21. listopadu 2008

Asijská tsunami 2004 byla nukleární


Překlad článku z 30. ledna 2006.

Asijská tsunami byla nukleární

V září 2005 jsem cestoval po Rakousku, Německu a Švýcarsku. Hovořil jsem s přítelem, který byl na poloostrově Aceh jako dobrovolný záchranářr s "Technisches Hilfswerk", německou agenturou technické pomoci, která poslala i mnoho pracovníků do New Orleansu poté, co tam umělý hurikán způsobil záplavy.

Tento přítel, kterému budu  pro jeho ochranu říkat X, si povšiml, že plovoucí těla se nerozkládají a nežerou je žraloci. Ti byli kolem po prvních pár dní a pak zmizeli společně s veškerým živým  tvorstvem v moři.

Přiteli X a jeho kolegům z týmu se to zdálo velmi podivné a začali nabírat vzorky vody.

Byly silně radioaktivní. (Tyto týmy mají ve standartním vybavení Geigerův měřič a jiné ještě  dokonalejší přístroje).

Když tito muži začali klást otázky, náhle byli odvoláni z mise. Dlouho před plánovaným odjezdem. 

Po příletu na letiště do Frankfurtu byli pozváni  stranou do speciální mistnosti a vyslýcháni jakýmisi odpornými typy z tajné služby. Všechny jejich vzorky, poznámky a notebooky byly zabaveny. Museli podepsat prohlášení o mlčení.

Všichni víme, že provincie Aceh byla obsazena speciálním kontingentem 2000 US námořníků, kteří byli jakoby náhodou připravení na lodích v blízkosti a byli těžce ozbrojeni (bez "humanitárního nákladu"), aby této provincii bohaté na naftu usnadnili přechod k částečné autonomii od Indonésie. Ptáte se, kdo vyvolal "hnutí odporu", které tito námořníci přišli podpořit? Ptáte se, kdo získal kontrakty na naftu?

Je rovněž podivné, že Joe Vialls, který byl  vždy dobře informován a  rád informoval i ostatní, náhle zemřel u svého stolu krátce poté, když tyto zprávy byly zveřejněny a poté, co informoval, že byl v pohotovosti námořní kontingent, který využil zmatku z této "přírodní katastrofy".

Georg

Více článků na toto téma zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.