7. června 2009

Airbus Air France smetla divná bouře

http://www.guardian.co.uk/world/2009/jun/06/air-france-plane-crash-errors
Guardian:
"Meteorologists have said the Air France jet entered an unusual storm with 100mph updrafts that acted as a vacuum, sucking water up from the ocean. The moist air rushed up to the plane's high altitude, where it froze."
"Meteorologové řekli, že letadlo Air France vlétlo do neobvyklé bouře s vzestupným proudem o rychlosti 100 mil/hod (160 km/hod), který fungoval jako vakuum a nasával vodu z oceánu. Vlhký vzduch se řítil až do vysoké výšky, v níž letělo letadlo, a tam zmrzl."
(Letadlu tím prý zamrzly jakési trubice detekující rychlost a výšku a postupně se rozložily další systémy...)
Komentář Orgonet:To byl můj dojem hned od počátku, že tam musela být neobvyklá meteorologická událost, snad i přímo určená tomu letadlu. V té vzdálené části oceánu není nic, kromě pusté skály zvané Saint Peter and Paul Rocks o rozloze 0,016 km čtverečního, na níž je jenom maják a pár věží náležejících zjevně majitelům počasí. Co by si tam nevyzkoušeli svoje náčiní, tam to nikdo neuvidí a nic se nezjistí. Meteorologové se možná ukvapili, že to sdělili, uvidíme, jak dlouho budou na tom trvat... Nebo u toho zůstane, neboť lidé už si zvykli, že "neobvyklé jevy" v počasí jsou sice divné, ale stávají se, a dokonce si lidé za ně sami mohou svým dýcháním, jak jim stále vtlouká do hlavy vládní propaganda.
(Na obrázku ta skála, ale ta za nic nemůže...)
Není to dobrej pocit vědět, že umějí udělat podtlak, při kterým vznikne stoupavý vítr o rychlosti 160 km/h. Doufám, že to umějí jen nad oceánem. Představte si to nad pevninou.
Potřebujeme více orgonitu...

3 komentáře:

  1. Airbus Air France smetla divná bouře

    nezdá sa Ti to nejaké divné? Čítala som, že v tej dobe bolo v uvedenej oblasti aj niekoľko iných preletov. Ako je možné že ostané lety z tejto oblasti v ten deň žiadnu búrkovú činnosť nehlásili?

    OdpovědětVymazat
  2. No buď ta bouře byla udělaná na míru právě tomuhle letadlu (myslím, že je pro ně důležité, aby uměli vyrobit patřičnou bouři v čase který si přejí), anebo je to trefilo náhodou. Oni ti vojáci zase tu bouři tak dlouho udržovat neumějí, myslím tak pár minut, když je hodně silná. Soudím tak podle umělých bouřek nad námi, které trvají taky kolem 20 minut.

    OdpovědětVymazat
  3. Přátelé za všechno může vysokofrekvenční systém HAARP

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.