9. března 2009

Orgonit a zdroj pitné vody

Byl zde dotaz, zda je možno na výrobu orgonitu použít místo pryskyřice včelí vosk. Jsou tací, kteří s tím experimentují, ale pro praktické účely se to nedoporučuje. Argumentem je, že včelí vosk (umělý vosk) nemá krystalickou strukturu a proto má výrazně menší účinnost. Samozřejmě také mnohem menší odolnost. Další výhradou je, že méně transformují negativní orgon a mohou se stát jeho akumulátorem.

Moje první orgonity byly z potravinářského vosku, jsou to dekorativní barevné kousky, ale při porovnání jejich účinnosti (kyvadlem) s běžnými TB vychází, že mají účinnost (schopnost neutralizovat DOR z průměrného vysílače) na několik set metrů, zatímco běžný TB má tuto schopnost na několik kilometrů.
Umělá pryskyřice po vytvrzení je inertní vůči svému okolí, takže je neznečištuje. Ale jakýsi pach katalyzátoru (tužidla) na TB po nějakou dobu přetrvává (podle množství použitého katalyzátoru), takže taky nemám odvahu je hodit přímo do zdroje pitné vody.

Jako řešení pro zdroj pitné vody může být umístění HHG na její vedení (trubku), orgonit nemusí být přímo ve vodě.

Další možnost by mohla být zakoupit pryskyřici s potravinářským atestem, kterou má Havel Composites jistě v nabídce.

Třetí možnost je orgonit z cukru, který se odlévá do skleniček s víčkem a rozdává se i se skleničkou, i do vody. Recept na jeho výrobu (jde vlastně o vaření cukrkandlu) propagovali svého času hojně Francouzi, ale právě teď nemohu najít ten odkaz. Je to trošku složitější, ale třeba to vynahradí dobrý pocit, že používáte přírodní materiál. Jsou tam ale problémy s utěsněním sklenic atd.

2 komentáře:

  1. Děkuji za rychlost :-) a jsem rád za info.Jeden jsem už vyrobil a chtěl jsem ho dát u domu do studánky(povrchová).Radějiho roztavím...nevadí pár jsem jich už udělal z pryskyřice :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aloha:) já jsem 1. orgonit vyrobil z pryskyřice ze stromů... stojí to za tu procházku po lese a hlavně dobrý pocit zě orgonit celkově rezonuje s přírodou... lesy a lépe se na ně napojí..mám jenom ty nej. zkušenosti.. už mám 2 cheopsovy pyramidy 1: 1000 jenom z přírodní pryskyřice a gdyž se to dobře prosmaží tak je ta pryskyřice dost tvrdá na to aby křištál v něm valil bomby:) dělal jsem 4 ze včelího vosku a je vážně moc měký...prostě na domácí použití..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.