26. srpna 2009

Rauni Kilde 8/13, 9/13

http://www.youtube.com/watch?v=10jCh9JNlkc&feature=related

Rauni Kilde 8/13

Julius: Připomínám slova ředitele výzkumu CIA z r. 1972: Kontrola mysli znamená ovládání každé myšlenky, každé emoce, chování atd. elektrickou stimulací mozku. Takže je to už 40 let staré. Mobily dělají elektrickou stimulaci mozku. A zdá se mi, že se to v posledních dvou letech urychluje, lidé jsou čím dál tím šílenější. Jako by normální poznávací funkce už nefungovaly, je mnoho omylů ve všem. Jako by lidé byli ve všem vykolejení, narůstá počet lidí s Alzheimerovou nemocí.

Rauni: Ano, je to tak, křivka Alzheimera strmě narůstá, a to u mladých lidí do 30 let. Dřív, před 20 lety, to bylo neslýchané. A jaký je důvod? Mobilní telefony, protože mladí lidé je užívají. Slyšela jsem o jednom Švédovi, který v práci mluvil 5 hodin denně do mobilu, protože to bylo jeho zaměstnání. Oslepl a ohluchl. Ale samozřejmě oficiálně se to stále popírá. Zapírání, zapírání. Ne, nic se neděje, my provádíme výzkum, po 10 let, ne, nic. V budoucnosti se stane totéž jako s tabákem. Dřív se říkalo, že tabák nezpůsobuje rakovinu, tabákový průmysl to stále popíral, a teď to musí připustit. Museli zaplatit nějaké kompenzace, a co udělali? Dávají teď nálepku ve smyslu, že kouření může způsobit zdravotní problémy. Stejně to udělají s mobily. Jenom na ně dají nálepku, že mohou způsobit zdravotní problémy. A když je přesto budete používat, a mnoho lidí bude, zejména na západě, pak nemají žádnou odpovědnost, nemusí vám platit, když dostanete nádor na mozku, nebo Alzheimera, a když se sníží vaše inteligence. A to se právě děje. V současnosti máme znepokojujícím způsobem co dělat s mnoha zombies, které vůbec nemyslí. Vidím kolem sebe mladé lidi, děti svých známých, které pořád jenom mluví do telefonu. Vůbec nic si nepamatují, pořád říkají, ach, já jsem zapomněl, já jsem zapomněl…Jedna dívka řídila auto, pila kávu a mluvila do telefonu, to vše současně! To je šílené. Ale oni si nemyslí, že je to šílené, pro ně je to OK. Budoucnost už není, co bývala.

Julius: Taky vidím, že mládež vůbec nemyslí. Když si přijdou něco koupit do obchodu, dívají se nechápavě, jako by nikdo nebyl doma, chce se mi zaklepat jim na čelo, je tam někdo? Je to smutné. A když se podíváte, jak se lidé oblékají, i v tom vypadají jako zombies, kalhoty pořád dole … něco se změnilo. A mladé ženy nebo dívky … za posledních 10 let se něco změnilo v jejich očích. Jako by pořád něco chtěly, sex nebo co, a všechno je tak fyzické …dívky jsou tak vyzývavé, i dvanácti nebo čtrnáctileté. Kam se poděla hrdost, etika? Všechno se vystavuje. Dřív se muselo odkrývat, a teď se všechno nabízí.

Rauni: Ano, zdá se, že se věci dost změnily. Ale pamatuji si, když mi bylo 15 a byla jsem v konfirmační škole ve Finsku, řekli nám, že v runových kamenech, které jsou asi dva tisíce let staré, se říká, že mládež se změnila, že už neposlouchá své rodiče. Takže to je stejné, tedy to, že mládež se změnila. Ale na druhou stranu kdyby se nezměnila, co by se stalo? Kdyby respektovali všechno, co dělala stará generace, a nemysleli jinak, neměli bychom ještě elektřinu… Takže vlastně oni mají povinnost myslet jinak, aby přinesli nové myšlenky a přivedli nás do vesmírného věku. Ale dá se to dělat pozitivně i negativně, a zdá se, že negativní způsob teď převládá, a to by se mělo změnit.

http://www.youtube.com/watch?v=6iEJW8xTNnc&feature=related

Rauni Kilde 9/13
(Neručím za všechna ta jména programů, nechce se mi to přesně hledat. Když tak mě opravte. Pak jste si taky asi všimli, že Julia dost zkracuju, dávám jen hlavní myšlenku.)

Rauni: Mám tu Delta program z CIA z r. 1960, kde se říká: elektromagnetické subliminální programování se provádí televizními a radiovými anténami, vedením napětí a spirálami v matracích. V USA mají matrace uvnitř kovové spirály, takže vás mohou programovat celou noc a nic nevíte. A jsou i další programy, které měli už před lety, a tohle je zajímavé: program CIA RF Media, z r. 1990: cílem je programování a vyvolávání behaviorálních tužeb, snižování psychických schopností obyvatelstva, předběžná příprava pro masovou elektromagnetickou kontrolu. Takže lidé, kteří vidí budoucnost a mohou snad varovat, ti by měli být potlačeni. A to je program CIA z r. 1990. A jiný program CIA a NSA z roku 90: provádí se pomocí mikrovln, cílem je programování pomocí neuroresonance DNA, vyvolávající nervovou degeneraci. Modifikace resonance DNA, opět potlačování psychických schopností. Symbolem téhle akce jsou svatební zvony. Víte, používají vždy symboly. Takže když někdo řekne svatební zvony, každý ví, co se děje. A samozřejmě HAARP je program pro NSA, s pomocí CIA a námořnictva, od r. 1995, a je to masová kontrola obyvatelstva. Pak mají program Trident z r. 89. Opět námořnictvo, NSA, CIA, cíl: rozsáhlá kontrola chování. Kontrola vzpour. Kontrola vzpour, to by mělo být, uklidnit lidi, když se bouří, ale tady jde o vyvolávání vzpour těmi elektromagnetickými paprsky, to je prostě šílené …Jako v Los Angeles. A naše letectvo a NSA měli v r. 83 program Fénix 2, a to bylo: působení na zemské sítě, elektronické mnohasměrové míření na vybrané skupiny obyvatelstva, cíl: planetární somnambulance, zastavení geologické aktivity, specifický bod: vytváření zemětřesení. Psychologické programování pro sensibilisované jednotlivce. Pseudnázev byl Rambo. Tyhle všechny programy, to je prostě neuvěřitelné.

Julius: V r. 89 prodali Rusové některé své psychotronické zbraně. Nikdo o nich nic neví. Oni tenkrát prodávali spoustu věcí, se kterými experimentovali. Protože Rusové jsou daleko více napřed, anebo byli… Kdo je koupil? Ví to někdo?

Rauni: Já nevím. Já čtu jenom americká materiály, protože to je otevřenější. Toto jsou hlavní projekty elektromagnetické kontroly mysli – CIA, r. 52, projekt Monstruck. Maculture? byl v r. 53, jde o vytváření mentality cyborga. To jsou zombie, které jenom poslouchají.

Julius: Znáte dokument Silent Weapons? Z r. 1954. Byl nalezen náhodou, na fotokopii, v r. 86. Je tam všechno o tom, jak budou bránit lidem, aby poznali sami sebe, se zaměřením na válku v Iráku, aby odvedli jejich vědomí od toho, co se děje v přítomném okamžiku, a to se mělo dělat zvukem, který není slyšet.

Rauni: Ano, to je pravda. A mám ještě dokument, který říká: cílem kontroly mysli je zničit paměť, diskreditovat lidi aberantním chováním, mohou udělat z homosexuálů heterosexuály a naopak, získávat informace a vytvořit rovnováhu bez emocí. Když programují jednotlivce, programují některé na poslání vražd, jako při střelbě ve školách, nebo špionáž, proti jejich vůli. Překonají jejich vůli. A jako omluva je vždy užívána státní bezpečnost. Většina programů kontroly mysli byla vždy prováděna CIA, vedením CIA nebo pod vedením US Navy (Americké námořní síly). Samozřejmě Rusové mají totéž, ale o tom tolik nevím, protože USA vydává více informací než Rusko. A mluvím anglicky, ale rusky ne.

Julius: Říkáte, že to dělají proti vůli té osoby. Když člověk prohlédne a projde ty dveře do světla, pak vás těžko dostanou. Mohli by to zkusit, ale pokud jste se sebou spojeni, pak vás odstrčí jen kousek stranou, a vy se znovu napojíte. Někteří lidé se nechají, ale někteří se znovu postaví na nohy.

Rauni: Ano. Vezměte svoji energii, s tou nemohou udělat nic. Já jsem byla mnohokrát zachráněna z absolutně smrtelných situací, takže je to úplně proti fyzikálním zákonům. Naprosto. Už jsem říkala, že jsem rozbila 9 aut, a jsem pořád tady. Když se něco stane, přijde energie zvnějšku a zachrání vás. Když nějaká žena narazila do mého auta, nebo když něco narazilo přímo do mě, zastavilo se to v půli cesty a obešlo mě to, a když mě chtěli otrávit plynem, uprostřed noci jsem se probudila a otevřela okno, a ráno pak byl výbuch, který rozbil všechno v mém domě … Takže, proč jsem zachráněna?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.