29. června 2009

Čtverce nad Evropou

(Fotky zvětšíte kliknutím.)
Včera se proti severovýchodnímu proudění postavilo proudění od západu. Linie střetu byla nápadně rovná a přinesla i kus jasného počasí na západ republiky. Otázka: Znamená to, že se do boje vložila druhá strana a řekla dost dalším přívalovým aktivitám nad Německem? Nebo si výrobci povodní přitáhli proudění z opačného směru, aby stlačilo oblačnost nad Českem do úzkéhu pruhu, na který by se dobře šlehaly přívaly vody? Díky bohu, že nás přes noc nechali aspoň vydechnout...


Dnes již je nad západní Evropou jasný čtverec bezoblačného počasí, totéž nad Polskem, jen Česko je v presu těchto dvou protilehlých proudění.

Co by mě na tom zajímalo, je, zda to vše je dílem jedné armády či je to válka protivníků. (To je další geniální věc na klimatických válkách, že není třeba žádných vojáků ...)



Vzhledem k tomu, že se rozhodli pokračovat v přívalových deštích až do čtvrtka, jak hlásá jejich hlásná trouba Honsová, asi zatím vše nevyšlo tak, jak si představovali. 13 mrtvých je jim málo.

Ochotně uvěřím, že tyto ostré manévry klimateroristů nad naším územím probíhají nejen s vědomím, ale s nadšeným schválením naší vlády, která rovněž tak nadšeně souhlasila s umístěním radaru, aby se zalíbila světovládnému režimu.

Pokud to nejsou manévry, ale klimatická válka velmocí (geograficky by to celkem odpovídalo) , pak pánbu s námi. V tom případě máme smůlu, že jsme nárazníkové území, anebo naše vláda nabídla mocným, aby si to odválčili tady. Češi určitě nepoznají, že se něco děje.

Stačí totiž vyslovit prostoduchou formulku "Jo to známe: poručíme větru dešti", která na většinu Čechů spolehlivě působí, aby se s pocitem nadřazenosti upřímně zasmáli té "sovětské propagandě" ... Přitom jak Sověti, tak i Američané a další státy už v 50. letech ovládali a prováděli základy modifikace počasí, jak dokazují mnohé dokumenty. První dokument o chemtrails je z roku 1958...
O tom možná někdy příště.

2 komentáře:

  1. Kolem třetí odpoledne bylo na území Česka pozorováno 11 924 bleskových výbojů během 10 minut.

    http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.phtml?id=641202

    Richelieu

    ?

    OdpovědětVymazat
  2. (To je další geniální věc na klimatických válkách, že není třeba žádných vojáků ...)
    ...akurat, ze obete su stale....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.