25. prosince 2008

Chemtrails a UFO mají souvislost?

(Obrázek převzat z UFO nad Itálií.) Autor stáhl fotky.

Původně mě ne-identifikovatelné Létající Objekty (UFO) nezajímaly. Ale co chodím často s nosem nahoru a sleduju oblohu a chemtrails (od března 2008), musím připustit, že vedle letadel vypouštějících chemtrails někdy lítá i cosi skutečně neidentifikovatelného. Po probrání videí s UFO na youtube shledávám, že některé věci z toho znám.

Příklad vlastního pozorování: Letí dvě letadla, obě sprejují, dráhy se protnou v pravém úhlu. V místě průsečíku se od jednoho letadla oddělí jakýsi předmět bez křídel, který pokračuje samostatně v letu, letí relativně pomalu a nízko, kulovitý tvar, přeletí celou oblohu. To vše ve dne.

Nebo: Letí dvě letadla v opačných směrech, jejich chemtrails jsou relativně blízko sebe, po jejich setkání se mezi drahami objeví kulovitý předmět a sleduje směr jednoho z nich.

Nebo: Letí letadlo, normálně sprejuje. V blízkosti divného mráčku se na pár sekund jakoby zastaví a jasně zazáří, přestanou být vidět křídla. Pak pokračuje dál bez sprejování.

Nebo večer: Dva svítící objekty se laškovně prohánějí po obloze, různě na sebe nalétávají a oblétávají se, přeletí tímto stylem celou oblohu.

Nebo jindy večer: Je festival rocku. Nad ním svítí dost velké světlo, jako by se dívalo. Dá se do pohybu, občas se zastaví, pak zrychlí a zmizí.

Nebo jindy večer: světelný objekt přeletí celou oblohu od západu k východu.

Určitě se v těchto případech nejednalo o normální letadla či vrtulníky, natolik už zkušenosti z pozorování oblohy mám. Je to jiná rychlost, výška, způsob svícení, atd.

Spoustu takových věcí viděl Zdeněk Patrick a píše o nich na Dýmajícím zrcadle. Tímto mu plně věřím vše, co popisuje. Moje pozorování jsou zatím náhodná a sporadická. Myslím ale, že kdyby byla vůle věnovat se tomu soustavněji, v krátkém čase by se našla spousta konfirmací tohoto jevu.

Takže se nabízejí domněnky: vypadá to, že chemtrails a UFO nějak spolu souvisejí. Chemtrails možná nějakým způsobem umožňují/kontrolují/podporují jejich let. Vojenské technologie jsou zřejmě tak daleko, že umožňují let objektům nepodobným letadlům, která známe. Nebo naopak: že by se mimozemšťané pletli pozemšťanům do sprejování planety a snažili se jim to pokazit? My zvědaví doufáme, že se to někdy dovíme.

2 komentáře:

  1. Bohužel jako odborník vám k tomu můžu říct,že uvedená fotka s dvojníkem není nic jiného než naivně udělaný podvod. "Objekt" na obloze byl ve skutečnosti v místnosti a to co vidíte je dvojitý odraz v dvojitém skle okna...

    OdpovědětVymazat
  2. ja teda odbornikem nejsem ale nerek bych ze to je nakej ten vas dvojnik:D...jo na tohle tema se daj lehko delat fotomontaze ale ez by todle byl doraz?...to se mi teda nezda...uz muj strejda mi to rikal ze vedci prd vi ;-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.