11. května 2010

Matthew: možnosti růstu duše

Matthew: z channelingu  http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=118&z=2

24. Ne každá forma života byla vytvořena s božským záměrem – v žádném případě! Už dávno bylo záměrem temných sil přinášet nemoci, oslabovat a nakonec zničit život, a pro tento účel byly vytvořeny mikroby. Chtěli, aby vyšší formy života zamořily ještě vyšší formy, a tak vytvořili hmyz a hlodavce způsobující a přenášející nemoci, aby rozšířili nakažlivé choroby, které rovněž vytvořili. Vytvořili zvířecí formy, které obsahují smrtelné jedy a přivodili krutost některým zvířatům, která předtím žila mírumilovně spolu s ostatními, a tak vytvořili řetězec lovce a kořisti.

25. Pokud některá z těchto forem znamená smrtelné nebezpečí pro lidi nebo bezbranná zvířata, jejich zabití znamená záchranu života v nebezpečí. Tento čin neovlivní nepříznivě duchovní vývoj člověka, a podle okolností může urychlit růst duše. Když je jedinou cestou, jak zastavit člověka, aby někoho zabil, zastřelit potenciálního vraha, výsledek pro střelce široce záleží na emocionálním následném účinku.

26. Otázka: Je možné, aby bylo více lidských plodů, než je duší čekajících na vtělení? Ne. I když každá duše, jejíž poslední fyzický čas na Zemi, jde do Nirvány, i kdyby jen proto, aby tudy prošla do další destinace, nejen obyvatelé Nirvány se mohou vtělit na Zemi. Duše po celém vesmíru, jejichž energie je shodná s vaším světem, si mohou zvolit vtělení na Zemi, pokud je zde ideální shoda rodiče a dítěte a okolní příležitostí pro růst duše.

27. Někteří obyvatelé Nirvány jsou zde, aby se zotavili z obtížných životů v jiných civilizacích, a mohou si zvolit strávení příštího života na Zemi. Návštěvníci Nirvány, což je populární místo odpočinku kvůli její kráse a různorodosti, to mohou chtít udělat také. I duše, které jsou volnými duchy – v tomto případě ty, které se toulají po světě i bez éterického těla – se mohou rozhodnout pro inkarnaci zde, aby využily dobrodiní, které nabízí tělo, ale nikoliv pouhý život duše. Duše v některých vysoce duchovně i intelektuálně rozvinutých civilizacích se nevtělují, ale žijí spíše unášeny v mlžných duhově zářících světelných paprscích nebo v různých velkolepých energetických vzorech nebo v andělských tónech hudby.

28. Mluvíme zde o lidech i jiných rasách i civilizacích "bez duší", ale pro získání různorodých zkušeností se duše také mohou rozhodnout vyjádřit část své energie v jiných formách života, obvykle zvířecích, které mají velkou interakci s lidmi.

29. A když je čas pro obyvatele Nirvány, aby se vtělili, nemusí to být nutně na Zemi. Duše, které potřebují více zkušeností ze třetí hustoty, si mohou vybrat jinou civilizaci se stejným plánem hustoty energie. Duše, které se duchovně vyvinuly, obvykle volí přestěhování do pokročilých civilizací, a ti, jejichž duše upadly, začnou v primitivních podmínkách.

30. Vesmírný řád poskytuje nekonečné možnosti růstu pro všechny duše!

31. Mnozí lidé se ptají na tutéž otázku jako čtenář, který ji napsal: Jak mohu překonat pocity deprese a neschopnosti pohybu? Neschopnost pohybu je přirozeným průvodcem nebo složkou deprese, a i když to může být i reakce na vyšší frekvence, může to být způsobeno i chemickou nerovnováhou v těle. Jestliže vám vyšetření dobrým odborníkem na zdraví vyloučí druhou možnost, můžete překonat pocity deprese a imobility tím, že přestanete soustřeďovat své myšlenky na tento nepříznivý stav. Prostřednícvím zákona přitažlivosti prodlužujete nechtěnou  situaci obsesívním myšlením na ni, a změna myšlení vás může osvobodit.

3 komentáře:

  1. ... to, že někdo odložil pozemské tělo, ještě neznamená, že ví více, než když nosil pozemské roucho. Ví hlavně to, že žije po smrti. :-) Při vzestupu však nesprávné názory postupně odkládá. Pokud někdo teď přijme jeho nesprávný názor, bude jej to vázat na onom světě. Spojením s oním světem má být, je potřeba však vědět, že duše je již v jiném prostředí a pozemské nemusí správně posuzovat. ...

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem o tom psal jednou. Nejhorší jsou polopravdy. Tady už jsou však vyložené omyly a záměrné lži. Je typické pro podobná sdělení (nečtu je poprvé), že počáteční sladká chuť postupně hořkne a sílí.
    Škoda, že jinak dobrý web, devalvuje takovýmito škváry new age. :-(
    Máme spoustu seriózních upozornění od Boha, ale ta nejsou takto laciná a vyžadují od nás Obrácení a to bolí.
    Mimochodem - seriózní zjevení nás naopak upozorňují na to, že jdeme do finále, protože se jako lidé nechceme změnit k lepšímu a vulkány se probudí v daleko vyšší míře než doposud, místo aby se "Země sama rozhodla, že sopky už ne", jak bylo napsáno v jednom z předchozích úryvků...

    Orgonete, díky za ostatní překlady, ale tady vyloženě mrháte svým časem a dary, které máte. I to může být v duchovním světě záměrem. Když nemůžu protivníka zastavit, tak ho alespoň svedu na jinou cestu, bokem, to ho zaměstná a přibrzdí... ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemůžu si pomoct, na mě to působí velmi pozitivně. Taky mi to dalo smysluplné a konkrétní odpovědi na spoustu otázek. Tak mi to dopřejte, ať si to užiju. :-))
    Málokteré ze "serióznich sdělení Boha" mě takto oslovilo.
    Už se těším, až si přečtu Matthewovy knihy. Úryvky z nich se mi zatím moc líbí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.