16. června 2009

Jak se letadla předháněla

V sobotu nad bechyňským náměstím bylo letecké rušno z důvodu přísunu orgonitu.
Došlo i k zajímavému manévru: za sprejovacím letadlem se objevilo "vyhlídkové letadlo" a mocně ho dostihovalo. (Klikejte, jinak nic neuvidíte, neumím zůmovat.)
Už ho dohání. Letí ve stejné stopě, zřejmě níž?

Tady není vidět, protože je schované v chemické stopě.

Už je těsně v patách.
A už předletělo. Kdoví, jak těsný byl ten kontakt? Vypadá to, že byly docela blízko sebe. A že o to šlo, aby byly tak blízko. (Blízko, to asi bude nejmíň pár set metrů? Nevím.) Stejný manévr byl týž den pozorován ještě jednou. (A to jsme dobré 2 hod. pozorovali pouze odspoda slunečník v pohostinství.)

7 komentářů:

  1. zdarec,letadlo na fotkach sice nesprejuje je to nomrlani palivo, ale klidne muze byt sprejovaci :) mam tady foto jak leti chemik a vedle nej naprosto stejnou rychlosti a ve stejny vysce leti normalni letadlo http://data5.edisk.cz/stahni/73155/sranda.jpg_196.15KB.html .. prislo mi to divny jak leteli furt vedle sebe :)

    OdpovědětVymazat
  2. A co je podle tebe normální letadlo? Dopravní? Proč jich teda stejnou trasou během asi 8 hodin letělo asi 200? Co by kam dopravovaly?
    Od letiště je to značně vzdáleno, takže to nemůže být startovací/přistávací koridor letiště.
    Kdyby bylo letadlo "normální" dopravní, muselo by mít znaky, ne?
    Proč tahle letadla letěla klidně nad vojenskými prostory, kde jsou jinak lety a linky zakázány?
    A proč to jedno letí s ocasem a druhé, rychlejší, evidentně ze stejné rodiny, ho neptřebuje?
    Myslím, že "normálních" letadel, která skutečně něco přepravují, vidíme na obloze malé procento.

    OdpovědětVymazat
  3. jj klasicke dopravni linky vidime malokdy... ale normalni myslim jako ze zrovna nestrika chemtrail a ma za sebou jen contrail.. na tvych fotkach bylo to jedno evidentne o hodne niz, protoze za nim neni ani contrail. Ale tohle zatim nechapu,proc to delaji,i kdyz ty akusticke uzly o kterych pises se mi zdaji jako realna moznost. Vetsina leteckeho provozu je dle meho nazoru opravdu bezpilotni a nekdo to jen ze zeme vse ridi.. genialni napady kretenskych mozku

    OdpovědětVymazat
  4. Rozdíl výšek tipuju na minimálně kilometr. Proč neumíš zoomovat?:)

    OdpovědětVymazat
  5. Zůmovat neumím, protože mám foťák jen s displayem (a celkem malým zoomem) a jak si něco vzdáleného přiblížím, tak na tom displeji to skoro není vidět a nikdy se netrefím (pokud to nejsou kytky na zemi.)Kór letadla na obloze nejsou vůbec vidět. :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. To nižší letadlo, to je to "kontrolní", a kdykoli se mu zachce, tak si spustí "kontrail", nebo "chemtrail", i když je nízko. To se dá často vidět, ale musí se to sledovat, letadla bez stopy nejsou tak nápadná.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.bbc.co.uk/insideout/east/series10/week9_spraying_war_extra.shtml

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.