8. května 2010

Matthev k umělému zemětřesení v Chile

Opět Matthew - z channelingového poselství 29. 3. 2010
http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=118&z=2
Přel. Orgonet.
Člověkem vyrobené zemětřesení v Chile

1. Tady je Matthew, s láskyplnými pozdravy od všech duší na této stanici. Temnota v některých jednotlivcích je motivuje, aby vytvářeli nepokoje, výbuchy a ničení po celém světě, ať už v oblasti zábavy, ekonomikou nebo zemětřesením. Vrcholní členové Illuminátů se houževnatě perou se stále více intenzívním světlem a užívají jakýchkoli prostředků, aby si udrželi cárovité zbytky své globální říše. Ať namíří jakékoli své zločinné úsilí kamkoli, a i když se může zdát, že někdy pracuje v jejich prospěch, tento účinek bude krátkodobý.

2. Dovolte nám promluvit o charakteristickém příkladu v tomto směru. Zemětřesení v Chile, právě tak jako na Haiti, bylo způsobeno lidmi vytvořenou technologií, a místo a čas byly opět strategicky zvoleny. Zemětřesení bylo určeno k tomu, aby nový chilský prezident musel vynaložit obrovské rekonstrukční úsilí, což by zničilo jeho záměry udržet svou zemi finančně silnou, bez zahraniční kontroly jejího bohatství v přírodních zdrojích.  I když toto zemětřesení s následnými otřesy bylo neobyčejně ničivé, naše vesmírná rodina použila svou technologii, aby zabránila daleko větším škodám a ztrátám na životech, které měli v plánu Illumináti. Nepodařil se jim ani jejich cíl – záměr presidenta Pinery stabilizovat a zvětšit prosperitu země a současně uvolnit multinacionální korporátní kontrolu bude pouze oddálen, nikoliv odvrácen. 

3. V předchozím poselství jsme mluvili o duších, které odešly během katastrofického zemětřesení na Haiti. Mnohé opustily fyzické bytí v souladu se smlouvou, kterou si duše předem zvolila, a ty, které odešly dříve, než se naplnila jejich smlouva, dostaly možnost v Nirváně uzavřít své karmické smlouvy v třetí dimenzi a vyvíjet se do čtvrté dimenze. Totéž platí o mnohem menším počtu lidí, kteří zahynuli v Chile, a právě tak jako my, i nesčetné další bytosti světla pomáháme traumatizovaným přeživším a posíláme léčivou energii lásky těm, kteří truchlí a čelí těžkostem v Chile.

4. Ať je zemětřesení způsobeno člověkem nebo je to z podnětu matky Země, následné otřesy jsou přirozeným efektem a společně mohou uvolnit právě tolik negativity jako zemětřesení, které je uvedlo do pohybu. Rovněž silné zemětřesení v některé části světa může vyvolat menší zemětřesení a vulkanické erupce na jiných místech – tak jako jedna nezvedená buňka ve vašem těle může ovlivnit nesčetné další ve vašem těle, právě tak je to s každým kubickým centimetrem planetárního těla Země.

5. Země se rozhodla, že nejsou nutné žádné další geofyzikální události, které by sama prováděla, a že zbývající negativita může být uvolněna a přeměněna intenzívním světlem, které je generováno na planetě a neustále přiváděno i paprskem zdáli. Takže vězte, že veškeré události tohoto typu od této doby budou vyrobené lidmi. Ale vězte také, že jedna mise z obrovské flotily vesmírných plavidel obklopujících vaši planetu toto nepřetržitě monitoruje, aby mohli zmírnit nebo stabilizovat poruchy v zemské kůře, kdykoli k nim dojde. A protože musí být uvolněno více negativity a mnoha osobám se blíží ukončení smlouvy jejich duše, každý vliv temnoty v budoucích zemětřesných událostech bude pomocí v tomto ohledu.

3 komentáře:

  1. Je mi líto, že se tyto jinak seriozní stránky shazují publikováním zpráv ,,channelingu" :(

    Prastará duchovní tradice Orthodoxní Církve detailně opisuje, co se děje s duší člověka po smrti. Nebudu to zde rozvádět, avšak, chtěli, nechtěli, duše člověka se zdržuje na Zemi maximálně 3 dny.
    Poté putuje podnebeským prostranstvím ohromných duchovních světů. kam.. to už záleží na jiných věcech...

    Nedejme se oklamat věčným lhářem a vrahem lidí, ďáblem, který často zlo velice lstivě a klamavě vydává za dobro.

    Vzdušný prostor mezi Nebem a Zemí je obýván nesčetnými démony, kteří snadno vstupují do styku s duchovně citlivými,naivními a duchovně nezkušenými lidmi.
    Je to vlk v rouše beránčím, což potvrzují i jeho zprávy... jako kdybychom vítězili... ,,cárovité zbytky jejich globální říše" ?? Trpce usměvná lež... vláda stínu se teprve chystá na uder.. nebudme naivně optimističtí, svět míří plnou parou do strašlivé pohromy antikristovy diktatury. Stačí se podívat na nebe.. číst zprávy mezi řádky... stačí si do zahrádky "zasadit" CB a drzé helikoptéry bez označení nám ukáží jak moc "špatně a zoufale" jsou na tom bububu Ilumináti ( zprofanovaný již pojem, že ?)
    Ano, vím že s těmito slovy asi nebudete souhlasit..
    ale nevadí, nejsem tu abych někoho přesvědčoval.
    Naše Pravoslavná Církev si je všech těchto věcí vědoma a s láskou a vírou se modlí za všechny nás. Kéž bychom všichni duchovně prozřeli a uviděli nesčetné démonské mříže.. nebot utok jde na všech rovinách... nejenom pomocí chemtrails.. ale i pomocí nasládlé lsti ,,channelingu"..

    S uctou -cybermonk-

    OdpovědětVymazat
  2. -cybermonk-

    Pravoslavná církev si uvědomuje konspirace a dělá něco v tomto směru,třeba že informuje svoje ovečky o tomto na mších? Nevšiml jsem si. Napište zde o tom více,případně odkazy kde se něco píše nebo kdo z Pravosl. kněžích s tímto nějak pracuje. Máme jednoho takového v rodině a nevím,nevím. Mám taky Pravoslavný křest a vážně uvažuji o jeho zrušení a vyškrtnutí ze seznamu. Podle mě Pravoslavný nebo Římský katolík je 1 za 18 a druhej bez 2 za 20. Ale třeba se pletu.

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, p. cybermonk, keď takto chcete obrátiť kabát, myslíte, že to pomôže ? Viete že nie,ale ak by ste ten kabát totálne zahodili , to by vám určite prospelo.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.