13. ledna 2010

Proč ta zima? Americký HAARP proděravěl atmosféru nad Norskem.


Už i v našem tisku se píší (propagandistické) články, že někteří (rozuměj blázni) v Pákistánu se domnívají, že velké ochlazení na severní polokouli způsobilo americké zařizení HAARP. To jsou ale cvoci, HAARP přece za nic nemůže, něco takového by vůbec nedokázal, je to jen neškodná vědecká hračka...
Ale i v takových článcích se aspoň lidé dovědí něco o HAARPu, a třeba jim i něco docvakne ...
Nicméně všechny ty články jenom komentují, co si myslí Pákistánci, tak se podíváme rovnou ke zdroji. Tohle je překlad originálního článku z PakistanDaily. Mně to teda smysl dává. Údaj o haarpovém paprsku pochází z ruských zdrojů, tomu taky věřím, to by bylo, aby Rusové nevěděli, co jim Američané kutí v blízkosti ...


Norská díra v atmosféře uvrhla severní polokouli do chaosu

8. 1. 2010, Pakistan Daily

Ruští vědci podali dnes zprávu prvnímu ministru Putinovi, že paprsek vysoké energie, vyslaný do horní části atmosféry z amerického zařízení HAARP v norském Ramfjordmoenu, způsobil „katastrofické  proděravění“  termosféry naší planety a způsobil tak v troposféře „nezabranitelnou termální inverzi“ exosféry, která tvoří vnější vrstvu zemské atmosféry.

O tom, jak Západ vystřelil tento „kvantový“ vysoce energetický paprsek, jsme již psali 10. prosince 2009 pod názvem „“Attack On Gods ‘Heaven’ Lights Up Norwegian Sky”.  (Útok na boží „nebeská“ světla nad norským nebem“. http://www.whatdoesitmean.com/index1308.htm

O tom, jak katastrofická je pro naši planetu tato masívní inverze,  podává zprávu Anthony Nunan, asistent hlavního manažera pro rizikové řízení ve společnosti Mitsubishi v Tokiu. Celá severní polokoule je v zimním chaosu, a největším nebezpečím z této bezprecedentní události je zničení světové úrody za miliardy dolarů, přičemž svět se již blíží ke konci svých schopností se uživit.

Tato termální inverze byla tak mocná, že ze Spojených států přicházejí zprávy, že jejich základní plodiny pěstované v jižních státech, jako jahody, pomeranče a jiné ovoce a zelenina, jsou ničeny rekordně nízkými teplotami. USA také hlásí rekordní množství sněhu, dle něhož se jedná o jejich nejhorší zimu za 25 let.
Zprávy z UK jsou podobné, ukazují, jaký je ve státě chaos, protože brutálně nízké teploty nadále sužují Brity, kteří zažili nejhorší sněhové bouře v posledních 50 letech.  Je to tak zlé, že jejich Národ ní síť vydala své druhé varování v celé své historii, že z důvodu této nepředvídané události dochází státní zásoby plynu.
Tato termální inverze postihla nejen UK, ale i celou Evropskou unii – nadále vládne chaos způsobený nízkými teplotami a sněhem. V UK byla udajně povolána armáda k záchraně více než 1 000 vozidel uvězněných ve sněhu.

I když Rusko a jeho lid jsou jedni z nejlépe vybavených na světě pro odolávání krutým zimním podmínkám, ruský ostrov Sachalin byl v minulém týdnu postižen vzácným sněhovým cyklónem řádícím podobně jako lavina.

Nejhůře postiženou oblastí severní polokoule je však Čína, kde došlo k bouři popisované jako „sněhová bouře ničící i duši“. Celá země byla naprosto ochromena. Číňané hlásí, že sněhové bouře byly nejhorší za posledních 60 let. Jejich armáda musela vyprostit 1 400 lidí, kteří zůstali uvěznění sněhem ve vlaku. Čína dokonce vydala nařízení, že všichni občané musejí pomáhat s odklízením sněhu.

Nebyla ušetřena ani Jižní Korea, která hlásí své nejhorší sněhové bouře v moderní zaznamenané historii.
Zprávy z Japonska rovněž udávají rekordní  množství sněhu v severních oblastech, kde jeden obyvatel oblasti Kushiro řekl: „Zde v Kushiro padá hodně sněhu, ale takové množství jsem ještě nikdy neviděl. Sníh se stále hromadí a my stále uklízíme.“

Kanada, jiný národ zvyklý na extrémní zimu, hlásí, že bouře natolik zasáhla jejich přímořské oblasti, že ivelké budovy byly shozeny ze základů. Jeden z obyvatel takového domu řekl, že bouře byla „horší než hurikán“.

Navíc k dlouhodobým následkům této termální inverze způsobené Západem tyto zprávy varují, že proděravění naší atmosféry HAARPovými radary vystavilo zbytečně naši planetu rostoucí hrozbě tajemného obřího předmětu, který se k nám právě blíží (NASA ho pojmenovala G1.9 http://www.godlikeproductions.com/forum1/message957972/pg1), o kterém jsme dříve informovali v článku z 3. ledna „Rusko se připravuje na náraz asteroidu, protože nová kometa se blíží ke slunci“. Tento objekt je obviněn z náhlého posunu zemského severního pólu, který byl poprvé dokumentován v r. 2005.

Ale nejkritičtějším aspektem těchto událostí je zajisté pokračující západní arogance v experimentování jak na přírodních druzích planety, tak na lidských bytostech, a i když si snad Zápaďané myslí, že jsou bohové, podávají   neustále důkazy, že se chovají spíše jako ďáblové.

4 komentáře:

  1. Už se na prasata vaří voda,nezoufejme,
    :,,Až uvidíte,že se to všechno děje,pozvedněte svou hlavu,neboť se přiblížilo Vaše vysvobození! ,,Svatá Bible.
    Čtenáři Bible jistě pochopí,ostatní co to mají na háku uvidí znamení a už bude pozdě a ,,budou se bít v nářku,,...

    OdpovědětVymazat
  2. jasně.... dalši vymatlanec s biblí, katastrofy se na planetě děly ještě než pán bůh vykajdil první stolici..... oni to totiž nejsou z pohledu planety katastrofy... země to přežije, ale my ne... s bohem nebo bez boha. Pravě tenhle náboženský fanatismus nás uvrhnul v zánik...

    OdpovědětVymazat
  3. Presne tak.

    Nabozenstvo casto-krat veci iba zhorsi.
    Treba sa na to pozerat s cistou hlavou.
    Ale ked je raz niekto od malicka vedeny
    k viere, tak potom uz kazdy vacsi problem
    riesi len nabozenstvom. Ved ked nam sem
    nabehnu moslimovia, tak im mozes potom o
    Bohu vykladat kolko chces. Oni Ti porozpravaju
    o svojom...

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam ten nazor ze sme iba virus a zem je zivi organizmus a iba sa brani . Je nas vela a plundrujeme vsade kde sa objavime . Robyme experimenty na niecom co nas miliony rokov chranilo a staralo sa o nas a to je zem .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.