady na morave od 1 do 2 hodiny ranni byl extra slejvak (dalsi boure) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je fakt, že od noci přes ráno až do cca 10 hod dopoledne všichni lidi kolem mě, mě nevyjímaje, se ploužili jak mátohy. Závratě, motání hlavy, nechuť myslet. Po desáté jako kouzlem všechny potíže + pršení pryč.
    Jsem svému okolí za paranoika přes globální spiknutí, ale po dnešku jim nějak zmehlo a nevědí co si se svými pocity počít.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrá zpráva pro Moravu, minimálně pár týdnů bude mít od klimateroristických rejdů klid, protože na Skalkách prý shořelo trafo napájející magnetron (jo tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu..., bůhví co tam hoši prováděli), takže žádné kruhy a jiné vychytávky na nás teď delší dobu zkoušet nebudou (aspoň tam).

    OdpovědětVymazat
  4. Celou noc lilo.Ráno před sedmou to bylo jako že se vrátil deštivý podzim. Otvírám dveře a vycházím. Přišlo mě, že jsem dnes, 14.6. ,jakoby v blázinci a ne ve světě. A mám toho dost.Kdybych byla věřící musela bych si myslet, že se "Pámbů" zbláznil.
    Naštěstí teď je klid, nebe čisté, mraky normální. Potvrzuji, že po desáté hodině to zlo vzalo obrat k lepšímu.

    OdpovědětVymazat
  5. u nas na Morave - Zábřežsko v 7.30 h bourka jako blazen, ze to i mašiny u nas ve fabrice na chvili vyhodilo z elektriky a nekteri se divili, co ze to je za divnou bouřku, v takovýto nezvyklý čas....Tak jsem jim jen z lehka vsunula větu o manipulaci počasí...No nekteri se i zamysleli, ale asi si pak stejne rekli, ze blbost...

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonet, nechceš analýzy robiť aj pre Slovensko? :)

    Ako je to so Slovenskom? Sú tam nejaké územia podchytené orgonitom?

    OdpovědětVymazat
  7. 2 14. června 2010 18:09 Jak se proti tomu bránit? Všiml jsem toho nejen já,
    evidentně něco zase zkouší, bohužel to není lokálně, mám totiž informace že je to ve větším měřítku a především velká města :-(.
    Co je jejich cílem?

    Orgonit asi funguje, bo v Čechách jsou povodně "slabší" než na Moravě.

    OdpovědětVymazat
  8. to je v poho_ na to si zvvykneš_kdo chce "cestu" si najde_v mém okolí ye to spíš odpor k těmto "tématúm"_a samozřejměvýsměch_nikomu nic nevnucuj _ye to zbyečné_ každý jsme tu za "sebe"

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to nejste sám.(_jestli Vás to uklidní_)....mé "okolí"se vyloženě nechce o takových "blbostech" bavit_je toho názoru že bych neměl zbytečně "děsit"_ lidi takovými ""_pohádkami""_ale z mého "pohledu je to obrovský ""pokrok""_kvantový _SKoK_/....nedřív smích a výsměch...a nyní straším...děsím...takže z toho vyplývá že už lze "připustit" co kdyby... přece jenom...už to nejsou ty příběhy pro zasmání...takže tak ..vydržte a povídejte jen když vycítíte zájem...tak to prostě "funguje"....já se taky bál...proto "nás" okolí odmítá...protože se bojí...jenže "ONI"se NAS bojí více _proč by se _kdyby měli tu obrovskou MOC_pořád někde schovávali a vše ""dělali""skrze někoho či něčeho ?_jak se píšena jedněch z mých oblíbených "stránek" Občane, přesťaň se konečně BÁT! a na konec mého "výlevu" _Citát dne:
    Pravda je vůbec to nejobtížnější, co lze lidem předložit k věření.
    (Marcel Pagnol)(_hezký den Všem_

    OdpovědětVymazat
  10. Dobré je, že čím větší prasárny budou dělat (třeba plánovaných 8°C v noci v červenci), tím víc lidí se bude probouzet a ptát se. Je nutné aby se o tohle začlo zajmat co nejvíc lidí, proto aspoň doporučujte odkaz sem na orgo-net na různých forech, chatech apod.

    OdpovědětVymazat
  11. Také se snažím burcovat, informovat, ale zatím to jde ztěžka a pomalu, většinou se lidé jen přiblble usmívají, nebo vůbec nechtějí nic slyšet.

    OdpovědětVymazat
  12. No prima, hledá se řešení jak co největšímu množství lidí předložit, že počasí je mimo přírodní normalitu.
    Lidé potřebují k duševní rovnováze pocit bezpečí. Nemám jim za zlé, že ihned nenaskáčou na mé poznámky o manipulaci počasí. Chce to jen trpělivost... když se podaří, že ostatní začnou věřit sobě sama, tak je vyhráno.. Dříve platilo, že jisté je datum , den a noc , jaro , léto , podzim, zima, ale ty roční období nejsou nyní podle přírodních cyklů, takže je v tom nějaký "čert". Televizi jsem již před lety vyhodila a rozhlasové zrávy o počasí mě přijdou jako program, a to je zlé, myslím ta jistota, ten počasový program.. Nejsem církevní věřící,zdá se mě , že ti meteorologové se pletou do díla vyšším sférám.
    Jsem přesvědčená, že na to "dojedou".

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.