28. listopadu 2009

Příběhy těhotných žen, které potratily po vakcinaci proti H1N1


Těhotné ženy měly být prioritním příjemcem vakcíny proti H1N1. Na následujícím odkazu najdete (v angličtině) množství svědectví těhotných žen, které potratily krátce po očkování, a svěřují své příběhy internetu.
http://organichealthadviser.com/archives/shocking-h1n1-swine-flu-vaccine-miscarriage-stores-from-pregnant-women-tell-your-doctors-that-vaccines-and-pregnancy-do-not-mix

Aspoň dva příklady:
EB, Washington: 
Jsem tak zklamaná. Byla jsem tak nadšená ze svého těhotenství, o které jsme se pokoušeli více než rok. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, přihlásila jsem se do tohoto klubu nastávajících matek. Měla jsem rodit 25. června. Máme dva zdravé chlapce a žádné potraty v anamnéze. Všechno šlo skvěle. Minulé pondělí jsem dostala vakcínu proti H1N1 s redukovaným thimerosalem (redukovaná rtuť pro těhotné ženy.) V úterý ráno jsem dostala křeče a ve středu jsem začala silně krvácet. Můj hcg (těhotenský hormon, základ těhotenského testu) byl ve středu 50, byl ještě nízký, protože jsem byla těhotná pouze 6 týdnů. Pořád jsme ještě věřili, že jsem těhotná, ale v pátek byl hcg jenom 22. Jsem emocionální troska. Připadá mi, že jsem měla mít zdravé dítě, a tohle jsem si způsobila tím, že jsem si nechala dát vakcínu proti H1N1. Moji lékaři mě k tomu nutili. Hledala jsem informace na netu a dočetla jsem se, že po této vakcíně bylo již mnoho potratů, ale nemluví se o tom, protože je těžké říci, co způsobilo potrat. Doufám, že jsem si to nezpůsobila sama. Přeju všem hodně štěstí.


Connie:
Také jsem dostala vakcínu proti H1N1, 22. října. 25. října jsem dostala bolesti, bylo to v 16. týdnu těhotenství. Předtím 16. 10. už bylo slyšet srdeční ozvy a všechno bylo v pořádku. Pak 28. 10. mi odešla voda a narodil se mrtvý chlapec, nikdo mi neřekl proč... Každý chce, abych to nedávala do souvislosti s očkováním, ale já tomu věřím. Moje dítě rostlo správně, ale každý chce, aby se to nesvádělo na očkování. Jestli se vám stane, že po očkování potratíte, nechte si udělat autopsii.
S tím očkováním se musí něco dělat, protože ženám se říká, že k potratu došlo jen tak, ale já mám už dvě zdravé děti, a když jsem dostala vakcínu při třetím těhotenství, moje dítě zemřelo.


Dobrá zpráva: Na stránkách zmíněného klubu nastávajících matek je hlasování, z něhož vyplývá, že 80% těhotných žen se v žádném případě nedá očkovat proti H1N1.

1 komentář:

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.