24. srpna 2009

Rauni Kilde 5/13

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde 5/13


(Resumé: původ nemocí je psychický, o převzetí odpovědnosti, jak šířit informace, prasečí chřipka a varování před očkováním, WHO experimentuje na lidech, experimentů přibývá, elektromagnetický smog a kontrola mysli, agresivita dětí, televizní agresivita.)

Julius: Mluvíme o frekvencích a vibracích, které tvoří svět. Když se podíváme na spektrum frekvencí, vidíme, že snížení životní frekvence, třeba elektromagnetickou radiací, směřuje ke smrti. Záleží na tom, jak jste spojeni se svou duší, když jste spojeni, nemůžete onemocnět. Resonance například může způsobit, že když vás bolí hlava, vezmete pilulku léku a přiložíte si ji na meridián malíčku, ten přijme frekvenci a bolest hlavy přejde. Celá rodina se tak může vyléčit jednou pilulkou a nemusí ji ani sníst. To vysvětluje, co jsou frekvence ...

Rauni: O tomhle jsem ještě nikdy neslyšela. Ale pokud jde o nemoci, ať dostanete jakoukoli nemoc, nebo je to třeba nehoda, je pro to psychologický důvod. Když je to nehoda, znamená to „vzpouru proti autoritám“. Já jsem rozbila devět aut... takže to na něco ukazuje – ale už neřídím... Ale když máte nějakou nemoc, nádor nebo cokoli v nějakém orgánu, ten orgán ukazuje, kde je problém. Když je to v prsu, protože hodně žen má rakovinu prsu, původ je vždy výživový nebo sexuální. Ukazuje vám to, kde je váš problém, a na ten se musíte soustředit. Není jen fyzický, ale v medicíně se obvykle zabýváme jen tím, co je fyzické. A to nepomůže. Pomůže to jen jako první pomoc, samozřejmě, ale dlouhodobě se musíte zabývat psychologickým problémem, proč jste si například na lyžích zlomili nohu. Noha představuje vaši schopnost jít vpřed, do budoucnosti. A vy se bojíte budoucnosti. Vždycky je vysvětlení. Ale to se na lékařských fakultách neučí, to je metafyzika. Máme mnoho nemocí, které nejdou vyléčit, dokud se lékař a pacient nezačnou ptát, proč ji dostal. Kde je problém? Ve vztazích v rodině, mezi přáteli, kdekoliv. A pak se uzdravíte velmi rychle.

Julius: Je to o odpovědnosti. Když lidé převezmou odpovědnost, jejich strach odejde. Lidé se mě někdy ptají, kde beru tolik energie, že se nesesypu. A já říkám, prostě jsem převzal odpovědnost. Stačí začít malým krůčkem a ostatní už pak následuje ...

Rauni: Ano, to je pravda.

Julius: Mluvíme o uvědomění lidí. Co můžeme pro to udělat?

Rauni: Na osobní úrovní se snažím o tom přednášet, píšu články a knihy, myslím, že nemůžu dělat víc. Minulý týden jsem byla ve Švýcarsku a mou přednášku o kontrole myslí si přišlo poslechnout 2000 lidí. Byli tam i 3 přednášející z Německa a 1 ze Švýcarska. Téma bylo něco jako Illumináti, a taky prasečí chřipka, o které říká WHO, že je to pandemie, ale to je směšné. Ale musíte se vždy ptát, co je účelem, a to je, že Big Pharma potřebuje rozšířit všude vakcínu. Vakcínu neuděláte za pár měsíců, to je k smíchu, na to se nedá ani pomyslet. Ale oni vyrobí cokoliv, a když budou nutit lidi, aby se nechali očkovat, to bude velmi a velmi špatné. Slyšela jsem ve zprávách, že v Norsku nebudou lidi nutit. Nechají očkovat dobrovolně jen děti a staré lidi. Podle mého názoru to znamená, že se chtějí zbavit dětí a starých lidí... to patří k jejich plánu zlikvidovat dvě třetiny populace. A normální lidé o tom nic nevědí. Měli by to vědět. Takže je chci varovat, aby si nebrali vakcínu proti prasečí chřipce. Vedla jsem dříve zdravotní úřad v Laplandu ve Finsku a zrovna se tam rozbíhala epidemie asijské chřipky. Takže národní ministerstvo zdravotnictví nám přikázalo, abychom dávali lidem vakcínu. Ne násilím, dobrovolně. A ukázalo se, že vakcína, kterou jsme dávali, vůbec nebyla proti onomu specifickému viru, ale proti úplně jinému viru. To znamená, že WHO dělala experiment na finské populaci. My Finové jsme blízko Ruska, a proto často sloužíme k experimentům s vakcinací. Jen si to představte: byli jsme očkování proti viru jiným virem. Samozřejmě to nemělo žádný efekt a myslím, že je to velmi neetické. A takhle to dnes bohužel funguje. 

Julius: WHO také odstranili princip opatrnosti ze zákonů o elektromagnetické radiaci. a dali tam něco o potravinových doplňcích a tak. Je možné, že tyhle pokusy se dějí hlavně v posledních deseti letech, se změnou v americkém presidentství, anebo se experimentuje už déle?

Rauni: Ano, byli jsme a stále jsme součástí velkého experimentu. Trvá už nejméně dvě generace, alespoň 50 let. Protože když mluvíme o čipování celé populace, již v roce 92 byl v USA project CIA, Monstruck, kdy se implantovaly čipy do zubů a mozků lidí, aby je sledovali a ovládali. Takže jsme zcela podrobeni experimentům, ale v posledních letech se to urychluje. V posledních 10 – 20 letech se to stále zhoršuje, a podle mého to má co činit s elektromagnetickým smogem, který je v celém světě, hlavně v západních zemích a ve velkých městech. A to se dělá také vědomě. Jen se podívejte na lampy v parcích, obytných čtvrtích, hlavních ulicích, školkách a školách, domech pro seniory – jsou jiné než byly před deseti lety. Když se na ně pořádně podíváte, divíte se, proč jsou takové. Mohou být totiž dálkově ovládány, aby vydávaly různé frekvence, takové, které postihnou celou oblast, takže například celá oblast se může stát agresívní. Jako v bitkách v Los Angeles. To byl experiment. Oficiálně nebylo nikdy odhaleno, že to byl experiment, ale jsou filmy, kde se ukazuje, jak provádějí kontrolu mysli. Když si uvědomíte, že to působí ve školkách a ve školách, je to velmi hrozivé pro příští generaci. Jiný důvod, proč máme tolik agresivity, je televize. Máme hodně agresívních filmů, ale to je jen část problému, protože televize vás může také filmovat, a to není paranoia. Používají kontrolu mysli také v některých filmech, jako Pokemoni.



2 komentáře:

  1. Na robenie titulkov je CZ program:
    http://pepanos.convict.sk/subtitletool/titulky.htm
    Ak vyberieš nejaké dobré výpovedné video, tak ich tam urobím.
    http://www.softmania.sk/Subtitle-Tool-Cz.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.