2. ledna 2010

Česko-slovenská chemohranice


Jo jo tropy. Tam si ještě dávají záležet na vzorku, viz roztomilé spirálky na předchozím záznamu z Jižní Korey. To u nás se "štráchovací letadla" (jak říká moje babička) zmůžou tak leda na primitivní čáry, jako dneska nad Slovenskem. A všimněte si, jak se snažila oddělit pořádnou chemobrázdou Slovensko a Česko. To asi aby se počasí mezi nima nepletlo.


A další zajímavost: obrázek mám stažený už od rána, ovšem nějak se uložil nevím kam. Když mě napadne ho sem dát, nechce se mi ho hledat, tak si jdu pro něj znovu na web družicového oddělení. A hele, večer už tam nebyl!  

Tim se potrzují moje dřívější pozorování, že pokud je na snímcích příliš vidět nepochybná manipulace, snímek prostě zmizí (vězte, že chemtrails jsou nejlíp vidět na b3).

7 komentářů:

  1. Co třeba lépe koukat, nebo si pořídit brýle, než začnete psát, že snímky někdo maže?

    Stačí se podívat a zjistíte, že všechny snímky jsou dostupné.

    http://www.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/data/201001020649_NOAA16/201001020649_NOAA16_CZ2_b3.jpg

    OdpovědětVymazat
  2. První denní b3, na který se teď dostanu, je až v 11.30. Ty předtím tam prostě nemám. Nevím čím to. Ráno tam byly všechny...

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky tam opravdu pořád byly a jsou doteď,nikdo je nemaže. To asi agenti Mossadu blokují Váš internetový prohlížeč,aby jste se tímto tvrzením na síti diskreditoval. Zkuste si to jednou vyhledat z jiného počítače.

    OdpovědětVymazat
  4. Není problém zablokovat někomu IP adresu. To může, jak právě zjišťuju, udělat každý i na svém blogu. Každý, kdo má blog, může vidět, kdo mu na něj chodí, jak často, odkud přichází, kam pokračuje... Nemyslete si, že když píšete anonymně, že je to opravdu anonymně. Pokud si prohlížíte z práce, váš zaměstnavatel ví co. Všechno se o nás ví.

    OdpovědětVymazat
  5. Klidně mi to IP zablokujte,bez Vašich informací jsem žil a budu žít dál,ne všechno co píšete je objektivní,viz. ta paranoia skrze mazání fotek ze satelitu. K té anonymitě: udělejte systém diskuze s možností zvolit si vlastní nick name a odpadne tento problém. Lidí hladových nezmanipulovaných informací bude chodit čím dál víc a otevřená diskuze bude nutností. Já jsem sám sobě zaměstnavatelem a prohlížet si můžu co chci a to,že nás ta NSA a Mossad sleduje a všechno o nás ví? No a co! Čas jejich moci je již sečten,takže nsr.t!

    OdpovědětVymazat
  6. S tím blokováním to nemyslím samozřejmě jako výhrůžku, jenom jako takové memento, že když jsme na webu, všechno se o nás ví.
    To, co píšu, není míněno jako objektivní, nýbrž naopak jako poctivě subjektivní. Tento blog je čistě osobní.
    Systém diskuse tady na blogu nastavit bohužel nejde. Jednoduchost používání blogu holt něco stojí a složitější si to dělat nehodlám. I tak si každý může zvolit nick, kterým se prostě podepíše, jak už to taky někdo dělá.

    OdpovědětVymazat
  7. Iný anonym.
    Prečo by to niekto mazal ? Stačí zneprístupniť stránku. Skúšal som dvakrát. EROR ako vráta.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.