6. listopadu 2009

Listopadové úpravy počasí

Na podzim a v zimě je méně satelitních snímků, kde je zřetelně vidět výroba počasí. Den je krátký, fotek je tudíž za celý den jenom pár a ne vždycky jsou zdařilé. Dnes je to trochu lepší, tak sem můžu jednu dát.
Ta dnešní fotka podle mě dokumentuje, jak počasí může být naplánováno pro libovolné územní celky. Dnes je např. plánováno v rámci ČR (nebo se dá říci v rámci obdélníka zahrnujícího ČR a kus Rakouska): žlutá deka (= nízká oblačnost) vyplňuje obrysy území. Její umělý původ dokazují letecké škrtance. Vyrábějí ji vždy přes noc, taky vlněním a chemtrails. Přes den se sluncem (a taky třeba orgonitem nebo působením PW :- D ) rozpouští, takže škrtance přestávají být na denních snímcích zřetelné.  Pokud jsou i přes den stále hodně zřetelné, pak se z řady publikovaných snímků NOAA vyřazuje záběr b3, na kterém jsou nejlépe vidět. Tuto cenzuru pozoruji v poslední době často.
Dnes je viditelné i vlnění, které vyrábí pěnu na míru na vyplnění obrysů státu nebo na doplnění obdélníka. Něco jako když si nalijete do vany koupelovou přísadu a napěníte ji proudem vody, nebo rukou ...
Dvojdíry (hranice již. Moravy a Rakouska) dokazují šlehání oblačnosti radiačními zařízeními odspoda (odshora?). Bílá vysoká mlhavá oblačnost podle mě reguluje srážky - většinou je spíše drží, aby nespadly. (Pokud by byla velmi hustá bílá koláčovitá, pak je to snaha dosáhnout do vysokých vrstev atmosféry pro ledové výrobky - ale to se dělá spíš v létě, aby byly kroupy.)


A když už tady tak spekuluju, tak ještě pár poznámek k minulým dnům, kdy televizní a jiní meteohlásiči snaživě informovali o možné ledovce, místy sněžení, mrznoucí mlze, nárazovém větru. To vždy znamená, jak už víme, nikoliv předpověď, ale plán meteovýrobců. Ti například na dušičky provedli větší akci (viz snímek husté pochemtrailsované oblačnosti zde.) na vyvolání silných srážek zejména na Moravě. Vyrobili pás umělé oblačnosti v severojižním směru o délce několika tisíc km, který stál na místě (u nás na východě Moravy, viz snímek vlevo) a zadržoval postup (opět uměle zaseté) oblačnosti od jihozápadu. Chtěli tak způsobit před ním (u nás nad Moravou a Vysočinou) nahromadění velmi husté oblačnost a vyvolat tam silné srážky. (Stejnou metodou se dělaly v létě povodně - vždy tam byla nějaká umělá oblačná či energetická uzávěra. Jak ji dělají, nevím, ale jako vždy jistě nějaké vlnění kombinované s přesnou dávkou chemikálií.)
Původ tak dlouhého rovného pásu oblačnosti ještě nedávno meteorology vzrušoval a spekulovali, jak asi může vzniknout, ale asi jim bylo řečeno, že do toho nemají strkat nos, takže už to nikoho nevzrušuje. Přiřadilo se to, stejně jako umělý "mammatus", k přirozeným jevům.
Sněžení na jižní Moravě meteovýrobcům tedy trochu vyšlo, ale myslím, že se nepovedlo tak silné, jak plánovali, a věřím, že to zachránila přítomnost orgonitu. O nějaké ledovkové kalamitě se taky nepsalo. Tak snad dobrý, výrazně nám tentokrát neuškodili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.