27. března 2010

Pravé úhly, rohy, čtverce a jiné

Protože včerejší (26. 3.) fronta přicházející k nám od Německa je dosti názorná co se týče manipulací, zachycuji její formování na další prezentaci i s popisy. Fronta navazuje na "roh" vytvořený 25. 3. ve Francii, který se projevil výrazným zábleskem ve tvaru trojúhelníka, viz zde. 
Na obrázku její stav v 18.00, než se setmělo.
Přes noc se asi fronta moc neprojevila, dnes ráno už je ČR "rozjetá od traktoru".

Inspirací k pozorování jevů svědčících o umělých zásazích do počasí mi byl Scott Stevens. Ten to všechno popsal a zdokumentoval na svém blogu, viz téma Scott Stevens zde na blogu a článek např.  zde.
Takže:
Viditelné jevy svědčící o umělých zásazích klimatickými zbraněmi:
  • organizace počasí do rohů, čtverců, pravých úhlů
  • dlouhé rovné linie front (několik tis. km)
  • zřetelné chemtrails jako čáry
  • zřetelná pavučinová či vláknitá oblačnost vzniklá rozpínáním chemtrails
  • rýhovaná oblačnost
  • různá vlnění, nejvýraznější jako "traktorové stopy".
To vše můžete vidět na této prezentaci. Fronta je tam zachycena dvakrát: jednou z celoevropského pohledu, podruhé pouze nad Německem a ČR. Manipulace přehledně popsány přímy na snímcích. Díky, Picaso :)))

http://picasaweb.google.cz/orgonet/StormFront2632010JakSlaUmelaBourkovaFrontaOdFrancieKNam




    1 komentář:

    1. O geometrických útvarech v oblačnosti nemá cenu dále diskutovat, protože člověk s průměrnou představivostí jich na snímcích během dne musí najít desítky. Bohužel vzájmené pozice oblačných útvarů nemají na jejich chování žádný reálný vliv.
      Mimochodem proč právě 90° je vhodný úhel pro manipulaci počasí a ne třeba 120°?

      Oblačnost nad Alpami s frontou navíc nesouvisí, vyskytuje se tam již hodiny před příchodem fronty, která se také pohybuje mnohem severněji. Nad Alpami stagnuje orografická oblačnost (tzv. haarp) a část snímků dokonce nezachycuje oblačnost, ale sněhovou pokrývku!

      Cirrovitá oblačnost a zvýrazněné contrails za frontou jsou způsobeny vyhodnými podmínkami ve vyšších vrstvách atmosféry - frontální pohyby tam vynášejí vlhkost.

      Tzv. traktorová oblačnost je spousta kumulů, případně kumulonimbů vznikajících za frontou ve vlhkém vzduchu (přesně tak jako dnes v ČR).

      "Nafukování oblačnosti" je tvorba bouřkového pásma před samotnou frontou při labilním zvrstvení atmosféry, které ma obvykle tendenci šířit se kolmo ke směru pohybu fronty.

      Díry jsou naopak nejvyšší části oblačnosti (místa vrcholů výstupných proudů v bouřkách). Na snímcích opravud nádherně vynikají díky osvitu zapadajícím Sluncem nízko nad obzorem.

      OdpovědětVymazat

    Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
    Komentáře moderuji podle svých časových možností.