25. června 2009

Klimaterorismus nad naším územím pokračuje

Nad územím Polska, Česka, Slovenska, Rakouska, Německa, asi i Maďarska byla rozpoutána teroristická meteorologická akce velkého rozsahu. Klimatickými zbraněmi vyrobené silné deště a bouřky pustoší naše území a zabíjejí lidi.

Věřme, že vládcům počasí zde jde o provedení zkoušky své síly a že se nejedná o akci objednanou (a zaplacenou) naším státem za účelem poskytnutí státních zakázek společnostem provádějícím stavební/zemní práce/atd. atd., vejdou se sem i pojištťovací podvody atd., což by bylo zvláště odporné, ale nikoliv nemožné.

Rovněž se může jednat o demonstraci síly za účelem zastrašení vlád a politiků - oni už budou vědět proč.

Uvidíme, kam až jsou klimateroristé schopni stupňovat svoje vražedné aktivity.

Zdá se, že tam, kde je CB a slušná síť orgonitu, škody nejsou tak velké. Alespoň tam, kde vím, že je rozdáno, zatím hlásí maximálně popadané stromy ... Co nejdřív se vydávám rozdat další pořádnou dávku.

P.S. Zatím to nevypadá, že by hodlali přestat - mají velkou zásobu střední oblačnosti nad Polskem, (žlutá barva, to dělají nejlépe v noci), nad kterou stačí našlehat bílé cáry (silný déšť) nebo vysoký bílý bouřkový koláč, co už je vidět nad severní Moravou. Čím vyšší, tím silnější bouřka. No a už jsme viděli, že to umějí našlehat nad obrovské území...)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.