3. března 2010

Jak rozpustit tsunami

(Obrázek: Jak měla vypadat tsunami.)
Dnešní příspěvek z Etheric Warriors o tom, jak jeho skupina sensibilů (na chatu) přispěla k rozpuštění tsunami mířící na Havaj.
Já tomu naprosto věřím. Znám osobně pána, který v r. 2002 zachránil ČB od katatastrofické ohlášené  druhé vlny povodně. Měla přijít, a nepřišla. Řekl: "Poslal jsem to do jiné dimenze". 
Jak je vidět, nejsme zase tak bezmocní.
I pokud nejsme sensibilové, orgonit může šířit každý!
(Noviny, když už nemůžou psát o hrůzách tsunami :-))), aspoň počítají, kolik stálo varování před ní, viz  České noviny zde. :-)))

Zdroj: http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?p=6501#p6501
Clay, 3. 3. 2010
"Malá zpráva z našeho chatu sensibilů. Za poslední měsíc se stala spousta úžasných věcí.
Mnohé z toho, co budu říkat, je možná těžko uvěřitelné, ale podpora a užívání pozitivní energie POR, zejména v kombinaci se skupinovým úsilím v chatech, může dokázat věci, které by většina lidí pokládala za nemožné. Ale totéž si určitě většina lidí myslí i o obyčejném towerbusteru – jak může pouhé deci pryskyřice, kovových špon a krystal měnit energii?
Když jsem přišel na EW a chaty, pochyboval jsem o mnoha věcech, ale všechny pochybnosti postupně vyprchaly, jak jsem získával zkušenosti a konfirmace. Jsou to věci, které skutečně musíte sami zažít, abyste jim opravdu uvěřili, a mým jediným cílem zde je předat lidem informace, aby k nim měla přístup a sama mohla přemýšlet.
Tuto neděli jsme zažili několik konfirmací, nejlepších, jaké si můžeme představit, potvrzujících, že podpora a práce s energií, kterou provádíme na chatu, jsou vysoce účinným prostředkem předcházení pokusům světového řádu o hromadná jatka.
Nový světový pořádek začal na Haiti svůj pokus vytvořit taktiku „kruhu kolem Země“ jako gong do nového roku a začal rozmisťovat sérii podmořských nukleárních zařízení kolem zlomových linií, zejména v kruhu oblasti ohně.
Minulou neděli po zemětřesení v Chile jsme začali chat a nejprve jsme pracovali na tom, abychom se zbavili veškerých dalších nukleárních zařízení na mořském dně a „zmrazili jsme“ několik ponorek, které byly odpovědné za zemětřesení. Našli jsme čtyři další nukleární zařízení ve všech čtyřech rozích ohňového kruhu a všechny jsme zneškodnili. Také jsme podpořili nějakou energií bankéře, kteří mají v plánu zničit Japan Air a Toyotu a levně skoupit jejich akcie. Bankéři byli právě na cestě podzemním tranzitem na tajnou schůzku G20, takže jsme je zachytili a dali jsme jim pěkný éterický výprask.
Pak jsme zkontrolovali Vortex Tvůrce, kam nějaká organizace parazitů přivázala kabel, aby se pokusila ho poškodit. Pak už jen zbývalo pokusit se minimizovat tsunami mířící na Havaj a zbytek Pacifiku. Bylo na to jen 20 minut, než měla dosáhnout Havaje, a já jsem měl naléhavý pocit, že bychom se měli pokusit s tím něco udělat. Zmínil jsem se o tom ostatním sensibilům. Tak jsme podpořili Vortex Tvůrce nad tsunami, aby ji zrušil, a pomohly nám i velryby.
Média samozřejmě pokládala tsunami za nevyhnutelnou katastrofu s obrovskými škodami a oběťmi, ale když přišel její čas, nic se nestalo. Voda stoupla jen o trochu, asi o metr, a to bylo vše. Ostatní sensibilové i já jsme se smáli všem meteorologům korporačního řádu a mediálním osobnostem, jak se škrábali na hlavě a divili se, co se stalo, a říkali: „Asi jsme se nějak spletli.“
Jsou zprávy, které popisují „zvláštní barvu“ a „záři“ ve vodě a na horizontu – krásnou zlatou barvu, právě tak jako Vortex Tvůrce, kterého jsme použili, aby čelil vlně. Jeden svědek dokonce řekl, že viděl hejno velryb, které plavaly v tsunami.
Toto je největší konfirmace, kterou jsem až dosud v chatech zažil. Rozplynutí valící se tsunami je určitě skutek hodný povšimnutí, a člověk na něj nikdy nezapomene.“

2 komentáře:

  1. Přesně tak. Skvělý příspěvek do vědomí, človíčku.
    Díky.

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto s tim souhlasim, lide maji vetsi schopnosti nez si jsou sami ochotni priznat. Cele lidstvo se posunulo o dalsi krok dal.
    Byl jsem pred par dny v lese a na jedne mitine jsem pozoroval mraky a myslel na to vse co tady ctu a vzpomel jsem si na film udajne podle zkutecne udalosti http://www.imdb.com/title/tt1234548/
    The Men Who Stare at Goats (2009)muz ktery zira na kozi a v tom filmu jeli autem a rozposteli mraky jen tak se trenovali.
    Tak jsem to zkusil a musim rict ze to funguje uplne super a proto chodte ven a trenujte rozpousteni mraku pro budoucnost pak treba prijde neco jako telepatie, jasnozrivost a jine.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.