23. prosince 2009

Předběžná bilance prosincového klimateroru v Evropě - slušná

10. 12. 09 jsme tady publikovali článek o tom, jak v Evropě začíná plánovaná klimateroristická zimní bouře. Dnes už můžeme udělat jakousi její bilanci, i když není ještě všemu konec. Na závěr ještě máme být zaliti do ledu. Pokus o to se dnes u nás v ČR právě děje, a opět se zdá, že kraje obložené orgonitem se zatím do tisku coby nesjízdné kvůli ledovce nedostaly ....

Jak to meteoinženýři dělali? Zavedli sem pás proudění ledového arktického vzduchu široký přes celou Evropu. Nad/pod něj pak od jihovýchodu či jihozápadu nasouvali pláty vlhkého teplejšího vzduchu, které napomohly vydatnému sněžení, které bylo samozřejmě založeno uměle... Když je nyní Evropa dostatečně vychlazená, uměle založené srážky na pásech teplého vlhkého vzduchu padají ve formě deště a vytvářejí na zmrzlé zemi ledovou krustu ...Na fotce je vidět typický dlouhý pás v severojižním směru, který vede proudění ledového vzduchu. Jinak je to vše dobře sledovatelné na animacich, ale to se mi sem nevejde.

Takže, v měřítku Evropy je prozatímní bilance této akce velmi slušná, jak dokládá shrnutí převzaté z Press TV 23. 12. 2009.
Rozdávejme orgonit. Protestujme proti klimatickým zbraním, které jsou schopny přivést extrémní počasí kdykoli na jakýkoli cíl a denně to provádějí. Globální oteplování je jen zástěrka klimaterorismu.


http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=114461&sectionid=3510212

V Evropě již zemřelo více než 100 lidí v důsledku vlny chladu

Mrazivé teploty v Evropě způsobily uzavření letišť, zrušení letů, zpožděni vlaků, autobusů a podzemních drah.
Již více než 100 lidí na tomto kontinentě umrzlo v extrémních meteorologických podmínkách.
Chladné počasí a husté sněžení nemohly přijít v Evropě v horší dobu, kdy tisíce lidí cestujících na svátky uvízly v důsledku zrušení vlakových a leteckých spojů.
V Německu bylo v pondělí uzavřeno letiště ve Frankfurtu – třetí nejrušnější v Evropě – po čtyři hodiny v důsledku zledovatělých letištních ploch a uvízlo tam přes 8 000 pasažérů. Letiště se znovu otevřelo v úterý, ale stále trvají zpoždění a zrušení letů.
I berlínské letiště Tegel Airport bylo v úterý krátce uzavřeno pro mrznoucí déšť a několik letů bylo odkloněno na letiště Schoenefeld. Letiště v Londýně, Miláně a Duesseldorfu také prožila uzavření.
V Moskvě, kde teploty spadly v minulém týdnu na -26°C, přinesly relativně vyšší teploty -13°C husté sněžení v ruském hlavním městě, kdy sníh zakryl Rudé náměstí a Kreml. Na vyčištění ulic bylo prý nasazeno více než 9 000 sněhových pluhů.
V Polsku v prosinci umrzlo téměř 50 lidí, většinou bezdomovců, když teploty klesly až na -18°C. Policie udává, že v sobotu umrzlo 15 lidí.
Ukrajina hlásí 27 mrtvých. V Česku zemřelo více než 10 lidí a z několika míst byly hlášeny rekordní mrazy.  (Pozn. Orgonet: Včera při obědě bylo osobami neznalými konspiračních teorií podotknuto, že televize Nova vybírala teploty jen odněkud, jak se jí hodilo, aby dokázala ty strašlivé mrazy ... zdá se, že je to běžná televizní taktika.)
V Německu, kde teploty klesly až na -33°C, zemřelo 6 lidí. Ve Francii bylo zrušeno 40% letů v Paříži, snih pokryl středomořskou pláž v Nice. Minimální teploty dosáhly někde -23°C.
I z Francie je hlášena smrt dvou bezdomovců.
(Pozn. OrgoNet: Všimněte si, že nejvíce bezdomovců zemřelo ve východní Evropě. V západní Evropě buď tolik nejsou, nebo je o ně postaráno, nebo tam byl menší mráz - ale to nebyl.)
Zrádné dopravní podmínky způsobily zmatek i na železnici, silnicích.
V kuriózní nehodě během víkendu normálně spolehlivý Eurostar, vysokorychlostní železnice spojující Londýn a Paříž, uvěznil tisíce pasažérů v tunelu pod Kanálem – v nejdelším podmořském tunelu na světě – po 16 hodin.
Někteří pasažéři museli ujít dlouhou cestu ve tmě, aby se dostali ven z tunelu.
Byly zrušeny tucty letů do a  z Německa, Francie, Španělska, Británie, Belgie a dalších evropských zemí, což způsobilo obavy pasažérů, že se nedostanou domů na svátky.
Nehody a masové výpadky proudu (například v Bulharsku) přispěly k neobvyklému chaosu.
50 lidí bylo zraněno, když vlak narazil do zarážky v chorvatském městě Zagreb. 36 lidí bylo zraněno, když se na zledovatělé silnici otočilo auto a vykolejilo osobní vlak v Paříži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.